Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Neato Robotics Botvac D6 Connected

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Neato Robotics Robotdammsugare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Ska jag vara helt ärlig så har jag varit lite skeptiskt till att ha en robotdammsugare hemma. Vi har haft vår i en månad nu och är så otroligt nöjda. Lätt och smidig app. Vi har lagt in schemaläggning två dagar i veckan så när vi kommit hem från jobb på eftermiddagarna är det dammsuget och klart. För en barnfamilj är det drömmen och spar mycket tid till annat. Den gör ett bra jobb och samlar upp damm och skräp smidigt. Även i alla hörn.
  Rekommenderar denna!
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Har nu haft min D6a i ca. 2 veckor. Och min första tanke är, Varför har jag inte alltid haft en robot dammsugare?

  Även fast den är väldigt liten och smidig så gör den ett riktigt bra jobb med uppsamligen av damm och skräp. Den kommer åt överallt, även under bord med stolar.

  Att ansluta den till nätverket va extremt enkelt och Neato appen är väldigt bra och användarvänlig. Efter varje avslutad rengöring så får man en rapport i appen om vart dammsugaren har varit, och det är fantastiskt bra att veta.

  Detta är en produkt som alla borde ha, det förenklar vardagslivet något enormt! Stark rekommendation!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft min i en månad nu och är verkligen nöjd. Helt fantastiskt med no-go zonerna som man kan ställa in i appen om man inte vill att den ska åka in i tex. Tvättstugan. Appen är även den väldigt enkel där man På ett smidigt sätt kan ställa in schemaläggning.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Ägt den i ca 1 vecka, och har på den tiden hunnit med två svep bortsett från den initiala rundan då den lär sig planlösningen.

  Är generellt väldigt nöjd med den, dock är det min första robot så har inte mycket att jämföra med. Den kan ha svårt för vissa lättglidande mattor och annat löst som kan fastna i hjulen eller borsten (strumpor, hushållspapper, snören och liknande), men det är inte direkt unikt för denna modell utan en brist i förarbetet om man nu vill ha en robot.
  Trösklar, tjockare mattor och kabelhärvor är inga problem för den.

  MEN, ett problem som man bör vara medveten om, som inte är specifikt för just D6 utan verkar gälla för Neatos modeller överlag, är att det kan vara ett veritabelt h-vete att få den att koppla upp mot Neatos server. Deras egna FAQ-lösningar hjälper inte mycket, men efter några dagars sökande på nätet så verkar följande gälla:

  -För vissa, beroende på router, verkar det omöjligt att få roboten att koppla upp sig mot Neato-servern genom WiFi-nätverket hemma. Problemet verkar ligga i 802.11r-standarden som gör att roboten ballar ur.

  -Lösning: har man en AP eller router där 802.11r eller "Fast roaming" går att stänga av, så verkar detta vara en lösning. Min utrustning tillåter inte detta, så jag hittade följande workaround; använd två mobiler, där den ena använder neato-appen genom vilken kontakten med roboten sker, och använd den andra som WiFi-hotspot. Dvs, dela ut internetåtkomst på en telefon, koppla upp dig mot detta nätverk med den andra och påbörja installationsprocessen genom appen. När allting är klart kan man välja sitt ordinarie trådlösa nätverk i inställningarna i appen och sedan stänga ner det utdelade nätverket från första mobilen.
  Funkar stabilt tills man helt stänger av roboten, då får man göra om samma procedur. Har man gjort det en gång så går det snabbt, och historiken ligger sparad även om man måste lägga till roboten igen som om det vore första gången. Man stänger ju sällan av den helt dessutom, så jag ser det som ett mindre problem.

  Så sammanfattningsvis: väldigt nöjd med roboten i sig, deras nätverkslösningar skulle de dock behöva jobba lite på!