Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL PartyBox 300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Köpte en sådan här i somras för försäkrings pengar från ett armbrott för 3500.
  Har varit sjukt nöjd farsan köpte hem en 10000 kronors sony som då vi jämnförde var JBL överlägsen. Bra batteri tid , bra bas och diskant. Ska du ha en kraftfull högtalare för en lagom peng så köp den här. Betyg 14 av 10
 • Perfekt
  1 år sedan
  Batteriet håller lätt en hel dag från morgon till kväll. Går att koppla upp i riktig stereo om man köper en till, vilket också ger mycket mer tryck. Kanon att koppla in en mikrofon för barnen att sjunga med, har man två högtalare skulle de förmodligen duga till uppträda med. Glömde den ute i två dagars spöregn, den blev seg och dog efter ett par dagar, MEN körde in den i bastun en natt och därefter fungerar den klockrent, både batteritid och ljud.
  Ljudet är vad man förväntar sig av en party högtalare och över förväntan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra ljud och tryck i denna högtalare. Några grannar spelade utomhus med en sådan vid midsommar. Jag trodde det var en bilstereo först med tanke på hus bra bas det var. När jag insåg att det var en bluetoothhögtalare slog jag till direkt. Jag är supernöjd. Grym batteritid. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft den ett bra tag nu och är helt klart nöjd med den, förvånad att den klarar så lång batteri tid som den gör! Den är något tung att bära med sig men det är klart värt det.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte 2st för 3990kr/st, superlätt att parkoppla via blåtand så att ena spelar vänster kanal och andra höger kanal. Inomhus på full volym med sladden inkopplad är det obekvämt högt, mycket högre än vad ni kommer ha användning för. Kommer bli perfekt för oss på verandan, båten och stranden. Det negativa är kanske att den hårda plasthöljet repas/får märken lite väl lätt och att kontakterna på baksidan kunde varit mer skyddade. Mycket nöjd över lag, riktigt härligt portabelt ljud!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Jag skulle påstå att jag ångrar mitt köp. Ljudet är ganska direktionellt, basbetonat (var lite förväntat, men jag hoppades på ett lite mer punchigt sätt), den levererar inte någon överdriven volym speciellt sett till sin storlek och vikt. Hade den levererat samma prestanda med med halva storleken så hade jag varit mer imponerad. Konceptet är bra med där är en del som behöver tänkas om i mitt tycke om man ska ha PartyBox som namn, dessutom från en erkänd verklig tillverkare av riktiga "party" högtalare som deras PA osv. Dem skulle lånat lite från sin SRX serie så hade vi kunnat kalla det för PartyBox.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Började med en JBL xtreme. Bytte till Jbl boombox och nu JBL partybox 300.

  Den är robust och jag gillar utseende och konstruktionen. Kvalitén känns bra.

  Har haft den att spela utomhus med under event. Ljudet hämnd fylligt och basen känns inte platt som de brukar göra utomhus. Så på max volym så spela den rent och basen låter naturligt.

  Jag trodde dock att den skulle spela lite högre. Jag tycker den spelar likt JBL boombox i max volym. Men den saknar inte basen under max volymen.
  Jag hade dock hoppats på lite högre spelande. Då denna väger 16kg istället för boomboxen 5kg.

  Summerar de med en bra partyhögtalare med bra inkopplingsmöjligheter. Ger en rolig disco öeffekt med sina lampor och strobbar. Men saknar lite av toppen i max volymen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bättre bas än alla andra högtalare i prisklassen. Den angivna lägsta frekvensresponsen 45 hz är inte riktigt -10 dB utan snarare -3 dB vilket får högtalaren att låta bättre i verkligtheten än vad man skulle kunna tro. Storleken är inget problem för mig eftersom jag har tänkt att använda högtalaren hemma och på fester, men om man är ute efter en lättflyttad högtalare är detta inte alls rätt val. Just vad gäller fester och andra halvlångvariga installationer finns en stereo rca utgång från partyboxen så att man kan koppla in en sub för att få respons under 40 hz.
  Jag kan också nämna att denna är ordentligt mycket bättre än boombox som länge har varit i samma prisklass, med dubbel styrka (120 W mot 60 W) och bättre bas (noten E1 mot noten A1). Detta på grund av de mycket större elementen i partyboxen.

  Efter mina tester men EQ får jag högtalaren att gå ner hela vägen till ungefär 35 hz. Klarar alltså nästan alla låtar.
  Om man dessutom har ett ljudkort med +-24 dB EQ och rätt rumsakustik borde man kunna ta ner den till 30 hz.