Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EN3200JHW (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Kyl-Frys (155)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 dagar sedan
  Fick detta installerat av vår hyresvärd Familjebostäder då vår 10 år gamla kyl lät hela tiden, men denna (som dessutom är fabriksny) är värre!
  För oväsen minst 75% av tiden. Skapar även vibrationer och lågfrekvent buller som vandrar via golv och väggar och stör både dagligt liv och nattsömn. Har reklamerat denna hos hyresvärden och vill ha den utbytt, men den som inte själv blir utsatt för störningen verkar än så länge inte förstå hur illamående man kan bli av oönskat buller.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jäkla skitkylskåp rent ut sagt.

  Det hörs dag som natt när det kör igång - 50 minuter i taget minst hälften av tiden och brummar så att glasen står och skakar i skåpet bredvid (bokstavligt talat - skojar inte!).

  Det bubblar, vibrerar, brummar och knackar. I manualen medföljer en beskrivning som försöker rättfärdiga oljudet med roliga piktogram på katter som spinner och andra trevliga vardags-ting. Gå inte på det - kylskåpet låter för jävligt och hörs över hela lägenheten, över tv och musik dag som natt.

  Hyresvärden har nu gått med på att byta ut det (och har tydligen gått med på att byta ut det för andra tidigare även). Enligt reparatören har i princip samtliga som fått det installerat klagat och trott det varit trasigt.

  Varför gör ni så här, Electrolux? Ni gjorde bra kylskåp innan.
 • Usel
  1 år sedan
  Gillar du att sova?
  Gillar du att kunna se på tv?
  Gillar du allmänt att inte behöva springa och stänga av din kylfrys var 20min för att den lever om för mycket?

  Köp då inte den här skithögen till dåligt ankare.
  Värsta skiten jag vart med om, lever om som en lastbil ungefär. och den gör det hela tiden. för den verkar inte kunna hålla temperaturen heller.

  KÖPT INTE!