Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips StyleCare Essential BHH880

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Locktång & plattång (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Funkar super på mitt hår. Borsten blir varm snabbt och är enkel att använda. Går fortare än att platta med plattång.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Älskar den här uppvärmda plattborsten. På bara några drag så bli håret slätt, men behåller fortfarande sin volym. Känns också mycket mer skonsamt för håret än en plattång. Stort plus är också den mycket snabb uppvärmningstiden.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Produkten är lätt att använda. Värmer upp sig snabbt och plattar håret effektiv. Kan verkligen rekommendera denna!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har använt den här plattborsten nu i ca 3 veckor och jag måste bara säga - WOW! Jag brukade alltid platta mitt hår, vilket sliter så mycket på håret plus att det gör håret ganska platt. Denna plattborsten behåller volymen i håret samtidigt som den genom endast ett drag (!) gör håret platt, följsamt och nästan glansigt. Rekommenderar den här produkten och denna produkt är det enda jag använder just nu. 10/10! Enda minuset kan vara att den är lite tung, men det gör inget.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Räddaren i nöden varje morgon då håret står åt alla håll efter natt på kudden. Ett stort plus är att den värms upp inom en minut och det finns två inställningar beroende på tjocklek på håret vilket är toppen. Håret blir platt efter bara ett drag och borsten glider lätt med längs håret utan att trassla in sig. Effekten att plattborsten är mycket effektivare än en platttång jämförelsevis. Den är designad på ett smart sätt så man inte kan bränna sig. Lätt att använda och kommer vara välanvänd varje morgon framöver! Kan starkt rekommendera produkten!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabb uppvärming, fungerar prima för tjockt hår men är inte smidig för korta hårpartier och man har mindre kontroll än med en traditionell plattång
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hur bra som helst! Trodde inte den skulle funka så bra som den gjorde! Efter bara något drag i håret så syndes resultat. Perfekt för alla med långt hår och lite tid :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Snabb, smidig och räddaren i nöden på stressiga morgnar! Enkel beskrivning hur den ska användas och den värms upp snabbt. Blir inte samma känsla som när man plattar håret men väldigt nöjd med resultatet. Jag har självfall i mitt hår så mitt hår gick enkelt att dra igenom och styla, vet ej hur lång tid/ hur det hade blivit med lockigt hår. Men jag är väldigt nöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har alltid varit skeptisk till plattborstar och tänkt att de inte plattar håret lika bra som en plattång men denna gör verkligen det. Jag har ganska tjockt, lockigt hår men mitt hår blev ändå platt superfort.

  Den blir varm väldigt snabbt och sen är det bara att borsta igenom håret. Det jag älskar med den är att jag kan sitta och titta på Netflix medan jag plattar håret. Borsten är skön mot hårbotten och funkar verkligen, även på mitt tjocka lockiga hår :-)

  Jag tycker också att det är positivt att det inte blir spikrakt som med en plattång utan mer naturligt rakt, men ändå inte för fluffigt.

  Älskar den redan!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den blev varm fort och plattade mitt hår snabbt och effektivt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk plattborste som lätt reder ut mitt tjocka fluff. Jag har använt den i en månad nu och den har redan konkurrerat ut min annars flitigt använda plattång. Håret blir inte spikrakt som med plattång men det blir naturligt rakt och bäst av allt, sidenlent! Kan verkligen rekommendera denna!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Plattborsten är väldigt enkel att använda och blir snabbt varm. Om man har lite tjockare hår så rekommenderar jag att sätta upp överhåret och borsta igenom underhåret och sedan överhåret. Det är lite svårt att få allt hår platt om man har lite tjockare! Annars är det toppen, den gör det den ska och kännas mycket mer skonsam mot håret än att använda en plattång. Ett bra stylingverktyg i vardagen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lättanvänd och praktisk plattborste!

  Plattborsten är lättanvänd och ger ett bra resultat.
  Plattborsten blir snabbt varm vilket är är tidsbesparande på morgonen.
  Det går fort att borsta igenom håret med plattborsten och håret blir rakt och lent.
  Två olika värmelägen vilket är bra!
  Plattborsten ger en bra finish och verkar skonsam mot håret.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Produkten hade enkla och tydliga beskrivningar och var därefter lätt att hantera. Den blev varm snabbt, vilket är bra om man har bråttom. Mitt hår är vågigt men jag lyckades platta hela håret på kort tid. Möjligtvis tog det någon minut längre än fem minuter. Det kan dock bero på att jag delade upp håret för att verkligen få med exakt alla hårstrån. Jag anser att produkten, i sin helhet, var bra och lätt att hantera.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med min style care produkt. Jag har aldrig använt liknande produkt tidigare och jag blev positivt överraskad. Håret blev platt direkt och uppvärmingen av plastborste gick supersnabbt. Jag brukar sällan platta håret för att det tar lite tid men nu med denna produkt har jag märkt att det är snabbt och enkelt. Rekommenderar verkligen!
  Enda minuset är att den luktade lite bränt vid uppvärmning, men i det stora hela, helt perfekt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har varit smått skeptisk till dessa plattborstar men är verkligen positivt överraskad! Jag har långt, halvlockigt hår och det går väldigt snabbt och enkelt att få håret rakt. För att fixa till småhåren behöver jag dock fortfarande min plattång. Jag upplever att den sliter mindre på håret än en plattång men det luktar lite bränt vid användning, dock osäker på om det är för att produkten är ny. Min vän med axelkort hår upplevde inte att den funkade lika bra som jag, möjligt att den är enklare att använda i långt än kort hår :) Hade inte offrat min plattång för plattborsten men absolut ett snabbare hårverktyg till vardags om håret inte måste vara helt på topp!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Kommer aldrig byta tillbaka till plattång igen, så smidigt och enkelt! Håret reds ut väldigt bra och blir mjukt samt silkigt. Väldigt effektiv och det går snabbt att få håret platt och fint. Enda nackdelen jag upplevt var att det gäller att vara försiktig kring öronen då man lätt kan bränna dem om man inte tänker på det! Annars verkligen en toppengrej! Wow
 • Bra
  1 år sedan
  Blev snabbt varm och gick väldigt fort att kamma igenom håret och fä det naturligt rakt, inte spikrakt som med plattång utan naturligt rakt och fint. Rekommenderas för en snabb ”quickfix” av håret 👍