Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Citation Bar

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Hemmabiosystem (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jag äger hela Citation 5.1-systemet (bar, tower, surround och subwoofer) men väljer att endast lämna omdöme på baren då den är hjärnan i systemet. Jag köpte systemet för att få ett trådlöst surroundsyststem, utan att behöva sätta upp kabelkanaler runt hela vardagsrummet med allt vad det innebär. Pris för hela systemet: ca 52000 kronor.

  Är systemet värt dessa pengar? Nej, absolut inte. Men anledningen till det är inte ljudet eller designen. Båda får mer än godkänt, det är riktigt snygga högtalare som låter otroligt bra. Men att de släpper en soundbar som syr ihop hela 5.1-systemet och släpper den med ofärdig programvara är under all kritik, speciellt när man betalat de pengarna man betalat. Högtalarna kopplar från, både mellan varandra och från teven så den hoppar över till TV-ljudet, det kan plötsligt uppstå knaster i alla högtalare, ljudet kan routas fel så ljudet som ska till vänster hamnar i subwoofern. Centern försvinner tre gånger om dagen så när man tittar på film hör man knappt dialoger.

  Hade de filat på programvaran och lagt mindre fokus på att få in det, för mig, helt oväsentliga, Google Assistant-stödet hade paketet kanske varit värt pengarna. Nu får man mest ångest över grejerna.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft Bose Lifestyle v35 i många år som ger ett otroligt fint ljud. Men när jag kollar på film så har jag saknat Dialogen. Då Bose kräver att jag höjer volymen väldigt mycket för att få bra ljud och framförallt bra dialog vid filmtittande.
  Jag var inne på att köpa Bose 700 soundbar. Men vid provlyssning så blev jag väldigt imponerad av denna Soundbar.

  Jag kan inget annat än att rekommendera denna soundbar. Bland den bästa som finns på marknaden nu enligt mitt tycke. Och kan nu njuta av en bra film och verkligen få djupet i dialogen utan att höja volymen så att barnen vaknar.
  Rekommenderas.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Snygg design. Men bryr man sig om ljudkvaliten blir man besviken. Nästan alla soundbars lider av platt och burkigt ljud. Men för dessa pengar måste man kunna ställa högre krav.