Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 34GK950G

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Datorskärmar (374)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt bra skärm men dyr.

  + G-sync
  + Upplösning 3440x1440
  + Storleken
  + IPS teknologi

  - Priset
  - 120Hz "bara"
  - BLB som på alla IPS skärmar

  Var på jakt efter en ultrabred skärm, tittade på olika alternativ med VA-panel men efter att ha testat några så föll de bort pga. black level smaering (googla så får ni se) . Denna IPS panel är riktigt bra, det är samma panel som i LG 34GK950F men skillnaden här är att denna skärm har en g-sync modul inbyggd vilket ska vara bättre enligt den information som jag kunde läsa mig till. F versionen använder freesync men är g-sync kompatibel och körs i 144Hz. Denna skärm körs i 100Hz men kan överklockas i menyn till 120Hz vilket jag har gjort och det fungerar utan problem. Efter lite kalibrering är färgärna kanon. Den har lite blb i hörnen, som alla IPS skärmar men det är inget som stör mig iaf, jag har alltid kört med IPS och ser det inte som ett problem. Jag betalade 9990:- på netonnet vilket jag tycker är lite högt, men ser man till vad andra liknande UW skärmar ligger på är detta ett bra pris trots allt. Denna är utgående modell och ersätts snart av LG 34GN850, som är i princip samma skärm, samma panel men utan g-sync modul alltså som F versionen av denna skärm. Jag kör samma uppsättning som nedanstående, min jobbdator kopplad via HDMI samt min speldator via Displayport.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fann denna som returnerad produkt på El Gig för 8,991:- i februari så jag slog till eftersom skärmen uppfyller väldigt många av mina krav enligt specifikationen. Det visade sig vara en superb skärm! Jag behöver skärmbredden när jag jobbar hemifrån och skärmbredden är underbar i spelande. Jobbdatorn inkopplad i hdmiporten och spelburkens 2070 super inkopplad i displayporten. Väldigt bra skärmnavigation för inställningar via joystick i skärmens underkant. Skärmen har lite tramsigt rgb-belyst cirkel på baksidan vilket är oviktigt. Höj- och sänkbar, vridbar, vinklingsbar. Allt jag behöver. Mycket nöjd gammal gubbe här!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är förvånad att ingen har skrivit omdöme på denna monitor. I skrivande stund kostar den 9990 kr, vilket jag anser vara ett riktigt bra köp. Om ni har "tur" med panelen är detta en 9 av 10 i betyg. 120 hz och gsync fungerar utmärkt och räcker. Det är tillräckligt många pixlar som ska drivas för att även en RTX 2080 ti ska få kämpa i high-ultra settings för att hålla det över 100 fps+.

  Jag köpte först en LG 38GK950G. Upplösningen på den är 3840 x 1600. Jag körde den på 144 hz, men i verkligheten gick skärmen på 70-90 fps beroende på titel. Jag gillar grafiken som sagt på custom mellan high och ultra. Denna 34" passar mig bättre.
  Det är i praktiken som jag kan uppleva det samma skärm som 38" men man sparar 15000 kr :)