Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Plejd Dimmer DIM-02

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Plejd Sändare & mottagare för smarta hem (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Använt Plejd snart i två år och är supernöjd. Det har alltid fungerat som det ska och appen har aldrig krånglat för mig. Installationen av dem är superenkla och de hittar systemet direkt. Lätt att lägga till olika tänd/släck scenarier och tidsfunktioner. Just nu har jag mer än tio olika enheter och de fungerar super. Har inget negativt att säga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har tidigare haft ett Fibaro system. Kan hålla med om att Fibaro är lite mer flexibelt med tanke på att det har fler integrationer och kan skräddarsys.

  Därmot är Plejds produkter oerhört pålitliga. Har aldrig haft ett enda problem med någon av dessa puckar medan mina andra kan strula från och till.

  Plejds krondimmer är även den enda jag lyckats hitta på hela marknaden som kan dimra två ljuskällor samtidigt!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Plejd kommer med fler produkter och utveckling. Men i skrivande stund är denna produkt inte så imponerande jämfört med ex Fibaro.
  Slutet system, väldiga begränsningar i appen, långsamt. Bluetooth?!
  Krondimmer! Det är bra
 • Perfekt
  2 år sedan
  Klockren. Framöver kommer jag aldrig använda något annat än denna dimmer! Hemmet blir verkligen smartare, och att kunna kontrollera belysningen från mobilen är numera ett måste för mig! Fantastiskt, värt varenda krona.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Lika enkel om inte enklare att installera och ger verkligen smarta funktionaliteter. Ser framemot kommande produkter för att göra hela hemmet smart!