Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nest Hub

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Styrenheter för smarta hem (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.70)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Nu med stöd för SVT Play via Google assistant 👍👍👍
  "Spela rapport på svt play" och få senaste sändningen
  -----------
  Riktigt trevlig fotoram/master för belysningen/master för googles multiroom/chromecastskärm. Och nu fungerar röstassistenten på svenska också.
  Har haft denna sedan i Januari och den har blivit bättre och bättre. Högtalaren är knappt i klass med google home mini, men helt ok. Jag har kopplat en chromecast audio till en sub, och denna tillsammans med en Google home och en Google home mini ger en skön ljudrymd på nedervåningen när man kör dem som en grupp.
  Hade varit fint om svt play hade satsat lite på Google assistant nu, så att man kunde be om senaste Rapport.

  ........................
  Sänker betyget med två stjärnor efter att
  Google lagt en oönskade home-knapp mitt i fotoramen som inte går att ta bort....
  .......................
  Höjer tillbaka eftersom google tog bort knappen i senaste uppdateringen.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Funkar svinbra som köks-anordning. Barnen ääälskar fotoramsfunktionen men sen kan man casta ljud och bild till den, styra lampor och annat sen naturligtvis de vanliga Assistant-funktionerna. Min enda fundering är varför de inte använde en USB-C-kontakt utan har en egen transformator och plugg.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För det första. Denna enhet är absolut inte tänkt som en padda eller smartphone. Ni som tror det ska inte köpa denna. Detta är brygga för det smarta hemmet. Inte tänkt att användas för att surfa eller kolla på videos eller med appar-

  Går både att kolla youtube och spela Spotify. Men så klart inte någon audio eller visuell toppupplevelse. Men ingen köper denna enhet för detta ändamål. Men som fotoram är den skitsnygg för att spela upp Googles galleri, klockan eller varför inte dina egna bilder. Skärmen dimmas också snyggt automatiskt i ett mörkt rum.

  Jag rekommenderar alla som har smarta enheter hemma denna produkt.

  Köpte den för 995 kr. Ett bra pris skulle jag vilja säga för det Google Nest Hub klara,

  Voice Assistenten är grymt bra för det mesta. Bara du vet vad du ska be hubben göra. Den täcker hela min lägenhet och kan säga kommandon i andra rum och ordern går fram.

  Jag har integrerat mitt lampor, hemmabiosystem och musiksystem till Google Home och kan styras med rösten eller skärmen på "Nesten".

  Prylar jag styr genom Google Home och hubben:

  Har 5 Sonos högtalare kopplat till Google Home i 3 olika rum.

  Ett Philips Hue System (14 ljuskällor). Dock inte så komplicerade kommandon. Men det har jag Hue appen till och färdiga scener i Hue Appen. Men går givetvis säga till Google att exempelvis släcka och tända lampor i olika rum eller be att alla lampor lyser rött eller grönt.

  Ett Xbox One x och hela mitt hemmabiosystem med LG Oled 65 tum, Yamaha förstärkare med ett 5.2.4 klipsch atmos system med Tivo, UHD spelare och Apple TV4k allt kan styras genom Logitech hub med röstkommandon från Nest hubben, men bara för er som använder Logitech Harmony hub multifjärr och det är bara att gratulera om ni köpt Nest Hub för det fungerar klockrent.

  Hade en del problem inledningsvis med att få ordning på röstkommandon, men efter en trevande start fick jag ordning på allt. Det är det nu fantastiskt att bara kunna säga: ”hej Google slå på Hemmabio, Hej Google slå på Apple TV eller Hej Google slå på Xbox” osv. och aktiviteten startas med de enheter du programmerat in i Logitech.

  Skulle kunna använda Siri bara, men härligt att kunna ha en fristående display som lättare uppfattar röst samt även en snygg fotoram. Jag gillar den lilla storleken på skärmen.

  Skärmen är inte något som jag kommer kolla på videos ändå.

  Du kan även fråga mycket annat och få svar. Exempel bäst färdväg till jobb eller hur vädret blir idag. Eller senaste nyheterna, sätta en timer eller be google lägga inte händelser i din kalender.

  Vi är bara i början med smarta hem och smarta enheter. Kommer komma mer avancerade och än mer smarta enheter framöver.

  Google Nest Hub är en fantastisk smart produkt till ett lågt pris för start i Smarta Hem världen!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Jag köpte den för att dels fortsätta min hemautomationsupplärning men också för att det är en lite cool pryl. Placerade den i köket. Trodde inte jag skulle använda den så mycket som jag gör. Den har ersatt timer, radio och mobilsurfande (till viss del) i köket. Väl värt att slå till på denna. Skillnaden mot den nya versionen är inte särskilt stora.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har denna och en Alexa Echo Dot (dvs utan skärm). Alexa har problem med att den inte söder användning i Sverige särskilt bra, den går inte att använda med svenska utan de tär Engelska som gäller. Den kan inte tala om hur lång tid det tar att köra mellan två svenska städer (men amerikanska går bra). Men det finns saker som Amazon gör MYCKET bättre än Google och som jag är förvånad inte fungerar.

  1. I Google Nest kan jag skapa en rutin för mina smartljus och tända dem, och sätta vilken styrka jag vill ha. Men på min Alexa kan jag även välje vilken färg jag de ska ha. det kan jag inte göra i en rutin såvitt jag kan se (och om det går så är det mycket mer komplicerat än med Alexa appen).

  2. Det saknas ett "vänta" kommando! Men vad i he.... en av de viktigaste kommandona jag har i mina rutiner för Alexa är just wait, jag har det när jag går och lägger mig (tänder ljuset i två minuter sen stänger av dem) osv. Otroligt att det inte går att göra på en Google apparat.

  3. Det fungerar utmärkt med ytterligare kommandon med Alexa, det funkar inte med Google, inte på svenska i alla fall. Jag har båda språken med och det verkar inte funka så bra på engelska heller för mig med Google men Alexa sköter det bra.

  4. Det går inte att skriva in att man ska spela i shuffle mode med Google. Det går att göra en rutin som först börjar spela en spellista, sedan kan man lägga till att den ska shuffla och så shufflar den efter den första låten. Men börjar alltid med samma låt. Alxia skriver du bara "play *** playlist in shuffle mode". Mycket bättre.

  5. Ljudet är rätt lika trots att Alexa är mer som en Google Mini men ska jag vara ärligt så föredrar jag ljudet från Alexa, lite fylligare. Dock inte en överdrivet stor skillnad.

  6. Skype fungerar inte på google Nest. Det går dock på Alexa Show som har skärm. Istället vill ju Google att man ska använda Duo men avsevärt fler använder Skype så det är nåt jag saknar.

  7. Home appen är klart meckigare att använda än Alexa appen. Tycker Google borde gjort en mer lättanvänd app om jag ska vara ärlig.

  Detta är 7 saker jag tycker att Google Nest är sämre på och åtminstone 5 av dem är rent löjligt att de inte fixat.

  Har nu fått stöd för Dinsey + vilket är, eller kunde vara, bra. Men, det verkar inte gå att "starta Disney+" men det går att säga "spela mandalorian på DIsney+". Skumt....

  Så varför har jag den? Ett par skäl. Dels ville jkag ha nåt som fungerar på svenska (lite för att testa faktiskt). Dels har den en skörm. Och nåt som är VÄLDIGT bra är att den har en inbyggd Chromecast. Det lär knappast hända på en alexa produkt men är något jag tycker är väldigt användbart. Visserligen fungerar Netflix nu (och Viaplay) men jag kan med Chromcast även casta Disney plus, eller twitch, eller bilder om jag vill. Det är helt klart värt produkten bara det, jag sätter den i köket när jag lagar mat och tittar på TV via Comhem appen castad till min Google Nest.

  Men, som betyg tack vare möjligheten att skapa bra rutiner (färg på ljus, wait kommando etcetera) och att appen är krångligare kommer att sänka betyget dramatiskt. Kanske kommer de att utveckla detta så småningom men de har haft smarthögtalare länge nog för att redan ah tagit hand om det.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Använder den som kockassistent i köket. Letar upp recept och låter den sedan läsa upp för mig i den ordning och takt jag behagar. Lyssnar på musik när andan faller på, men högtalaren är tyvärr undermålig. Men de smarta funktionerna ger ett bra betyg!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Mycket snygg och användbar display med många härliga funktioner. Smart klocka som anpassar sig efter ljuset i rummet. Fotoram som snyggt presenterar dina favoritbilder med hjälp av Google Foto. Dessutom alla funktioner såsom Google Home och Nest Mini.

  + Snygg klocka för användning i sovrum
  + Fotoram som visar bilder snyggt
  + Alla Google funktionerna

  - Ganska dålig som högtalare
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Grym som klocka och fotoram!
  Fungerar hyfsat för musik på längre volym och det enda jag skakar är kamera för videosamtal.

  Om man vill customizea vad den visar och är tekniskt bevandrad kan man casta content från en server till den.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Framtiden är här.. gillar speciellt funktionen med fotoalbums visning
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har lite svårt att se poängen med denna. Förstå mig rätt, den är ganska cool och så, men skärmen är för liten för att vara bekväm att ha en bit ifrån sig. Den har exakt samma bredd som min Asus zenfone 6, men såklart lite högre iom 16.9 formatet. Jag skulle tro det är en gammal 7 tums nexus platta som återanvänts, för det är ingen vidare skärm heller. En del ljus blödning finns. Den känns B-klass.

  Skulle jag vilja prata och titta på nåt på håll så vill jag ha minst 10 tum. Annars faller ju poängen, då jag ju har min mobil som är sjukt mkt mer mångsidig, praktisk att peta på och bättre bild.

  Min Google mini är helt enkelt en mer lämplig produkt i mitt tycke. Enbart ljud, som dessutom är mycket bättre än Nest hub, och en tredjedel av priset.

  Denna åker tillbaka på retur.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Hade gett den 10/10 om det inte varit för att min vanliga lilla Google Home Mini är bättre på att uppfatta röster under alla förhållanden. Det är dock särskilt påtagligt när det förekommer lite störande bakgrundsljud, exempelvis musik. Sämre micar i denna Hub kanske?

  I övrigt håller jag med samtliga (positiva) talare om produkten, finns inte så mycket mer originellt att säga. För 1 lax är produkten klart värd pengarna kontra funktionerna du får som alla andra redan nämnt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag älskar den. Har den på nattduksbordet som väckarklocka/fotoram. Fungerar (klock)rent till detta. 😃👍 Vill kunna koppla av helt från mobilen och ladda den på annan plats i hemmet, då är denna kanon om än lite dyr.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag kör Google Home/Mini i alla rummen i huset och är fast i ekosystemet så var tvungen att köpa en Hub också. Har haft den i några månader nu.

  Det jag stör mig mest på är att den inte kan ersätta min gamla digitala klocka jag har vid sängen eftersom Huben inte visar klockan tillräckligt stort för att jag ska se det från hela rummet. Såvida det inte är natt för då visar den klockan över hela skärmen, medans dagtid visar den bildspel över hela skärmen. Jag skulle vilja kunna styra detta och kanske ha tvärtom ibland; klocka över hela skärmen när jag inte ligger precis intill den i sängen, och se (somna till) mina senaste foton när jag ska gå och lägga mig. Men det finns 0 möjligheter till inställningar.

  För priset av en surfplatta är frågan om man inte hellre borde köpt en surfplatta som har så mycket mer funktionalitet, inklusive Google Assistant, och som man dessutom kan ha i knät och surfa med. Glöm att ha Huben i knät, den är format för att stå på ett bord. Glöm surfa öht för den delen. Det är "bara" en Google Home med skärm.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kostar mindre än vissa fotoramar där ute och erbjuder otroligt mycket mer funktionalitet. Prestandan är fin, det går fort och den har inga problem att höra mig medan annat pågår i huset.

  Bilderna som den slumpvis väljer från google photos när den idlar när riktigt roligt att se. Det är ofta bilder jag helt glömt bort. Ljudet är okej och skärmen är skarp och tydlig (även om det bara är 720p).

  Jag styr även alla mina smarta prylar från IKEA med den, det fungerar väldigt bra det med.

  Rekommenderar den starkt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har jag fått en defekt? Förstår inte vad jag säger och klipper av min meningar blir troligen retur. Har en Home Mini som funkar helt klanderfritt. Finns fler med samma problem https://support.google.com/googlehome/thread/1401749?hl=en
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Skit dåligt ljud. Inte nöjd🤔 blir att lämna tillbaka den😞. Skärmen var bra så där blir det ett plus
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar hur bra som helst – även då den saknar svenskt språkstöd i skrivande stund. Har två som jag främst använder till timers, nyhetsvisning, podcasts och fotografier.

  Google Home Hub har begränsad ljudkvalitet och fungerar bäst till podcasts och liknande, om du hellre lyssnar på hög musik rekommenderar jag en bra bluetooth-högtalare som du ansluter till den. För bakgrundsmusik av det dämpade slaget fungerar det utmärkt.

  Skärmen är ljusstark och responsiv. Inställningarna enkla och praktiska. Det mesta ställer du in via en app i mobiltelefonen, men du kan ändra ljus- och ljudstyrka direkt från pekskärmen.

  Google Home Hub har ett plastskydd som sitter över enheten när du får den i lådan. Du kan med fördel låta det sitta kvar som ett extra skydd. Perfekt i exempelvis köket om du inte vill att blöta, kladdiga fingrar eller stänk ska nå din Home Hub.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Perfekt! Man ska självklart förstå att det här inte är någon högtalare att använda vid fest. Lagar man mat 1-2 personer räcker den dock gott att ha i köket för lite musik.

  Men - den stora grejen är såklart skärmen. Har även en Google Home Mini - och ibland när man inte riktigt lyssnar på vad hon/han säger så blir det genast jobbigt att återupprepa. Men skärmen kan man dock snabbt kasta ett öga på den och se vad som händer. Väntar ivrigt på Sonos-integration. Oerhört nöjd med Volvo On Call integrationen. Skönt att när man bortsett tänderna be Google Home förvärma bilen.

  Märk dock väl att denna enhet inte har stöd för svenska....ÄN!

  - 1 stjärna för att Röstassistenter oavsett om det är Siri, Alexa eller Google har ännu en del att lära!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Svagare ljud på när det gäller styrka och ljudkvalité än de andra högtalarna i Google Home familjen men skärmen är ett trevligt tillägg när man ska följa recept eller vill se ett klipp på YouTube. Bildkvalitén på skärmen fungerar bra till det den ska göra. Har endast stöd för engelska i skrivande stund.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Fungerar mycket bra som smarta hemkontrollenhet, ljudet är ok, skärmen är fin. Det som drar ner är huvudfunktionen; Assistant. Måste ha det på norska för att samboaren ska vara bekväm att prata med den, men den norska Google Assistant-utgåvan är fortfarande väldigt dålig. Det kämpar ofta för att skilja mellan min och samboarens röst, även om vi har helt olika röster, det saknar många funktioner och stöd för produkter som den amerikanska assistenten har (meningslöst att använda YouTube för att lära sig tips och tricks, hälften stöds inte i Norge ändå ), och ofta vägrar den att aktivera assistenten även om vi säger kommandot högt och tydligt (ofta pratar vi med assistenten på mini i nästa rum!). Även om vi mer försöker. Om du kan; Använd amerikansk assistent!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nest Hub är en respektabel nog för skalan och typer av ansvarsområden den ska användas till. Google informerade mig om att den har torkat ren ljudet och fått det en touch mer än hemmet och hemmet. Vid höga volymer växer gränserna för Nest Hub för att vara uppenbara.
  https://www.prohomeworkhelp.com/
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Den här är fantastisk! Ser fram emot det (förhoppningsvis) kommer nordiska språk.
  Fungerar bra för alla typer av streaming och gjutning. Använder internetradio, Spotify, Youtube och appen från min kabel-tv-leverantör. Det kan även anslutas till Bluetooth om du vill ha mer ljud. Ger den 9/10 nu och 10/10 så snart språket är uppdaterat.