Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nest Hub

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Styrenheter för smarta hem (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  10 dagar sedan
  Har jag fått en defekt? Förstår inte vad jag säger och klipper av min meningar blir troligen retur. Har en Home Mini som funkar helt klanderfritt. Finns fler med samma problem https://support.google.com/googlehome/thread/1401749?hl=en
 • 19 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  20 dagar sedan
  Skit dåligt ljud. Inte nöjd🤔 blir att lämna tillbaka den😞. Skärmen var bra så där blir det ett plus
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Riktigt trevlig fotoram/master för belysningen/master för googles multiroom/chromecastskärm. Och nu fungerar röstassistenten på svenska också.
  Har haft denna sedan i Januari och den har blivit bättre och bättre. Högtalaren är knappt i klass med google home mini, men helt ok. Jag har kopplat en chromecast audio till en sub, och denna tillsammans med en Google home och en Google home mini ger en skön ljudrymd på nedervåningen när man kör dem som en grupp.
  Hade varit fint om svt play hade satsat lite på Google assistant nu, så att man kunde be om senaste Rapport.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fungerar hur bra som helst – även då den saknar svenskt språkstöd i skrivande stund. Har två som jag främst använder till timers, nyhetsvisning, podcasts och fotografier.

  Google Home Hub har begränsad ljudkvalitet och fungerar bäst till podcasts och liknande, om du hellre lyssnar på hög musik rekommenderar jag en bra bluetooth-högtalare som du ansluter till den. För bakgrundsmusik av det dämpade slaget fungerar det utmärkt.

  Skärmen är ljusstark och responsiv. Inställningarna enkla och praktiska. Det mesta ställer du in via en app i mobiltelefonen, men du kan ändra ljus- och ljudstyrka direkt från pekskärmen.

  Google Home Hub har ett plastskydd som sitter över enheten när du får den i lådan. Du kan med fördel låta det sitta kvar som ett extra skydd. Perfekt i exempelvis köket om du inte vill att blöta, kladdiga fingrar eller stänk ska nå din Home Hub.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Perfekt! Man ska självklart förstå att det här inte är någon högtalare att använda vid fest. Lagar man mat 1-2 personer räcker den dock gott att ha i köket för lite musik.

  Men - den stora grejen är såklart skärmen. Har även en Google Home Mini - och ibland när man inte riktigt lyssnar på vad hon/han säger så blir det genast jobbigt att återupprepa. Men skärmen kan man dock snabbt kasta ett öga på den och se vad som händer. Väntar ivrigt på Sonos-integration. Oerhört nöjd med Volvo On Call integrationen. Skönt att när man bortsett tänderna be Google Home förvärma bilen.

  Märk dock väl att denna enhet inte har stöd för svenska....ÄN!

  - 1 stjärna för att Röstassistenter oavsett om det är Siri, Alexa eller Google har ännu en del att lära!
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Svagare ljud på när det gäller styrka och ljudkvalité än de andra högtalarna i Google Home familjen men skärmen är ett trevligt tillägg när man ska följa recept eller vill se ett klipp på YouTube. Bildkvalitén på skärmen fungerar bra till det den ska göra. Har endast stöd för engelska i skrivande stund.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Nest Hub är en respektabel nog för skalan och typer av ansvarsområden den ska användas till. Google informerade mig om att den har torkat ren ljudet och fått det en touch mer än hemmet och hemmet. Vid höga volymer växer gränserna för Nest Hub för att vara uppenbara.
  https://www.prohomeworkhelp.com/
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Den här är fantastisk! Ser fram emot det (förhoppningsvis) kommer nordiska språk.
  Fungerar bra för alla typer av streaming och gjutning. Använder internetradio, Spotify, Youtube och appen från min kabel-tv-leverantör. Det kan även anslutas till Bluetooth om du vill ha mer ljud. Ger den 9/10 nu och 10/10 så snart språket är uppdaterat.