Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-N960

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hemmabiosystem (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Riktigt bra ljudbild, har provat en del Dolby Atmos demofiler, och i mitt tycke så fungerar det riktigt bra.
  + Bra tryck i basen
  + Enkelt att installera
  + Bra ljudbild över hela rummet
  + Grymt ljud

  -Dålig instruktionsbok, tog ett tag att förstå att jag faktiskt inte fick ut dolby atmos, det måste komma fram i displayen på soundbaren att det är Dolby Atmos
  - Dåliga inställningsmöjligheter vad gäller ljudet
  - Har tappat signalen till basen vid nåt tillfälle, bara starta om så är den tillbaka
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  bytte till denna från tidigare modell K960,vilket lyft! framförallt i musik men även film, det märks att Harman Kardon varit inblandade, har i princip allt man kan tänka sig, det enda som fattas just nu är e-ARC men det kommer med framtida firmware vilket möjliggör Atmos/DTS-X direkt från en TV med e-ARC, med tanke på priset så kan man inte klaga på något, den spelar ordentligt bra, denna lär man behålla i många år.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dyrt och kraftlös sub.
  Har detta mitt andra tv rum. Ljudet är okej förutom subwoofer som bottnar även fast jag fyllde basporten porten med en tvättsvamp. Skulle prismässigt sätta detta system ljudmässigt för max 5000 kronor.
  Min Luxor BT2000 Bluetooth högtalare överglänser denna både med ljudstyrka och ljudkvaliteten Den kostade 1500 kronor.

  Att para ihop högtalarna är en mardröm. Tog en timme sist när bakhögtalarna upphörde ha kontakt. Om inget ljud kommer ur sub går den I standby och du missar ljudet som kommer i någon sekund innan den är igång igen. Detsamma med bakhögtalarna.
  Vill du ha ett riktigt system köp XTZ högtalare och en 7.1 förstärkare. Kablar drar man bara en gång. Det är värt det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kraftfull
 • Perfekt
  1 år sedan
  Blir inte bättre än så här, Atmos ur denna är helt fantastiskt!
 • Dålig
  1 år sedan
  På grund av platsbrist blev jag tvungen att slänga ut min 3.0 setup bestående av Monitor Audio Silver RX8 golvhögtalare samt RX Centerhögtalare. Valet föll på Samsung HW-N960. Detta är min första och enda erfarenhet av en soundbar.

  För nästan 15000:- hade jag förväntat mig mycket mycket mer. Det enda den duger till är att titta på Nyhetsmorgon eller dylikt. Visst, den fungerar väl kanske helt okej till film men inte mer än så. Det är absolut inget wow. Att lyssna på musik är en hemsk upplevelse. I mina öron låter den som en bluetooth högtalare för 500spänn. Jag föredrar att lyssna på musik på min Bose Revolve framför denna.

  Jag har min Apple TV 4k inkopplad på soundbarens HDMI ingång och det är väldigt ofta ljudet bara försvinner och jag måste starta om soundbaren. Dessutom tenderar den till att inte känna av signalen från Apple TV när jag byter HDMI ingång på min tv till soundbaren. Det enda jag ser är en grå bild. Omstart igen.

  Jag kanske hade för höga förväntningar på vad en soundbar år 2019 klarar av. I min värld var det är dock en stor besvikelse.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan bara börja med att säga att detta är nog bästa soundbaren på marknaden just nu även om den inte är perfekt, har dock inte provat Sony st5000.
  Ljudkvalitén vilket såklart är det viktigaste och där är N960 stark, oavsett ljudsignal så skapar den en fint surround ljud och basen har ett riktigt tryck i sig.
  Bakhögtalarna gör att du får riktigt surround istället för det simulerande från andra soundbars, kan dock själv tycka att det är lite dåligt tryck i högtalarna. Hade gärna velat sätt lite högre output power men att de också har uppåtriktade element är ett stort plus.
  Detta leder oss in i Atmos och Dts:X, denna soundbar stödjer båda objekt baserade ljudfiler från skillnad till LG som vara stödjer Atmos. Har bara sett en film i Atmos men funkar bra tack vara de uppåtriktade elementen, känns som saker händer ovanför en.
  Det som folk kan klaga lite på är att den bara stödjer Spotify Connect men de flesta idag som köper denna soundbar har ändå en tv med massa smarta funktioner så då slipper du ha dubbelt av allt så stör inte mig.

  +Stödjer Atmos & DTS:X
  +Bakhögtalare
  +Trådlös anslutning mellan högtalarna
  +Enkel fjärrkontroll
  +2 st 4K HDR Passthrough med HDMI ARC så soundbaren startar när TVn startar
  +Kraftfull
  +Högtalarna på sidorna skapar bra brett stereo ljud

  -Lite svaga bakhögtalare
  -Dyr
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Såg att det bara fanns 1 recension på denna högtalare så ville nyansera omdömet lite.
  Jag har haft denna i några veckor nu och är oerhört nöjd. Tidigare haft en Sony HT-ST5000 som jag kommer jämföra mot.
  Som ensam soundbar är Sonyn bättre på det mesta och framförallt subwoofern. Det som ändå gör att jag är mer nöjd med Samsung HW-N960 är de bakre högtalarna. Sonyn har ett klarare ljud och djupare bas och spelar musik bättre (+chomecast stöd vilket Samsung saknar, båda har Spotify connect) men det jag och man främst borde använda en soundbar till är film/tv och där behöver du verkligen de bakre högtalare om du kommer ifrån ett tidigare 5.1 system oavsett hur de olika tillverkarna marknadsför sina soundbars.
  Testat med 5.1/7.1 via streamingtjänster/tv vilket den sköter bra. Dock är det när man kör en riktig Blurayfilm som den briljerar såklart.
  Anser att jag har ett bra och symmetriskt rum som en ensam soundbar borde klara om marknadsföringen vore sanningsenlig och korrekt men det räcker enligt min mening inte utan bakre högtalare.
  Atmos/DTS-X är lite av en gimmick och såklart inget som kan produceras tydligt utan takhögtalare men vid uppspelning av en film med Atmos/DTS-X så märks en oerhörd skillnad i höjd och omfång och säga vad man vill men det är en extra dimension i upplevelsen medför ett + jämfört mot soundbars utan takprojektion. Ska tilläggas att satellithögtalarna i detta system även har takprojektion.
  Slutsats, har du en partner som inte tillåter ett klassiskt 5.1/7.1 system så är detta en bra lösning att kompromissa med.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Nöjd med ljudet, det vill jag ge. Tyvärr var den funktionell i 4 dgr. Helt plötsligt tappande den kontakten till olika ingångar för HDMI (apple tv 4 k och digitalbox) och även optisk anslutning (sonos). Jag kan inte längre på "source" välja ingången D-in för optisk anslutning (sonos). Jag har självklart uppdaterat firmware. Nu har jag utmaningen att förklara problemen för personer på Elgiganten. Så klart inte Elgigantens fel. Bara att vänta månader på garantin..., suck. Måndags ex? Surt i alla fall.