Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Generation Zero (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Nja. Så kan jag nog sammafatta detta. Det finns definitivt spel jag gillar bättre, men det är inte en total katastrof.
  Ute-miljön är snygg. Men inne i byggnaderna är det väldigt repetativt och enformigt. Fiender kan man ibland få leta efter! Och många är så kraftfulla att det inte är någon idé att ta strid när man väl hittar dem. Det är inte så svårt att skydda sig mot dem men ammunitionen tar slut långt innan de faller. Så det är bättre att undvika dem. Så vad ska man då göra? Smyga runt och försöka undvika fienden är kul ibland men blir tråkigt i längden.
  Skydda sig mot fienden är som sagt inget större problem. De går nämligen sällan eller aldrig in i byggnader (öppna ladugårdsdörrar verkar vara ett undantag och ibland buggar det så de kommer in) och alla väggar är skottsäkra. Tyvärr en del fönster också. Så man ställer sig i en dörröppning eller i ett fönster och skjuter dem tills de exploderar. Förhoppningsvis kan man döda alla innan man får slut på ammo. Som tur är kan man i de fall man får slut på ammo ta till flykten och sedan komma tillbaka vid senare tillfälle. De skador man orsakat fiender består! Det är däremot inte säkert att man hittar samma fiender på samma plats igen. Men ofta är de i närheten.

  "Loot" återställs så du kan gå tillbaka till bra ställen och hämta ny ammo och andra prylar. Dock är innehållet i lådorna slumpartat så man kan inte lära sig vart man hittar en specifik typ av loot.

  Jag har slutfört 65st uppdrag men det känns ändå som om det är för få. Och man får leta efter dem. När man får ett uppdrag kan det vara en utmaning att veta vart man ska. Det är först när man kommer nära som en markering kommer upp på kartan. Har man ingen aning om var man ska är det en stor karta att irra runt på...
  Många uppdrag går ut på att ta sig någonstans för att hitta andra överlevare, men det gör man aldrig så det blir lite tjatigt. Några anda AI finns öht inte i spelet. Det närmaste du kommer är röstmeddelanden på telefonsvarare och bandspelare. Trist.

  Spelet blir med ens mycket roligare när det dyker upp andra spelare! Men under de ca 3veckor jag spelat har det hänt 4 gånger! Så jag har i princip spelat genom spelet ensam, vilket normalt är vad jag föredrar. En del säger att det nästan är omöjligt men det håller jag inte med om. Jag brukar egentligen inte gilla multispelar-spel (singlde play mer utmanande och roligare) men här dök det upp folk som kommit mycket längre än mig och kunde ställa ut kommunikationsradios (=fast travel) till safehouses som jag inte kände till och där det fanns massa trevlig utrustning! Sen blev det ganska brutala strider när man är flera som hjälps åt! Mycket kul faktiskt!
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Väldigt kul.
  Lite segt i singelspel men väldigt kul i multi.