Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI Optix MAG341CQ

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Datorskärmar (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket för pengarna. Perfekt för gaming och jag använder den mest för att spela Warzone.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Haft den i 2 år nu. Kanonskärm för priset. Inga döda pixlar och jag minns att någon tog upp att den skulle knaka och smälla i plasten efter den varit igång en stund pga värmen. Inget sånt här i alla fall. Den är väldigt sval. Jag köpte egentligen den här i väntan på en ultrabred oled, men jag kommer tidiagre ifrån en BenQ-skärm i 16:9 för 1000 kr så denna modell var också som ett litet test vad jag vill ha i framtiden.

  Jag kommer ALDRIG byta till 16:9 på datorskärmar igen. Detta formatet är verkligen en sweetspot. Underbart för all typ av spel. Alldeles lagom space på sidorna för att ha 2 fönster uppe samtidigt och arbeta. Denna modellen hade tillräckligt många funktioner för att vara värt att uppgradera från det jag hade. 100hz, ultrabred och 1440. Jag gjorde en recension på samsung super ultra-bred skäm, men den är alldeles för bred för "den vanliga" användaren. Kanske passar om man håller på med jättemycket videoredigering och sånt.

  Skärmen är ju absolut inget WOW i bildkvalite. Det ghostar lite här och där ibland ser man väl. Jag störs eller tänker ingenting på det alls. Färgerna är bra och svärtan är OK. Den är som den ska vara helt enkelt. Enda man hade önskat är väl ett höj/sänkbart stativ. Det är statiskt på denna.

  Jag driver den med ett VEGA 64 och det skulle jag väl anse är minimum typ. För en trevlig upplevelse. Senast lirade jag Serious sam 4 med grafik på Medium på konstant 100 fps med DX12. Ligger på 100hz i de flesta titlar med ok inställningar.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mycket bra bild och egenskaper - för priset helt fantastiska. Har haft den i två månaders daglig användning utan några som helst problem. Den ÄR klart maffigare att spela på än en 22 tums full HD-skärm.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Underbar skärm blir en otrolig känsla i spelen kan jag säga. Dock kräver upplösningen 3440 X 1440 (21:9) rejäl hårdvara vilket jag förvisso har kan jag påpeka men valde ändå att lämna tillbaks skärmen då det betyder att man måste byta exempelvis grafikkort mer frekvent tyvärr i det långa loppet. Specifikt i spel likt BFV tappade man mycket fps exempelvis.

  Blev en AO CQ32G1 32" LED 144Hz 1ms Curved istället och den är helt underbar den också har absolut ingenting att klaga på efter en veckas frekvent användande.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  10 mån sedan
  Fantastisk bildkvalitet för priset, fruktansvärt tillförlitlighet. Hade döda pixlar efter bara några dagars användning och utvecklade redan en mörk plats med en mängd mörka pixlar på ett annat område.
  Verkar som en hel del på papper, men du spelar med panelen du kommer att få. Jag var tvungen att återlämna min efter bara 5 dagars användning. Ännu värre kommer MSI-garantin inte att acceptera den för retur såvida det inte är mer än 5 pixlar döda i ett nära kluster, vilken typ berättar vilken nivå av förtroende de har för kvaliteten på denna bildskärm.