Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tile Pro (2018)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tile Bluetooth-trackers (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Köpt en och testat eftersom tanken var att jag skulle ha denna på min katt. Skickade iväg min son med den ner på gatan, enligt appen och kartan så står tilen kvar vid mig fast min son rör på sig.

  Han gick 250 meter bort, tilen står fortfarande kvar vid mig, och säger nearby, skickar iväg en ljudsignal, den kommer iallafall fram även med 250 meters avstånd vilket är bra.

  Jag går mot min son, tilen följer då med mig efterhand hela vägen, efter jag kommit fram går jag tillbaka igen, då följer tilen fortfarande med en liten bit och sedan stannar kvar halvvägs, positionen är till slut varken där den senast sågs eller där jag står.

  När min son går mot mig så står tilen kvar där den stod hela tiden senast den stanna, tills han kommit fram till mig, då ändrar tilen position och är bredvid mig igen.

  Summering, en jätte bra grej ifall man vill gå på ljud för att hitta något, t.ex i ett hus, men kartfunktionen och allt annat är totalt meningslöst och fungerar inte alls, ingen position blir rätt. Så för mig är den helt värdelös.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Nu börjar det likna något. Har haft de tidigare Tile varianterna också. Men dom har haft alldeles för kort räckvidd och haft alldeles för låg volym samt inbyggt batteri som inte gick att byta.

  Denna Tile har bra räckvidd, låter högt och man kan byta batteri själv. Att andra kan Tile användare han lokalisera min Tile om jag tappar den är suveränt. (obs andra användare ser dock inte min Tile).

  Jag har totalt 5 Tiles till bilnycklar, plånbok, jobbnycklar m.m. Byter ut dessa eftersom till Pro versionen då den är helt överlägsen de andra modellerna. Jag avråder alla som ska köpa en Tile att välja något annat än pro.

  Jag drar av en stjärna för att vissa funktioner måste man betala månadsavgift för att få. Lite sniket, tjänsten att mobilen larmar när plånboken eller jobbnyckeln tappar kontakt hade varit trevlig att få gratis. Sedan är den ganska dyr.

  Ett tips är även att man i mobilen ställer in så att Tile appen inte går ner i villäge för att spara batteri. Om så sker så tappar man dels kontakten, men även loggning av var och när telefonen och Tile hade kontakt senast.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som tidigare användare (tack chris1a!) nämnt på andra Tile, abonnemangsavgift tillkommer för vissa användningsområden _som används i deras reklam_. Detta pris för en bevisligen ej vattentät BLE-modul borde verkligen inkludera app-avgiften.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra tracker. Fungerar klanderfritt med appen.