Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Crescent Kebne 2019

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Crescent Cyklar (623)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra cykel för en pendlare/motionär. Hade en Crescent för många år sedan som höll bra kvalité, denna cykel ger samma kvalitets intryck. De 24 växlarna som är Shimano alivio, håller upp bra för de flesta situationer och långturer. För någon som tänker cykla längre turer rekommenderar jag att montera Ergon bar-ends. Jag har Ergon gp5 och detta tillför variation för handpositioner som annars bockstyre gör så bra. Pakethållaren som är monterad verkar hålla bra vid storhandlingar där cykelväskorna är fullt lastade. För mig som endast vill ha 1st cykel att göra "allt" med, dvs storhandlingar, motionsturer, cykelresor osv. så passar denna Crescent mig.

  Jag är 178cm lång och valde 51cm ramstorleken. Skulle kanske valt 55cm ram egentligen såhär i efterhand, men detta är ok för mig, då det är bättre att välja en för liten storlek än att välja för stort. Får komplettera med längre sadelstolpe och/eller styrstam framigenom i så fall.

  Lite negativt på cykeln är dock att det endast finns 1st hållare för vattenflaska etc, samt att lysena som är förmonterade är undermåliga och rekommenderar att dessa byts ut till något bättre. Mina ljusen hade rätt dålig batteritid och luckan till bakre lampan höll inte ihop något vidare efter några batteribyten. Tips, köp uppladdningsbara lampor, finns bra o billiga på Amazon UK. Kan för övrigt rekommendera cykeln till folk med liknande behov som jag beskrev, där cykeln ska hålla för det mesta situationer där handling och längre dagsturer ingår.