Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.04)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Kommer från en Mionix 8200 som funkar klockrent men köpte denna för att testa trådlöst.

  Just trådlöst funkar den perfekt. Kört csgo och den hänger med bra, MEN, knapparna uppepå har inte en perfekt respons. Tycker inte dom fjädrar tillbaka tillräckligt snabbt/högt, vilket gjort att klickar man 3-4 ggr snabbt i följd, i t.ex. en duell, finns risk att ett av klicken inte registreras. Sedan sidoknapparna sticker inte ut tillräckligt tydligt, vilket gör att man får ’söka’ lite med fingrarna (ringfinger och lillfinger) Scroller’n rullar bra. Programvaran är sådär - för omständig och oklara funktioner. Kommer nog lämna tillbaka trots allt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bästa musen jag haft!
  Med dagens responstid och kvalite finns det inget bra skäl att inte ha en trådlös mus. Skön även fast den är mindre än EC1 som jag brukar använda.
  Modulära sidoknappar gör att du kan ta bort eller lägga till sidoknappar på båda sidorna om det behövs. Kanske behövs det färre knappar i CSGO än i Wow. Den är upladdningsbar så du behöver inte köpa batterier. RGB belysning ovanpå musen som går att ställa in är onödigt men charmigt. DPI går som vanligt ändras på undersidan av musen med ett knapptryck eller i programvaran på datorn.

  Har tidigare främst använt Zowie EC1-B som är rätt mycket större och påminner om den klassiska intellimouse som man vuxit upp med.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt magisk!

  +60 timmars batteritid! Vilket är otroligt mycket.
  +Väldigt bra ergonomi.
  +Lätt.
  +Supersmidig att stänga av/sätta på. (Bra med off-knapp för bärbara datorer då denimet råkar väcka datorn när skärmen är stängd).
  +Stilren.

  -Dyr. Men helt klart värd sitt pris. Så snart min mus till den stationära är tillräckligt utsliten köper jag en sån här till den också.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Har kört med G403 men den är lite för hög så jag får ont i handleden på ovansidan. Denna är lite lägre vilket minskar smärtan. I övrigt är allt precis som det ska vara.

  En liten grej är att logitechs mjukvara är jävligt jobbig, den ska uppdatera för ofta och är konstigt designad.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag gick ifrån att ha haft en Microsoft intellimouse 3.0 I 15 år så skillnaden är som natt och dag, givetvis.

  + Galet grym mus
  - Som vanligt så slår Logitech nya rekord med att ha den sämsta mjukvaran
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  + Trådlös. Kommer aldrig mer köra mus med sladd!
  + Batteritiden är exceptionell och det har hittills aldrig hänt mig att jag behövt ha sladden i när jag gamear eftersom den varnar i god tid när batteriet börjar bli lågt.
  + Man märker ingen latens när man spelar.
  + Musen har perfekt sensor precis som de flesta bra möss numer
  + Otroligt lätt

  ~ Scrollhjulet är svinbra för gaming men inge vidare att surfa med då man verkligen känner varje scroll. Tror det är svårt att göra en mus som passar för båda
  ~ Bra knappar men har tagit ett tag för mig att vänja mig och jag råkar fortfarande trycka ner dem av misstag ibland då de är väldigt känsliga jämfört med mina tidigare möss

  - Logitechs mjukvara är skit som alltid. Ibland försvinner menyval som te.x. DPI-inställningar utan någon information om varför. Första gången installerade jag om hela mjukvaran sen insåg jag att det bara är att starta om musen några gånger så kommer menyvalen tillbaka (!?). Om man vill kan man föra över sina inställningar till musen och avinstallera skiten men då får man inte batteritidsvarning.

  När det kommer till formen så är den bra för mig men jag rekommenderar att man hittar en mus som passar en själv då det är det mest avgörande för hur bra den går att spela med.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Recension: Wow säger jag bara. Min mus tidigare var Logitech G403 Wireless vilket var musen som övertygade mig som hardcore FPS-gamer att trådlöst inte längre var någon nackdel, iaf för Logitechs spel-möss. Och jädrans, det bevisar Logitech med G Pro Wireless igen, och stärker sin position som den främsta tillverkaren av trådlösa gaming-möss i världen just nu. Du kommer inte att ha någon nackdel jämfört med vilken trådad mus som helst på marknaden. Punkt.

  Det finns inte mycket man kan klaga på. Batteritiden är utmärkt (Steelseries Rival 650 har dock ännu bättre, men det är för att den stänger av sensorn efter X antal minuter som du själv ställer in), medan G Pro mer hamnar i ett sleep-läge och vaknar till liv direkt vid rörelse. Men att med RGB avstängt få ut runt 60h+ på en sådan här otroligt lätt trådlös mus är sjukt bra. Och om du glömmer att ladda den så gör det inte mycket då den laddar riktigt snabbt.

  Sensorn är så bra som den kan bli, och jag har inte testat någon sensor som utmärker sig som ens det minsta bättre. Det tog ett tag för mig att vänja mig vid den något mindre designen, men när jag väl var inkörd så tycker jag den passar perfekt. Knapparna känns bra, materialen känns bra. Mjukvaran är bra.

  Det är två saker som jag finner negativa med musen. Dels känns det som att skrollen inte riktigt håller samma kvalitet som resten av musen. Om jag vill klicka ner mouse3 så är det ofta som det blir ett dubbelklick istället för ett ett klick som jag vill. Det andra negativa med musen är att den har ett riktigt högt pris, bland de dyraste mössen där ute på marknaden. Men som man säger: "smakar det så kostar det". För priset hade jag dock velat se lite längre garanti eller dylikt.

  Bakgrund: jag har recenserat 20-30 möss genom åren, både i hobby- och frilanskapacitet, datortillbehör är ett stort intresse för mig.

  Betyg: 10/10 - utan tvekan. Passar till spel som CS:GO, PUBG, CoD MW/Warzone, GTA V, Overwatch och listen fortsätter.. Ska du ha en trådlös mus, värdesätter lätt vikt så är det här musen för dig! Det finns nackdelar, men de är så pass små så jag kan kan inte förmå mig att ge lägre än toppbetyg!

  + Sjukt bra batteritid!
  + Samma/lägre latency än andra premium-möss!
  + Top-of-the-line sensor som läser exakt på många olika ytor!

  - Priset (smakar det så kostar det)
  - Mouse3/skrollen dubbelklickar ganska ofta trots att man vill enkelklicka..
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Vilken kanonmus! Har ägt denna i lite över en vecka och redan tryckt ut en arbetsvecka i tid tillsammans med den. Både kontorsarbete och CSGO funkar fantastiskt bra.

  Ägde sedan tidigare en SteelSeries Rival 310 och medan den är en bra mus, så föredrar jag helt klart Logitechs. Batteritiden är fenomenal och att den är trådlös och går att spela med utan fördröjning är väldigt uppskattat!

  + Batteritiden
  + Trådlös
  + Ambidextrous (för höger och vänsterhänta)
  + Låg vikt
  + Bra switchar
  + Bra feedback i scrollen

  - Dongel krävs (stödjer ej vanlig bluetooth)
  - Blank yte i nederkant på musen som samlar damm
  - Aningen plastig känsla
  - Dyr

  Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Den mesta favoritmusen för mig hittills efter Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 back in the day. Det enda negativa jag har att skriva om musen är att plasten den är gjord av är väldigt halking så jag har fått sätta eltelp under sidoknapparna för att få ett bra grepp på den. Btw, batteritiden är fantastisk :o
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ligger skönt i handen och prestera utmärkt. Bra batteritid samt snabb laddning. Låg vikt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använt musen i över 6 månader nu och kommer köpa en likadan till jobbet så jag får samma känsla där även om jag inte egentligen behöver en spelmus där.

  + Extremt lätt mus som är skön att flytta
  + Bra ergonomi (för mina händer iaf) och det känns bra även efter väldigt långa sessioner av spelande
  + Väldigt bra batteritid. Jag är extremt förvånad med tanke på vikten. Min gamla spelmus höll knappt batteriet en hel dag vid konstant användning. Denna musen laddar jag efter 2-3 veckor och någon enstaka gång har mjukvaran påmint mig att det bara är 20-25% batteri kvar.
  + Inte orimligt många knappar som jag ändå inte behöver. Förstår att detta är negativt om man önskar många knappar på musen.

  - Priset är lite saftigt
  - Få knappar (kan vara negativt om man vill ha fler än t.ex. bakåt/framåt på sidan)
  - Scrollhjulet fungerar bara i ett läge med 'hack' och det finns ingen knapp för att ställa om det så det rullar utan hack. Men då slipper man och andra sidan att råka komma åt det titt som tätt.

  Det verkar som att musen använder väldigt lite batteri när den inte används och jag har aldrig märkt av någon delay när jag väl börjar använda den heller. Den svarar direkt utan problem. Jag har mest spelat Dota under min första tid med musen och även om man använder musen där är det inte på samma sätt som i t.ex. FPS. När jag började spela Wow Classic märkte jag att batteriet åts lite snabbare men där används musen på ett helt annat sätt och det har också varit väldigt långa spelsessioner på 14h+ men även här har musen inte laddats på flera dagar innan en notis dök upp.

  För mig är detta mer eller mindre en perfekt mus. Skulle gärna betalt under tusenlappen för den, men det sänker inte betyget på produkten. Och jag betalar mer än gärna för premiumprodukter som är perfekta. Detta är ett lysande exempel.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Absolut den bästa musen jag någonsin köpt. Batteriet håller extremt länge, går 3-4 dagar utan att batteriet tar slut. Rekommenderar att ladda musen över natten var tredje dag. Första trådlösa musen jag ägt och älskar det!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Inte helt nöjd tyvärr.

  + Lätt
  + Stabil och snabb trådlös funktion

  - Musen är liten för mina stora händer och framför allt är sidorna lite svåra att greppa vilket leder till att handen tröttas ut.

  Bytte till en G305 som jag gillar bättre pga batteritid och form.
  Föredrar även den trådade G303 som jag hade innan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa musen jag ägt. Priset är högt, men det känns också som att det är riktigt bra kvalitet även om priset såklart är i överkant. Efter 6 månaders intensivt användande så är den fortfarande som ny. Perfekt för små händer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fantastisk. Första bra trådlösa musen. Galen låg vikt, grym batteritid. Eeet litet minus för att musknappen är lite för känslig, men man vänjer dig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har ägt G502, G305 och nu G Pro Wireless.

  G Pro Wireless som mus är ett mästerverk. 80 gram, perfektion sett till sensor och precision samt batteritid (60h). Nr 1 till FPS om den sitter bra i din hand.

  Den lätta känslan gör tyvärr att den upplevs nästan tom inuti och plastig.

  OBS!
  Köp den inte i tron om att det är en bättre mus än andra möss (tillverkade senaste 2 åren).

  Mer eller mindre är samtliga trådlösa möss från Logitech helt suveräna sett till sensor och precision.

  Välj därför mus utifrån

  1. passform, alla är vi olika och jag understryker att detta är det viktigaste egenskapen
  2. Vikt, kör själv med låg sens och då är låg vikt ett måste, detta är högst personligt!
  3. Trådlöst? För mig en självklarhet. Välj logitech.

  G305 är en mus som är minst lika bra (skall köras i 800dpi eller högre, sänk därefter in game för att motsvara 400), så bra att jag valt att behålla den då batterier erbjuder bra mycket längre hållbarhet. Med ett AA lithium väger den 89gram. Dock är den lite för liten för egen del.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte den främst för att den var trådlös, men den har verkligen överträffat mina förväntningar i form av grepp och prestanda. Var lite rädd att den skulle tappa bluetooth men har inte haft några som helst problem. Extra plus att den är relativt lätt och ren i sin design. Kan inte annat än rekommendera.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  dåligt grepp för att vara en ambidextrous mus

  inte så greppvänlig, ganska slapp på greppet, pågrund av ytan och designen,

  och musen med att den är trådlös, gör det svårare att få kontroll över rörelserna

  funkar säkert bättre, om bordet man använder är lägre

  för dyrt pris, när man kan köpa 2-3+ möss för samma pris, som presterar bättre till olika spel
 • Perfekt
  2 år sedan
  Aldrig ens funderat på trådlöst tidigare pga höga krav på mus och tangenbord eftersom jag spelar väldigt mkt FPS spel.
  Men denna mus är sinnes, helt klart bästa jag ägt.
  Funderar du på en sådan men är tveksam ? Köp, det gjorde jag och jag ångrar inte en sekund.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt fin mus. Har kört igenom en jävla massa för att hitta rätt form och denna kommer väldigt nära.

  Det negativa är väl att har man svettiga händer så blir det lätt märken på musen men det blir INTE hal.

  Mina händer är väldigt stora (21x12 cm). Och jag använder claw / fingertip grepp. Funkar fint för mig men en lite mindre hand skulle säkert kunna köra hela handen om man gillar det.

  Vill man ha en billigare mus med ungefär likadan form men med sladd rekommenderar jag Nexius Revel.

  Sensor är lika bra som en 3360/3366/TrueMove3 etc så top notch.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Trodde inte trådlöst kunde vara så bra. Kommer från en före detta razer deathadder elite med en pmw 3389 och märker helt ärligt ingen skillnad med denna sensorn och latency.

  Det tar dock en eller två veckor att vänja sig vid de lätta 80g och ingen sladd, men resultatet är magiskt. Låt dig inte skrämmas av de 80g, då byggkvaliteten är minst lika bra som de 100g
 • Perfekt
  2 år sedan
  otroligt bra
 • Perfekt
  2 mån sedan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt perfekt! Det tar lite tid att vänja sig, men efter att ha vänt sig i vikt och form blir allting lättare.