Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Strix B450-E Gaming

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Moderkort (356)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställde och fick levererat. När jag packar upp lådan saknas antennerna för Wifi och Blåtand. Kontaktar återförsäljaren som i sin tur kontaktar Asus som ska skicka antenner till återförsäljaren. Efter 2 veckor hade fortfarande inga antenner kommit till återförsäljaren. Efter 3 veckor har jag fortfarande inte fått info från återförsäljaren om antennerna. Mitt datorbygge står stilla i minst 3 veckor eftersom jag inte vågar montera processor med kylpasta ifall jag skulle behöva skicka tillbaka moderkortet. Finns också en tråd på Sweclockers forum med andra drabbade så det är en hel sändning av moderkort som saknar antenner och som finns i lager hos flera återförsäljare. Ger lägsta betyget 1 stjärna pga 3 punkter, dels kvalitetskontrollen vid produktionen, dels för att dom inte försöker ställa det till rätta snabbt och heltäckande, dels att Asus inte tillåter återförsäljarna att titta i lådorna om antenner saknas, lådan är ju inte ens förseglad. Det sista kommer leda till många fler besvikna kunder. Rätt beslut borde vara att återkalla alla korten från återförsäljarna och se till att alla förpackningar innehåller antenner.

  Siktar på att uppdatera betyget om jag får antenner innan jag ger upp och returnerar kortet. Surt eftersom jag valde Asus för deras på ytan positiva rykte, men borde uppenbarligen köpt konkurrerande MSI B450 Gaming Pro Carbon AC kortet.

  Uppdatering: Fick inga antenner via återförsäljaren. Oklart om det var återförsäljaren (Proshop) eller Asus som var ohjälpsamma, jag påminde Proshop en gång efter två veckor. Efter tre veckor kontaktade jag Asus via Facebook och det ledde till att jag fick en ny antenn på mindre än en vecka. Lägger till en stjärna för att åtminstone någon gjorde sitt jobb i den här soppan. Otroligt att Asus inte levererat extra antenner till alla återförsäljare de sålt moderkortet till. Det här är andra gången Asus varit riktigt dåliga på moderkort med extra features, tror inte jag kommer låta mig själv köpa ett moderkort med extra features från Asus igen i framtiden.