Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL PartyBox 300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Jag skulle påstå att jag ångrar mitt köp. Ljudet är ganska direktionellt, basbetonat (var lite förväntat, men jag hoppades på ett lite mer punchigt sätt), den levererar inte någon överdriven volym speciellt sett till sin storlek och vikt. Hade den levererat samma prestanda med med halva storleken så hade jag varit mer imponerad. Konceptet är bra med där är en del som behöver tänkas om i mitt tycke om man ska ha PartyBox som namn, dessutom från en erkänd verklig tillverkare av riktiga "party" högtalare som deras PA osv. Dem skulle lånat lite från sin SRX serie så hade vi kunnat kalla det för PartyBox.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Började med en JBL xtreme. Bytte till Jbl boombox och nu JBL partybox 300.

  Den är robust och jag gillar utseende och konstruktionen. Kvalitén känns bra.

  Har haft den att spela utomhus med under event. Ljudet hämnd fylligt och basen känns inte platt som de brukar göra utomhus. Så på max volym så spela den rent och basen låter naturligt.

  Jag trodde dock att den skulle spela lite högre. Jag tycker den spelar likt JBL boombox i max volym. Men den saknar inte basen under max volymen.
  Jag hade dock hoppats på lite högre spelande. Då denna väger 16kg istället för boomboxen 5kg.

  Summerar de med en bra partyhögtalare med bra inkopplingsmöjligheter. Ger en rolig disco öeffekt med sina lampor och strobbar. Men saknar lite av toppen i max volymen.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Bättre bas än alla andra högtalare i prisklassen. Den angivna lägsta frekvensresponsen 45 hz är inte riktigt -10 dB utan snarare -3 dB vilket får högtalaren att låta bättre i verkligtheten än vad man skulle kunna tro. Storleken är inget problem för mig eftersom jag har tänkt att använda högtalaren hemma och på fester, men om man är ute efter en lättflyttad högtalare är detta inte alls rätt val. Just vad gäller fester och andra halvlångvariga installationer finns en stereo rca utgång från partyboxen så att man kan koppla in en sub för att få respons under 40 hz.
  Jag kan också nämna att denna är ordentligt mycket bättre än boombox som länge har varit i samma prisklass, med dubbel styrka (120 W mot 60 W) och bättre bas (noten E1 mot noten A1). Detta på grund av de mycket större elementen i partyboxen.

  Efter mina tester men EQ får jag högtalaren att gå ner hela vägen till ungefär 35 hz. Klarar alltså nästan alla låtar.
  Om man dessutom har ett ljudkort med +-24 dB EQ och rätt rumsakustik borde man kunna ta ner den till 30 hz.