Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SoundMAGIC E11C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SoundMAGIC Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  För det priset är det extremt bra valuta för pengarna ljudmässigt, det verkar som att mikrofonen är bra också då alla jag pratar med säger att de upplever mig klart och tydligt. Men ljudet är fortfarande vad som imponerar mest, ett väldigt prisvärt köp för den som vill lyssna på musik och ha in-ear. I övrigt känns det som välgjorda lurar också, med gummiinkapslad tvinnad kabel och ordentlig metall på alla övriga detaljer. Känns som de kommer hålla väldigt länge, och i så fall är de här lurarna ett riktigt kap sett till priset.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Finns inget att klaga på
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Precis köpt dem så förtjänar egentligen ingen recension än men de är bra nog till mig! Hade Byrons innan men de gick sönder inom en månad, kunde tydligen inte ha de i dushen... Byrons hade "djupare" bas som jag gillade den här är mer punchy, elementet kanske mjuknar upp sig efter ett par dar. De spelar väldigt högt också! Kvalitén verkar bra än så länge, kommer uppdatera recensionen om dessa inte klarar av mina dusch sessions
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan varmt tipsa er om att köpa dessa hörlurar om ni letar efter ett par nya.
  Dessa hörlurar är fantastiskt bra med tanke på att de endast kostar 500kr, jag har tidigare använt Marshall Mode EQ hörlurar och dessa hörlurar slår dem med hästlängder även fast de båda ligger i samma prisklapp.