Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Varmilo VA88M Cherry MX Brown (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Varmilo Tangentbord (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Kör detta hemma fast varianten Ink Rhyme (endast färgen på keycaps som skiljer). Gillar det väldigt mycket, skönt att skriva på och inte särskilt stort på skrivbordet. Känns otroligt robust och ser ut att vara riktigt välbyggt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte den gråvita versionen Varmilo VA88M Ink Rhyme PBT White LED [MX Brown]. Har ett SteelSeries 6G v2 MX Black sen tidigare. Funderade ett tag på om jag skulle sakna nummertangenterna men det är så pass sällan de används så är egentligen helt onödigt. En fördel med den kortare 88 versionen istället för 109 är att tangenterna inte göms i chassit. Både snyggare och lättare att rengöra.

  Sjukt hög kvalitet på det här tangentbordet. När man öppnar förpackningen och plockar upp det är det som en stålklump. Trodde inte det skulle väga så mycket.
  Usb kabeln kopplas in separat till tangentbordet. Så om du vill koppla ur eller rengöra tangentbordet så behöver du inte dra ur kabeln ur datorn utan du drar bara ut miniusb på baksidan av tangentbordet.
  På den versionen jag har så är det vit bakgrundsbelysning. Där du antingen kan ha pulserande eller fast sken. Oftast har jag det dock avstängt då ljuset ändå inte syns igenom de här tangenterna.

  Finns inte så mycket mer att säga. Är väldigt nöjd med det här tangentbordet. Känns som det kommer hålla i 100år. Har bara erfarenhet av svarta triggers sen tidigare och tycker de här bruna fungerar bra. Dock kan jag tycka att space inte låter och känns lika trevligt som de andra tangenterna men då letar jag verkligen fel.