Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Lumea IPL Advanced BRI921

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips IPL (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Såg redan efter första omgången att håret blivit glesare & upplevde mindre hårväxt. En riktigt bra produkt som lever upp till förväntningarna! Något jag upplevt som lite jobbigt för ögonen är blixten som blir när man gör på ett område men jag löste det med att använda solglasögon! 😊 kul med den extra lilla prylen för småhår, en fin överraskning. Lite svårt att veta vilka områden man varit på eftersom det inte syns men överlag en väldigt bra grej som både jag & min man är nöjda med! 🙌🏻
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag kan starkt rekommendera denna produkt. Ger utlovat resultat, gör inte ont och varje behandling går i anspråk snabbt (tänker på vaxning och rakning som är betydligt mer tidskrävande ) och det bästa av allt, du får bestående resultat. Något dyr, men värt pengarna om man vill vara hårfri.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En dyr men bra produkt som verkligen fungerar. 🙌🏼🙏🏼
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Går snabbt och smidigt att använda produkten på de områden där jag vill minska hårväxten. Under 1,5 månad har jag testat produkten på mitt ena ben för mer trovärdigt resultat. Hårväxten har minskat något på det benet där jag använt produkten. Håret har blivit glesare, men inte försvunnit helt. Jag hoppas att håret försvinner helt efter fortsatt behandling. Nackdelar med produkten är att det var lite jobbigt med sladden, samt att det brändes ganska mycket på områden med tunnare hud.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Minskar hårväxten väldigt mycket på kort tid. Går snabbt och smidigt stt använda även om jag önskar den var trådlös för enkelhetens skull så man kunde komma åt ordentligt framför spegeln annats är denna produkt grym. Värd varenda krona!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Använt den nu i ett par veckor och märker en stor skillnad, håret växer betydligt långsammare. Lätt att använda.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket nöjd, minskad behåring och mkt tunnare strån!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lätt och smidig, tar lite tid till första resultat bara!
  Gör inte ont å använda
 • Perfekt
  2 år sedan
  Produkten är grym, ser skillnad redan nu efter få användningar. Väldigt lätt o arbeta med , blir inte tung och helt enkel smidig!
  Ska bli skönt o slippa raka sig hela tiden så med denna produkten sparar man mycket tid på i frAmtiden!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Helt fantastisk! Älskar denna produkt. Har testar IPL på salong, dyrt och gör väldigt ont. Men med Philips Lumea IPL känns det knappt, fungerar redan efter 2 behandlingar, smidigt och inte lika kostsamt. Rekommenderas verkligen. Min sommar är räddad😀
 • Perfekt
  2 år sedan
  Alltså kan inte förstå att jag nästan blivit helt hårfri efter bara 3 gånger!
  Ska bli så skönt denna sommar att inte behöva raka benen! Äntligen!
  Den är helt underbar och väldigt enkel att använda men behöver inte läsa massor eller så. Väldigt fin är den också och inte för stor.
  MYCKET prisvärd den rekommenderas MYCKET starkt!