Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays m-Six Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Kvalitén pp ljudet och designen må vara medelbra men om man kan hitta ett par för mindere än 500 så är dem perfekt för träningen. Dem sitter bra och man behöver inte vara särskilt rädd om dem.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Prisvärda lurar som jag har både på gymmet och när jag springer. De är väldigt lätta vilket är perfekt när man springer och för mig sitter lurarna kvar bra i öronen.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Bra ljud (med rätt propp) och kopplar med telefonen. Inga kommunikations problem och sitter bra i örat. Använt i snart 1 år på gymmet.
  Hade/har problem med största proppen som ramlar av luren.
  Batteritiden kunde möjligen vara bättre.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Fungerar inte alls när jag cyklar till jobbet. Ljudet hoppar, den kopplar ifrån regelbundet. Har försökt placera telefonen på olika ställen, stänga av funktionen med HD-ljud, cykla långsammare etc men inget hjälper. Har haft dem i två månader och de har blivit sämre och sämre. Ljudmässigt är de helt ok men eftersom funktionen att de ska vara trådlösa inte fungerar är det här en produkt du absolut inte ska köpa.
 • Usel
  11 mån sedan
  kabeln mellan fastnar lätt på huden, och drar det enda efter det andra, så det blev ingen musik efter detta, provade samtala och det inte gick höra mig, lämnade tillbaka, skulle inte säga att de ens värda 99kr, ingen vill ha de.
 • Dålig
  1 år sedan
  Kvalitetsmässigt en riktig skitprodukt. Dålig mottagning, mediokert ljud, delar som går sönder t ex. som laddningsporten. Limmet runt magneten lossnar och det går inte att ladda längre. öronpropparna glider ur örat, och lossnar lätt från hörluren. Tappar du bort öronproppen är det kört, speciella fästen, vanliga öronproppar passar inte till denna hörlur. Dessutom inga reserv att köpa från Jays.

  Önskar att Jays slutar pumpa ut massa skitprodukter hela tiden. Gå tillbaka till basic och skapa ett par lurar liknande q-jays.
 • Dålig
  1 år sedan
  Rekommenderas ej!

  Köpte dessa på rea för 699, men hade kanske varit värda 299.

  Ljudmässigt funkar de utmärkt för tal, då de har tydligt överdriven diskant som gör det lätt att höra vad som sägs. Men musik låter tunnt och tröttande.

  Laddningen funkar bra, men se upp så inte laddsladden kommer bort! Batteritiden håller vad som utlovas.

  Kan paras med flera enheter. Smart i teorin, men oanvändbart då det spelas ett ljud varje gång kontakten bryts eller kommer tillbaka. Så går man omkring i huset och lyssnar på telefonen, så kommer det ett "plong" när den tappar paddan, och ett "pling" när den hittar den igen hela tiden.

  Bekväma att ha på sig, ramlar inte av tack vare byglarna. Har man glasögon är dock byglarna i vägen.

  Det största problemet, förutom ljudet, är att gummipropparna sitter så dåligt att de trillar av. Och inte nog med det, de har inte samma innerdiameter som alla andra, så det funkar inte att köpa universalproppar!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Varning!
  Köp inte dessa!

  Mitt inneröra är ganska stort och långt så dessa är de sämsta jag har provat. Går inte tillräckligt långt in i örat så de trillar ut efter ett par steg. Dessutom är det katastrofalt dålig kontakt trots att det är bluetooth 5.0 och bryter ständigt kontakten. Man får ha mobilen eller klockan som spelar upp musiken på högra sidan.

  Hade jag kunnat lämna tillbaka dem så hade jag gjort det, så nu kan jag bara varna för att beställa dem utan att prova ut dem(om de tillåter det).
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Rimlig passform och bra möjligheter att anpassa dem.
  Men ljudet är uselt. På riktigt. Kanske funkar för talböcker etc.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Använt dessa hörlurar riktigt flitigt senaste månaderna på gymmet och är grymt imponerad av dem. Riktigt bra passform och har inte haft några problem med dem alls. Ljudet är som det ska vara och kan faktiskt säga att dom är bättre än de jag tidigare testat som jaybird och Jabra! +enda nersidan kan vara laddkabeln som skulle kunnat vara några centimeter längre.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevliga och bra ljud! Har dock en del problem i samband med min klocka (Sony Smartwatch 3), vet inte vad som orsakar problemen, därför svårt att betygsätta. Skriver mer om detta nedan. Använder dem uteslutande när jag springer, och då i kombination med min klocka. Mycket skönt att inte behöva ha med sig telefonen för att få musik när man springer!

  + Trevligt, behagligt ljud med mycket bas - precis som man vill ha i ett par sportlurar. Självklart inte i närheten av t.ex. q-Jays i upplösning och ljudbild, men fullt tillräckligt bra för ett par sportlurar.
  + Sitter behagligt och bra i öronen, ingen risk att de trillar av, däremot har de en tendens att krypa ut ur öronen så jag får trycka till dem efter ett tag, detta kan dock bero på att jag inte hittat rätt storlek på plupparna än.
  + Fullt tillräcklig batteritid för mig
  + Bra nackrem som är lätt att justera så att de alltid sitter bra på plats
  + Smart lösning med den magnetiska laddkontakten! Dock hade kabeln gärna fått vara längre, varför så kort?
  + Svettåliga
  + Funkar bra vid handsfree -samtal, har dock bara provat en gång

  - Knappen är alldeles för odistinkt, jag vet inte om jag tryckt på den om jag inte har den i örat och får den audiella bekräftelsen på att jag satt på eller stängt av
  - Skulle gärna ha volymknappar på hörlurarna, pilligt att ändra volymen på klockan när jag springer
  - Svag blåtandskoppling med min klocka. Jag måste ha klockan på höger arm för att det inte ska bli glapp i musiken, vilket känns ovant för mig. Vet inte om det är klockan eller hörlurarna som är den svaga länken här.
  - Knappen på hörluren fungerar inte att styra musiken på den musikspelare jag använder på klockan (Wear Music), fungerar bara med Google Play Music på klockan vilken jag inte vill använda. Återigen, vet inte om det är klockans eller hörlurarnas fel.
  - Svettåliga, vad betyder det? Kan man spola av dem i vatten? Kan man springa med dem i regn? Skulle vilja ha en tydligare beskrivning av hur mycket vatten de tål.
  - Förvaring, hur tänkte ni här Jays? Hur ska jag transportera hörlurarna i träningsväskan? Som tur är hade jag en oanvänd hård burk från ett par andra hörlurar, men detta kunde Jays gott skicka med.

  En bra recension finns här https://www.head-fi.org/showcase/jays-m-six-wireless.23321/reviews
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok ljudmässigt, men vänstra sidan vägrar sitta kvar i örat utan envisas med att ramla ur mitt under träningspasset när det blir extra svettigt. Kunde alltså sitta betydligt bättre för det relativt höga priset.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Blev positivt överraskad av dessa! Jag chansade på ett par för 799kr. Ljudet är överraskande bra. Inte så överdrivet mycket bas som en del tillverkare envisas med.

  + Sitter bra och stabilt (ingen risk att de åker ut)
  + För 799kr är de prisvärda
  + Bra ljud

  - Ordinarie pris på 999kr är på gränsen till för dyrt
  - Inget volymreglage på lurarna (inget som stör mig dock)
  - Batteritid "bara" 5 tim (inget problem för vanliga gympass)