Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tile Mate (2018)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tile Bluetooth-trackers (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar förvånansvärt bra. Bra räckvidd och bra funktioner. Betydligt bättre än tidigare versioner som inte hade utbytbart batteri. Jag skulle dock önska att knappen hade något skydd eller var trögare. Den är lätt att komma åt av misstag. Det räcker med ett dubbeltryck på knappen för att söka efter mobilen. Då börjar mobilen signalera även om den står på ljudlöst.

  Något abonnemang behövs inte för normal användning. Jag har inte tecknat något. Abonnemanget möjliggör att man kan plotta historik på en karta över alla platser där Tilen befunnit sig, att man kan ansluta fler än två användare till den och att man kan få en varning när mobilen tappar kontakten med den. Den sistnämnda funktionen fungerar dock vad jag hört dåligt. Platsen där Tilen befinner sig nu (eller i alla fall senast den hade bluetooth-anslutning till mig eller någon annan tile-användare) visas även utan abonnemang.
 • Usel
  1 år sedan
  Kräver att man betalar en kontinuerlig avgift (subscription) via appen för att kunna använda allt utom den mest grundläggande funktionen; att få Tilen att börja skrika (under förutsättning att du befinner dig inom räckvidd för blåtandsignalen att nå fram).

  Det kan inte bli annat än en nolla. Jag hade kanske gett två stjärnor om det stått på kartongen att prenumerationsavgift tillkommer. Eller vänta, då hade jag ej köpt den alls ju. I övrigt så är den ganska stor, tile loggan på enheten på bilderna ovanför är cirkus en 10 krona stor, vilket kan vara lite stort att sätta på en nyckelknippa där den ska slåss om att få plats, både i byxfickor och utanför.