Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link KC120

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskameror (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Produkten i sig är enkel att installera och lätt att använda. Köpte denna produkt då jag ville ha en kamera som bl.a. reagerar på rörelser och sparar ner dessa klipp.

  Informationen säger att man gratis kan spara klipp upp till 2 dagar, och att det finns prenumerationer man kan uppgradera till för att spara ner mer och under längre tid. Det som varken visas på produkten eller på deras hemsida (2019-11-03) är att gratisabonnemanget endast är giltigt i 2 år. Efter det måste man köpa ett abonnemang för att kunna använda funktionen för rörelse och spara ner dessa klipp.

  Vid kontakt med deras support hänvisar dem till en FAQ-sida där denna information visas.

  Inte en produkt jag rekommenderar om ni är ute efter att kunna spara ner klipp utan att betala för ett abonnemang. Det finns andra bättre alternativ då (även utan cloud-lösning).
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  KÖP EJ!
  Gratis abbonemanget går ut efter 2 år och efter det måste du börja betala. Står ingenting om detta.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Appen fungerar visst det i Sverige. Fungerar felfritt och bra bild. Lättanvänd app.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Riktigt bra kamera som är barnsligt enkel att installera och använda. Minus på uselt ljud när man pratar med någon genom kameran samt att kameran ej stödjer 4K-upplösning. Rekommenderar varmt denna kamera för pris, funktionalitet samt kvalité.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Toppen kameran för att hålla koll på hunden.

  + Bra bild
  + Bra bild i mörker
  + Enkel anslutning
  + Bra app med många inställningsmöjligheter
  + Lång sladd och den går på usb
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superenkel att komma igång med. Appen är nästan för pedagogisk... Jag skaffade två till sommarstugan, en för att kunna se vädret när jag vill och en för att filma eventuella oinbjudna gäster. På "väderkameran" inaktiverade jag rörelse- och ljudaktivering helt och hållet medan "övervakningskameran" placerades, och ställdes in, så att den bara aktiveras vid uppenbar rörelse för att inte äta upp surfen på 4G-modemet i onödan.

  Stort plus att man slipper en sådan där ful "Arlo-låda"... Och jag ser heller inga problem med att betala lite småpengar för ett abonnemang där allt fungerar och jag slipper bry mig. Hellre det än att krångla med någon egen form av molnlagring som bara krånglar...

  /Johnny
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna för att kolla entrén när jag inte är hemma, men får i princip aldrig verklig kontakt med kameran utanför hemmanätvekret. Kasa appen visar kameran men visar aldrig någon bild. Får notifieringar men samtliga videor går inte att spela upp. Reagerar på att mina hue lampor slås på som rörelse och skickar notifiering om rörelse. Inga funktioner för ifttt så finns inga bra sätt att sammanlänka styrningar till ex hue. Kommer att lämna tillbaka.
  Tillägg efter kontakt med tp-link supporten som inte kan lösa felet med att klippen ej finns tillgängliga och enda lösningen är en omstart, vilket självklart saknas även det i kasa appen så enda sättet att lösa eventuella fel med kameran är att vara hemma.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Makalöst enkel att ansluta till nätverket. Mycket snabb reaktion på rörelser i det angivna området vilket också är lätt att ställa in. Lite svårare att skicka över de inspelade filmerna till e-postmottagare, enklare att spara på telefon eller surfplatta.
  Totalt omdöme: Mycket bra kamera!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar riktigt bra. Lätt app att förstå sig på.Perfekt med aktivitets zoner. Bra upplösning
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Funkar hur bra som helst. Bra bild, många inställningsmöjligheter och är snabb med avisering vid rörelse. Appen är bra . Andas kvalité rakt igenom. Varför finns den inte i vit färg kan man ju fråga sig.