Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marantz SR7013

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marantz Surroundförstärkare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Otroligt trevlig maskin som har det mesta.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Har haft den nu i över 1 år. Driver 5.2.4 system med Harman Kardon högtalare (endast 83 db sensitivity 8 ohm). Jag var orolig att kraften inte skulle räcka för alla 9 högtalarna och att jag behövde en extra förstärkare. All tvivel är som bortblåst - faktum är att jag aldrig höjer över 65-70 då det blir för högt (litet rum).

  Innan hade jag Harman Kardon AVR 370 (5.2.2 med Dolby Pro Logic IIz) som hade Dolby Volume och Dolby Calibration. Marantz:en kör med Audyssey och Dynamic Volume istället som enligt mig inte är lika bra som Dolby Volume. Men om man kör med Audyssey Appen (kostar 20$) och begränsar rumskorrigering till 200 Hz (basfrekvensen) så låter det nästan lika bra som HK med Dolby Volume! :) Så Marantzen får 9/10 i ljudbetyg, hade det haft Dolby Volume så skulle det får 10/10.

  HDMI switching fungerar ypperligt och Dolby Vision ser outstanding ut på min Sony TV. Otroligt bra ljud också från PC:n samt PS4n (uppmixar till 5.2.4 mha. Dolby Surround Upmixer). Ett stort plus är också Auro 3D: Youtube och stereokällor låter otroligt bra med Auro 2D (upmixer) liksom 5.1/7.1 Bluray filmer i Auro 3D (jag kör med front och rear hights).

  Allt som allt mycket nöjd! :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte denna förstärkare i jakten på en bra lösning för såväl Hemmabio samt med flera Zoner för att kunna lyssna på Spotify i hela huset. Gick från en Yamaha RX-775, och herregud vilken skillnad. Surround-ljudet är magiskt efter Audyssey-kallibrering och sitter man på sweet-spot-platsen i soffan så är ljudet så förbannat dynamiskt och distinkt från varje enskild kanal. Exempel, när skeppet i Star Trek går in i Warp-mode och man lämnas kvar i resterna av intergalaktiskt stjärnstoft - helt magiskt. Centern från B&W ger nu en tydlig dialog och punch i rösterna som Yamahan inte var i närheten av.

  Ljudet i Spotify är kristallklart och har lyft mina B&W 683 S2 till nya höjder.

  Något negativt då? Marantz-appen är inte den mest stabila och snabba samt att det är lite osync mellan Huvudzon och Zon 2 när man spelar Spotify.

  Det ska tilläggas att jag gått från ett Rotel-effektsteg som drivit frontarna till denna AV-receiver som driver allt och gör det med sån förbannad perfektion.

  Starkt köp på denna!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick från en Onkyo686 till denna, och skillnaden är enorm.
  Får fram så mycket mer detaljer i ljudet nu!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klockren ! . Ett rejält lyft från min tidigare yamaha. Behagligare ljud, blev helt plötsligt mycket roligare att dra upp volymen när man ser på film, och den funkar kanon till musik också