Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt trevlig telefon. Enkelheten och snabbheten med att använda denna telefons gränssnitt är som natt och dag jämfört med en Samsung eller Huawei. Byggkvalitén har kommit långt sen 3/3T tiden. Små smarta funktioner överallt som man faktiskt har användning av i OxygenOS. Fingeravtrycksläsaren i skärmen fungerar bra, dock inte lika snabb som en "vanlig". Inget jag retar mig på dock, det känns väldigt naturligt att ha den på framsidan, mitt framför tummen. Skulle inte säga att kameran är fantastisk, men mycket duglig till normalt fotograferande i vardagslivet eller på semestern.

  Ägde Mate 20 Pro i en vecka innan denna och det enda jag egentligen saknar lite är kameran, Twilight-färgen (that design<3), stereohögtalarna samt vibrationsmotorn som var betydligt bättre. Vibrationsmotorn i 6T är tyvärr lite klumpig och känns inte alls lika "snappy" ;) Förutom detta saknar jag absolut inget ifrån Mate 20 Pro, speciellt inte när du sparar 4000 spänn! Om Mate 20 Pro hade haft samma pris som 6T hade jag ändå inte valt den.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Update: min alert slider gick sönder efter ett par veckor. Kan inte länge sätta på "silent". Med uppdateringen till Android 10 (som var försenad med flera månader jämfört med OnePlus 7) tog OnePlus bort stödet för sRGB, så kalibrering på skärmen var tokfel. De fixade det nu en månad senare. Drar av en stjärna för deras dåliga service.

  Min tredje telefon från OnePlus. Gillar du stora telefoner, specs som slår det mesta och du har en budget så skulle jag säga att telefonen får 9/10. Men! Att ta bort hörlursuttaget, byta ut metallhöljet mot ömtåligt glas, ta bort avisering-LED:en, smyghöja priset varje halvår, etc. Alla dessa "förbättringar" som OnePlus gett oss är en oroväckande trend där ett företag som en gång i tiden jobbade för att ge oss konsumenter en no-BS-telefon till ett bra pris går mer och mer mot ett girigt företag i mängden av andra giriga företag, med fula metoder för att sälja på oss mer skyddsskal och mer trådlösa hörlurar och annat vi inte vill ha. Plötsligt har du en telefon som kostar det dubbla mot originalet och som dessutom kräver en massa dyra tillbehör.

  Bra:
  + Prestandan
  + Oxygen OS
  + Batteritiden
  + Prisvärdheten jämfört med andra flagships
  + Skärm som följer sRGB

  Dåligt:
  - Storleken, tyngden, otympligheten
  - Ingen notification LED längre
  - Inget i hörlursuttag
  - Glasbakstycke. Adderar vikt och är dessutom ömtåligt.
  - Skärmen är på tok för avlång för att man ska kunna nyttja ytan, inte ens för videos fyller skärmen utan cropping. Telefonen är ganska värdelös att använda i liggande läge då tangentbordet ofta täcker hela skärmen p.g.a. det långsmala formatet.
  - Min alert slider är lös och vobblar om man rör den. Min OnePlus 3 var felfri på den fronten. Känns som kvaliteten ska gå upp tillsammans med priset och inte tvärtom.
  - Sega uppdateringar innan telefonen ens är 1 år gammal. Uppdateringar som fulla med buggar och nonchalant attityd från OnePlus gentemot sina kunder.
  - Kameramjukvaran kunde varit bättre, får ofta övermättade färger. Tar ganska lång tid att starta och en viss fördröjning när man tar bilder.
  - Ingen video-ut via USB-porten som på Samsung och iPhone
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Använde mobilen i lite mer än 1,5 år. Funkade bra, men en bättre kamera hade inte skadat.
  Uppgraderade till en Realme X50 Pro.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Har haft min i två år nu och det är länge sedan jag var så nöjd med en mobil.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Efter uppdateringen sämre batteritid och notifikation är länkad med ringsignalen. Vill ha två separata ljud staplar till de här. Kan heller inte dela internet så bra jämfört med min Samsung galaxy s8.
 • Bra
  1 år sedan
  En telefon med bra specar men tycker inte om alla deras egna lösningar i deras OS.
  Mycket bra batteri tid.
  Bra kamera i ljusa förhållanden men blir det lite mer mörkt så tycker jag den har svårt med fokusering och bilderna blir gryniga.
  Saknar hörlursuttaget
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har haft telefonen ett par månader och är mycket nöjd. Batteriet håller i två dagar och då surfar jag en hel del och lyssnar på musik. Gillar operativsystemet då det skiljer sig bara lite från originalet. Den känns snabb och responsiv. Kameran tar bra bilder. Min enda invändning är att fingeravtrycksläsaren är lite långsam ibland och känslig för om man är lite smutsig.