Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Portabel AC (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Har haft AC:n i några dagar nu och kan säga att den kyler riktigt bra. Det är ett rejält blås i den. Jag använder den i ett relativt stort sovrum (ca. 25 kvadratmeter) med stora fönster i sydväst-läge, och det kan bli upp emot 35 grader här en varm sommardag. Det räcker med att den står på i drygt en halvtimme för att få ner temperaturen från 33~35 grader till 24~26 grader (lite längre tid om solen fortfarande ligger och värmer på).
  Följer med en bra fjärrkontroll som kan styra i stort sett alla funktioner, också. (När jag startade AC:n första gången var kontrollen inställd på fahrenheit. Man ändrar visst till celsius genom att hålla in + och - knapparna i några sekunder)

  Den här sortens "bärbara AC" brukar få lite orättvist låga betyg för att dom låter mycket. Vilket dom ofta gör. Även denna ger ifrån sig ett ganska tydligt hummande när den är igång, ungefär som en torktumlare fast jämnare ljud. Men man _kan_ somna till det om man inte är väldigt ljudkänslig. Det är inget direkt störande ljud.
  Maskinen i sig är ganska stor och klumpig. Väger en del. Men den har hjul och kan rullas runt ganska lätt när man väl fått den på plats.

  Också värt att notera att det inte följer med någon fönsterskena att fästa varmluftsslangen i. Det följer med en liten "plastadapter" som är till för att klämma fast i fönsteröppningen, och den funkar ganska bra, men det hade varit trevligt med en skena för att hålla värmen ute. Är man lite händig så kan man möjligtvis konstruera någon form av tätning själv.

  Kort variant; den fungerar riktigt bra för att kyla ner rummet en varm dag (även utan fönsterskena). Bara man är beredd på att den låter lite och är lite klumpig.