Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips StyleCare BHB878

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Locktång & plattång (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag som inte alls är bra på att locka håret och drar mig för att göra det klarade av att locka hela håret på 10-15minuter! Helt fantastisk. Fungererar väldigt bra på mitt hår som är normal tjockt med fina hårstrån. Denna produkt har gjort tt jag helt plötsligt ser fram emot att locka håret och har även gjort det på morgonen innan jobbet
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  En av de bättre locktänger jag har använt. Så smidig och lockarna blir så fina. Rekommenderar verkligen den. Skulle önskat att den va lite lättare i tyngd men inget jag stör mig på alls. Lockarna håller i flera dagar och håret känns silkigt och lent. Bästa av allt är att man slipper bränna fingrarna så pluspoäng där. Så köp på, du kommer inte ångra dig.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Så smidig & stilren! Nu kan man äntligen få till de där lyxiga lockarna! Rekommenderas varmt av mig!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Efter många år av krånglande med armar bakom ryggen och mkt hår som bara faller ner och som så fort det är färdig lockat blir rakt igen.

  Nu har jag hittat något som fungerar perfekt för mig och mitt hår. Allt hår blir lockat på mindre än 15min och lockarna håller till och med till dagen efter.

  Jag har inga brännmätken på händerna och jag har inte givit upp! För mig är denna värd mkt och jag skulle varmt rekommendera den till fler!
 • Bra
  10 mån sedan
  Smart funktion, enkel att använda, inga brännskador och det gör lockar! Men; jag som har både långt och tjockt hår anser inte att den är optimal. Fungerar endast om jag tar små strimmor med hår vilket inte ger de lockar jag önskar. Tror den är perfekt för den med lite mindre hår. Första rundorna blev lockarna sådär, men sedan får man in greppet och resultatet blir bättre! För dig som inte orkar använda en ”vanlig” locktång men som ändå vill ha lite variation i håret - kör på!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Bästa locktången! Har testat så många olika tänger i mina dagar, och inte fastnat för någon förrän nu. Den här är väldigt snabb och enkel. Alla hårtyper kan använda den. . Lockarna blir perfekta oavsett tvättat eller otvättat hår. Lockarna håller dessutom länge. Jag har På riktigt hittat den perfekta locktången!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Tyckte från början att den kändes lite klumpig men när man kommer in i det och hittar tekniken är den fantastisk! Det går super snabbt, man slipper få ont i armar och älskar dessutom att man kan ställa in både tid och grader som ger lockarna lite variation. Definitivt ett nytt favoritverktyg för att styla håret.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Snabb o enkelt att använda men kommer rätt så mycket rök från den och locka inte så mycket som jag har förväntat mig
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Suuupersnabba lockar och de blir perfekta varje gång! Stort plus att man inte bränner sigockså!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  En enkel och bra locktång där du enkelt får fina lockar i hela håret på 10 minuter, rekommenderar denna starkt!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Superbra stylingtång. Snygg design, enkel att använda för den som inte är så händig med håret och så går det väldigt snabbt att locka håret. Imponerad och nöjd!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  En jättebra produkt för mig som inte riktigt behärskar en ”vanlig” locktång. Lätt att använda och fungerar perfekt på mig som har medellångt hår. Det går nu snabbt att locka håret och jag lockar det numera även till vardags när produkten är så smidig. Lockarna blir fina och håller för mig hela dagen! Allt som allt är jag väldigt nöjd med produkten och glad att även jag kan fixa fina lockar på kort tid.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  En riktigt bra produkt, lätt att förstå sig på. Hade önskat att lockarna hade varit lite större men överlag är jag supernöjd. Tar man en för stor slinga eller att det är risk för trassel så stänger den av sig och det är lätt att få ut håret.
 • Bra
  11 mån sedan
  Jag är glatt överraskad över hur smart denna locktång är. Designen är häftig och den är mycket ergonomisk, snabbt går det också att locka hela håret.
  Något svårt att lära sig i starten hur den fungerade och trasslade in mig några gånger, men instruktionerna var tydliga och efter ett tag kommer man in i det!
  Jag hade önskat att lockarna blev något större och gav mer volym då jag har långt hår. Designen gör att lockarna inte riktigt kommer helt in till huvudet utan blir endast i längderna.
  Över det hela sett så är det en spännande nyhet på marknaden!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag gillar inte locktänger men denna vara bara wow! Så lättanvänd, snygg och man bränner sig ej. Plus att den gör allt jobb, så det går snabbt och enkel. Gillar den starkt. Minus för att den piper konstant varje sekund, innan den slutligen piper snabbt när det är klart.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Denna produkt är en av dem bästa jag testat, lite svår i början men lätt att förstå. Super fina lockar, snygg design. Tar inte så lång tid och man får inte ont i armarna utan kan använda båda händerna. 10 av 10 i pris, utseende och prestanda, den är super bra då deb stänger av sig själv om man trasslar in håret och den fortsätter inte att köra, man lan lätt ta ut håret och fixa till och göra om, lockarna håller och känns och ser naturliga ut.
  Rekommenderar verkligen locktången
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Denna produkt är perfekt för personer med mellanlångt hår och som vill ha mellanstora lockar! Jag har lite längre hår och tycker att den fungerar även här men som sagt blir lockarna rätt små! Den är lätt att förstå och lätt att hantera, ergonomisk!
  Jag skulle definitivt rekommendera denna produkt!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Bästa locktången! Har testat många olika bland annat "automatiska" men denna var oslagbar! Den va super enkel att använda, gjorde fina lockar och inga brännmärken eller hetta mot hårbotten. Blev varm väldigt snabbt, otroligt snygg och stilren och gick snabbt att använda. Simpla inställningar och bra beskrivning med. Rekommenderar starkt till de som lockar håret ofta!