Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EH-TW7400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Projektorer (146)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Å ena sidan är denna projektor fantastisk. Å andra sidan en klar besvikelse.

  Projektorn känns välbyggd och har en fin finish. Bilden är skarp med fina detaljer och utmärkta färger. Fläktljudet är inte störande högt och lens-shiften med motoriserad lins är väldigt bra, även om linsminnet inte lyckas flytta bilden helt korrekt varje gång. Bilder både från bluray och 4k blurays blir riktigt bra och jag tror de allra flesta inte behöver bättre bildåtergivning än så här.

  MEN: Svärtan är inte närvarande. Har man det minsta kravet på djup svärta måste man dessvärre titta på betydligt dyrare alternativ. Även om man har vita väggar och tak är det uppenbart att det svartaste svart inte blir bättre än grått, vid jämförelse mot delar av duken som projektorn inte lyser upp. Jag kan jämföra mot min 11 år gamla epson tw5000 och den har betydligt bättre svärta än 7400. Skillnaden är som natt och dag trots att jag inte har en mörk biogrotta!

  Om man tittar på film/tv med lampor tända samtidigt är jag säker på att projektorn kommer att göra i princip alla väldigt nöjda med bildkvalitén. Men den som regelbundet släcker ned alla lampor och drar för gardinerna när projektorn slås på riskerar att bli väldigt besviken. Jag kommer nyttja ångerrätten och istället titta på en tw9400 och jvc dla-n5.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 mån sedan
  En riktig suverän projektor på alla sätt! Färgerna är helt suveräna och i eco mode så hörs den knappt. Lätt värt var enda krona.