Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 7941 Season Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Vakuumförpackare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Till en början var jag riktigt nöjd med denna vakuumförpackare men några irriterade saker är:
  - den är väldigt hög vilket gör att man måste ha ganska så mycket extra plast, alternativt bygga upp något franske så allt hamnar i samma höjd.
  - om det är något som är lite mer saftig och det kommer ut påsen rinner det in i vacuumutrymmet vilket är extremt svårt att få rent. Den har luktat fisk ett bra tag. Enda sättet att få bort lukten det är med en ozonmaskin.
  Tyvärr det som tog ner betyget till en 1:a är att den av någon anledning nu inte suger ur luften. Detta efter knappt två års användning.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Detta är min andra vakuumförpackare efter att jag reklamerat OBHs instegsmodell/leksak.

  Detta känns, till skillnad från min förra, som en riktigt bra maskin. Den suger ut luften relativt snabbt och försluter med dubbla förseglingar vilket är mycket bra.

  Det enda negativa är att den känns plastig och att den är onödigt stor. Jag vill helst inte ha den stående på köksbänken hela tiden, men den tar upp väldigt mycket utrymme i skåpet.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  I grunden en väldigt bra vakuumpackare, men den faller på att du inte kan ta ut vakuumkanlen för rengöring... Denna funktion finns på en del betydligt billigare maskiner.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Har använt denna foodsealer nu i 3 veckor och kan säga att jag är ganska så nöjd. Det är min första foodsealer så har inget att riktigt jämföra med men mitt första intryck är att den var något stor, så det är ingen jag har framme på köksbänken och inget jag rekommenderar att göra.

  När det kommer till användningen så är den väldigt enkel. Bara att skapa sin vaccum påse och sedan lägga in innehållet och sluta påsen. Däremot så ska jag vara ärlig att jag läst manualen ett par gånger för att veta att jag gjort det ordentligt och jag rekommenderar att man gör det innan man sätter igång. Min första tanke när jag slöt min första påse med innehåll var att det var märkligt att saften i påsen "sögs" ut och ner i en bytta i foodsealern och det blev en ren sörja där som blev ganska så jobbig att rengöra iom att det var rå kött saft samt svåråtkomligt i den trånga byttan. Men efter ett par gångers användning så blev man van, men det kan tyckas vara märkligt vid första användningen och det är egentligen en av de stora anledningarna till att det inte blir fullpott, den andra anledningen är att den är stor, otymplig och inte speciellt attraktiv.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Funkar för ändamålet
 • Mycket bra
  2 år sedan
  När jag packar upp min första vakuumförpackare slås jag först av designen,den är väldigt snygg och min uppfattning av dessa maskiner är att dom ska vara fula,den skulle lätt passa in i mitt kök med svart bänkskiva och svarta vitvaror. Eftersom jag aldrig har använt en sådan maskin börjar jag skumma igenom instruktionsboken och märker att den är hur jobbig som helst,22 sidor på svenska varav 21 sidor är bara text. Här kunde OBH Nordica gjort bättre,tex visat bilder på hur man kommer igång,och visat vad det finns för tillbehör som beskrivs på flera sidor. Kommer iallafall på att maskinen inte är så avancerad som den ser ut och börjar vakuumförpacka mina första livsmedel. Provar först automatisk och märker att på vissa produkter får man vara försiktig med vakuum (väldigt kraftigt sug,kanske kännetecknar en bra maskin?),går sedan över att prova manuell vakuumförpackning på känsliga livsmedel och det går alldeles utmärkt. Slutsats: En snygg och bra produkt från OBH Nordica,kanske lite dyr! (lägsta pris på prisjakt i skrivande stund är 1289 kr). Vet heller inte vad alla tillbehör kostar som finns att köpa till.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag hade aldrig prövat en food sealer tidigare bara hört att dom var bra. Och jag måste säga att den är både användarvänlig och gör ett super arbete. Jag plockar bär och gör större inköp nu när jag vet att maten kan hålla längre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har fått pröva en vacuum sealer. Den var bra konstruerad och en snygg inredningsdetalj på diskbänken fast den var väldigt stor. Lätt använd men bruksanvisningen var lite tjorvig när den var 21 sidor text av 22. Det hade gärna kunnat vara lite mer bilder. Hemligheten verkar vara att förfrysa det som ska dammsugas så funkar det hur bra som helst. Bara stoppa i kontakten så är den klar att köras. Smart att de följde med både färdiga påsar och en rullle som man kan anpassa själv
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu har jag haft Season Pro Food Sealer några veckor - Jag har packat upp den läst igenom Instruktion boken - väldigt intressant sido-information som kan vara användbart. Har jag har använt den på Liten portion Sallad (följt instruktionerna) och förfryst den och allt gick enkelt och smärtfritt. Ingen bränd lukt eller gnistor så jag är nöjd och idag ska jag försluta paj. denna maskin är ett gött komplement för alla kök mvh Johnatan
 • Perfekt
  2 år sedan
  De som skaffar denna maskin får en mycket bra konstruerad vacuum sealer. Det är lätt att använda basfunktioner utan att öppna användarhandboken. Kan kopplas äventuellt en speciell burk till vacuum delen. (Passande burkar behöver man köpa separat) Detta har jag fått veta efter att läsa boken flertal gånger letande efter en liten lös plaströr som finns inne i maskinen. Lite förtydligande av denna funktion och delar av maskinen vore skönt. De som köper bör även tänka på att det är en stor maskin som kräver plats på köksbordet / hyllan. Annars är jag supernöjd.