Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Citation ONE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Orkade inte vänta på Sonos snorsega utveckling av integreringen av Google Assistant på de nya enheterna. Jag höll ut i över ett år, men sen dök det upp en annons på Instagram för dessa små rackare och jag var såld.

  Provlyssnade denna på Reference Audio - ihop med Citation 100, 300 och 500. Jag tyckte inte det var någon jätteskillnad i rymd/bas/tryck mellan denna och 100 samt 300. Det var först vid 500:an som det blev mer klarhet/rymd i ljudet samt mer tryck/djup i basen. Säljaren tyckte såklart det var skillnad mellan dem alla, men han hade "lyssnat några fler timmar" på dem, så jag vet inte. Kanske är så?

  Storleksmässigt är de större än Sonos Play:1 och ljudet är klarare, basen känns punchigare men samtidigt luftigare på nåt sätt. Ljudet är mer jämställt med Play:5 fast jag tycker nog ändå det är lite bättre :) Mitt enda minus på denna enhet är strömsladden. Den är sjukt stel. Vanlig apparatsladd dock, så det går säkert att byta om någon skulle få panik på det...

  Integrationen med Google Assistant är kalastrevlig och integration med Athom Homey funkar (via Chromecast-appen) som den ska.

  Jag tyckte två för 3.790 kr var en okej deal, så då fick det bli så - hejdå Sonos Play:5 (gen1) och Play:1! Som någon skrev här: Det är helt bortkastat att köpa en Google Home istället för denna. Sluta fundera. Köp.

  Uppdatering 2020-12-25: Sålde dessa och köpte Google Home Max istället. Jag tröttnade på att dessa inte lystrade till "Ok Google". Det blev vansinnigt irriterande i längden att trycka mute + unmute för att få igång det på nytt. Kanske har kommit nån uppdatering som fixat detta? Ingen aning.
  Kan tillägga att Google Home Max också är sålda. De funkade inget bra ihop med min Time Capsule-router utan tappade kontakten konstant. Mitt i låtar, ibland efter 10 sek in på en låt, osv - så de försvann de också och ersattes med Sonos Play One: GenII som nu funkar ihop med Google Assistant. Äntligen. Ny router + dessa funkar kanonbra. Saknar ibland ljudkvalitén på dessa jmf med Sonos - men men...
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Har ägt flera Sonos one. B&O m.m. Denna är att jämföra med Sonos one men den spelar fylligare. Lite större så kanske har lite mer utrymme men gillar ljudet från den här. Spelar högt icke med bra fylligt ljud. Inbyggd Google assistent är ju väldigt trevligt. It is a keeper!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jämfört Harman Kardon Citation One för 1.990 kr med Google Home för 1.590 kr. Samma Google Assistent på svenska, men Harman ger klart bättre ljud. Har också jämfört med HK Citation 100 och 500 i rum, inte större än ett vardagsrum. Skillnaden i ljudkvalitet är marginell och inte värd betydligt högre pris, enligt medföljande (professionell musiker). Vi valde tveklöst prisvärda Citation One.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mina tankar efter ett par dagar...

  1. Uppfattar inte kommandot ok/hey google så snabbt/tydligt som google nest audio. Dock fortfarande bra.

  2. Google rösten låter som om han/hon har handen för.

  3. Ljudet är väldigt bra, mer bass men ändå inte så att det stör i mitt lyssnande.

  4. Ljudet är lågt 0-50 och sen 50 - 100 blir högt. Med andra ord när man skruvar upo mellan 0 till 50 så blir det inte högt, sen går det väldigt snabbt till att bli väldigt högt från 50 till 100.
 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Jag har ett antal högtalare med stöd för Google assistant i hemmet och köpte först nya Google Nest Audio för att ersätta min gamla generation ett Google Home i vardagsrummet.
  Gummiytan under på Nest Audio var ojämn så den stod och vaggade men jag passade på att prova ljudet innan jag lämnade tillbaka den. Tyvärr blev jag ganska besviken på ljudet.
  Jag har ett par mindre golvhögtalare och förstärkare när jag vill lyssna på musik men smidigheten med assistenten och Spotify gör att jag oftare lyssnade på Google Home ändå.
  Särskilt när man bara ska ha lite låg bakgrundsmusik.

  Som sagt så levde Nest Audio inte upp till förväntningarna även om den är prisvärd som assistent.
  Jag hade tidigare läst lite om denna men var lite skeptisk till H&K då jag läst om alla problem med wifi och anslutning.
  Men efter en lyssning och bra service på Elgiganten så blev det denna ändå när jag lämnade tillbaka Nest på garantin.

  Den är avsevärt större än Nest Audio men ljudet till musik är mycket bättre och imponerande för en så pass liten högtalare. Tycker att ljudet låter bättre än Sonos och motsvarande Bose också.
  Det är klart och fint utan för mycket bas eller diskant.
  Hade inte några som helst problem med installationen heller via Google Home appen.
  Den känns välbyggd och jag gillar att knapparna (touch) är tydligt utmärkta på ovansidan.

  Vill jag finlyssna på musik så kommer jag fortfarande lyssna på mina Dali högtalare men jag misstänker ändå att denna kommer spela mycket oftare.
  Rekommenderas varmt för den som vill ha en liten högtalare med bra ljud och Google assistant.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Över förväntan! Är ingen ljudguru men kan inte säga att jag saknar något ljudkvalitetsmässigt. Bra tryck i den för storleken.
  Köpte den för att ha den i köket som en "radio" och musikspelare. Vägde mellan denna och Sonos, denna var 1/2 priset och verkade ha mer funktioner som jag ville ha. Riktigt smidigt när man kan prata svenska med den när man har händerna fulla i köket; "Ok, google, spela radio P3" eller "Ok google, spela spellista/låt".

  Har även länkat ihop denna med en chromecast som är kopplad till hemabiosystemet för multiroom spelning (görs i google Home). Allt är i sync och vi kan nu spela samma musik på två ställen samtidigt. Detta trodde jag inte gick när jag köpte den!

  Blir nog att köpa flera av denna modell i framtiden!
 • Ganska bra
  12 mån sedan
  Jag köpte två stycken Citation 500 och två One. Ljudet är bra om även om jag tycker att jag saknar lite av rymd och mellanregister. Däremot fick jag problem med en One som anslöt sig till nätverket initialt för att sedan koppla ner och vägra koppla upp igen, de andra funkade mestadels helt ok (tappad kontakt vid något kort tillfälle bara). När jag kontaktade supporten för att byta ut den felande enheten så kom som i retur en radda standardfrågor kring installationen och när de fick klart för sig att jag hade två accesspunkter (har en ren Ubiquiti UniFi-setup som aldrig krånglar) så stoppade de hanteringen av ärendet med kommentaren att HK inte stödjer något annat än en singel-routeruppsättning. Att använda två accesspunkter gör att funktionen inte kan garanteras var deras slutreplik.

  Att man inte skulle supporta ett WiFi med flera accesspunkter (men samma nät) låter för mig helt underligt men de stod på sig trots flera förtydliganden.

  Jag fick dock returnera hela anläggningen och köpte ett nytt system från AudioPro (en A40 och tre A10) som jag är mycket nöjd med, framförallt ljudmässigt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte två och fick ett gott första intryck.

  Blev snabbt rätt missnöjd med volymen på de men spelade med. Märkte med tiden att jag besvärades av högtalarna oftare än vad de gjorde mig nytta.

  Jag har varit med om följande med mina Citation One högtalare:
  -Uppkopplingsfel till och från.
  -Touchplattan på toppen fungerar riktigt dåligt och får för sig att hålla ned volym upp fast att jag ej rört den knappen.
  -Ena högtalaren får för sig att helt spontant klicka riktigt högljut och har på så vis skrämt mig ett flertal gånger.
  -Återställer högtalarna flera gånger om månaden.
  -Samanbindning med Google Home fungerar sällan felfritt.
  -Väldigt låg volym fram till 50% och därefter är högtalaren känslig för volymjustering.
  -Högtalaren är sporadisk med "Ok Google" kommandot och går igång vid oförutsedda fall men även inte alls när man avsiktligt ropar på den. (Blir riktigt irriterande på längden.)
  -Köpte router och justerade om den flertalet gånger pga uppkopplingsfel som inte löst sig. Jag har bokstavligen endast en chromecast, mobiltelefonen, och de två högtalarna på nätverket. Ofattbart att jag inte har bandbredd till de med 1300Mbps router på 5GHz på 5m avstånd och i samma rum.
  -Högtalarna har maxat volymen enstaka gånger när man inte ens har rört volyminställningarna. Detta skrämde skiten ur mig när jag samtalade i telefon och hade direkt problem med Google Home tjänsten att få stopp på högtalarna.
  -Bl.a.

  Försöker utföra reklamation.

  Jag vill påpeka att själva högtalaren är välbyggd, ser snygg och diskret ut, har kvalitativt ljud och är "enkel" att använda. Hårdvarumässigt är de bra. Mjukvarumässigt däremot tycker jag att de faller riktigt hårt.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stabil pjäs med förvånande bra ljud och bas. Använder som komplement till två google mini som finns utspridda i lägenheten. Det som drar ned betyget något är att tryckpanelen kunde vara mer känsligt och precist vid beröring samt att ljudet kunde varit högre. Det känns som att den maxar ut lite för tidigt och att elementen egentligen har lite mer att ge.

  Sänker betyget då HK över ett år senare inte fixat buggar. Bland annat kan man ej ha aktiveringsljud aktiverat när att man säger "ok google" för då slutar den lyssna. Skulle uppdaterats för snart ett år sedan enligt deras kundservice men fortfarande inget.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trodde de skulle vara överdrivet med bas, men tycker de är lagom. Låter riktigt bra! Betydligt bättre än Google Home. Snygga!

  Tycker Assistenten aktiveras likvärdigt med Google Home mini.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Jag är rejält besviken.
  HK har alltid varit synonymt med HiFi för mig men detta är något helt annat.
  Det är fullt fokus på bas.
  Förstår att man inte ska förvänta sig riktig HiFi från en högtalare i den här prisklassen men det känns som de helt i onödan förstört den helt med alldeles för mycket bas.
  Basen överskuggar hela ljudbilden och det blir tråkigt att lyssna på.
  Tyvärr känns det som att det varit "inne" ganska länge nu, basen viktigare än något annat och många tillverkare lyfter fram hur tung bas produkten har.
  I korta ordalag, det låter allt annat än naturtroget.

  Har ett par Yamaha NX-N500 också, otrolig skillnad!
  De är dock synkade mellan varandra med sladd och jag hade velat ha en singelhögtalare med en renare installation i ett annat rum men med liknande kvalitet i ljudet.
  Kommer sälja denna och leta vidare..
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sänker betyget till 3 efterssom HK fortfarande inte uppdaterat mjukvaran och fixat kända buggar med ett icke fungerande nattläge eller tillgängligetstoner.
  Rätt störigt att Night mode inte fungerar när man har den i sovrummet och den fortfarande vrålar på högsta volym när man skall släcka ljuset och sambon sover... var aldrig ett problem när jag hade Google home i sovrummet...
  Har fw 1474, samma som när jag köpte den för ett halvår sedan...

  ----------------
  Höjer betyget igen efter att fått en ny fungerade högtalare.
  ----------------
  Får sänka betyet rejält eftersom röstassistenten hänger sig och slutar lyssna. Reset hjälper en stund, men så hänger den sig igen...
  ----------------
  Stor högtalare med stort ljud. Mycket bättre ljud än min Google Home. Bra assistent. Det enda jag saknar är möjlogheten att ställa in bas och diskant.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har 4st varav 2 st är kopplade i stereofunktion. Fungerar otrolig bra. De är enkla har diskret design och låter bra.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Betalade 1 500 kr för en refurbished direkt från Harman Kardon. Helt värt 500 kr besparing enligt mig. Använder som ensam högtalare i köket.

  +bra ljud för storleken och priset.
  +enkelt att installera med Google home.
  +google assistant!
  +bra men inte toppen mikrofoner.
  +snygg och stilren.

  -det är ett konstant svagt susande ljud från högtalaren. Klart hörbart från någon halvmeter till till meters avstånd. Har läst fler som haft det och fått de ersatt med samma fel. Får se om jag returnerar eller inte.
  -kunde varit något högre maxvolym
  -ingen equalizer i Google home. Vilket finns för Google home mini jag har. Inget jag personligen använder men förstår de som saknar det.

  Sammanfattningsvis ett kap!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Var väldigt intresserad av dessa och var på väg att köpa ett 2.1 set, så att säga.
  Alltså 2st One och den fantastiska Citation Sub
  Men fick då reda på att dessa inte går att koppla ihop, såsom Sonos kan...
  Sååå synd, vill verkligen kunna komplettera ljudbilden med en bas!
  Jag vet att One levererar bra bas själva, men de kan inte ge de djupa härliga vibrationerna som en sub kan. Och dessa måste jag bara ha!
  Gråter floder här!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Snygg högtalare, ljudet är toppen och "Ok Google" fungerar som den ska, men där är ett svagt brus ur högtalaren även när den ska vara tyst.

  Har varit i kontakt med HK support och de känner inte till problemet. Lämnade den på service på Mediamarkt och fick en ny, som också brusade. Lämnade in den också och efter en månad fick jag tillbaka den med samma brus. Lösningen blir nu att jag placerar den i ett hörn i rummet så att jag aldrig är riktigt nära den och slipper då höra bruset. Demo-exet på Mediamarkt i Lund brusar också, även om ljudnivån i rummet är så hög att man måste ha örat riktigt nära för att höra det.

  Köpte samtidigt en Citation 300, som är helt brusfri.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Finns ingenting att klaga på. Det är en riktigt bra högtalare, och den hör vad man säger även på avstånd och med annat ljud i bakgrunden.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha hört Citation 300 hos en vän så blev jag sugen, den lät så otroligt bra tyckte jag. Det gör den här lilla bråkstaken med.

  Inte nog med att den är snyggare än vad jag är när jag är nyrakad, har bra hårdag och klär mig helt i svart (man blir cool i helsvart) så är den makalöst enkel att handskas med. ”Hej Google, sätt alarm klockan 0700 på vardagar”
  ”Okej, alarm satt klockan 0700 alla dagar utom lördagar och söndagar” (där behövde jag inte längre sova med telefonterrorn i sovrummet längre)
  ”Hej Google, dra igång It’s All Coming Back to Me Now”
  ”Spelar upp It’s All Coming Back to Me Now med Celine Dion från Spotify”

  Sen ljudet, ja. Vad ska man säga. Bästa ljud i det formatet jag hört/använt. Jämför med Sonos, Denons mobila högtalare, Bose Soundlink. Den har kraft och balans. Jag har henne nära väggen bredvid en garderob. Det gör att basen blir ordentlig. Men har jag den på en öppen yta blir ljudet välbalanserat.

  Ska införskaffa en till.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt bra ljud och bas för sin storlek. Även nöjd med integrationen med Google Home, kontrollerar och spelar musik via den och allt har fungerat utmärkt. Kul att man kan fråga och få svar på allt från Google Assistant! Rekommenderar starkt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grym. Bra ljud och snygg. Lätt att använda. Kommer köpa flera av denna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra ljud, i förhållande till pris och format. Självklart låter riktiga högtalare bättre, men jag blev ändå förvånad över hur mycket tryck det var i ONE. Jag köpte min direkt från H/K. Refurbished och med 10% rabatt som ny kund, landade priset på 1350 kr. Mycket svårslaget.

  Fördelar:
  + Bra ljud, kanske en aning bastungt. Fyller med lätthet vårt kök/vardagsrum.
  + Gediget kvalitetsintryck

  Nackdelar:
  - Inga ljudinställningar.
  - Svårhanterade touchknappar
  - Ett svagt brusande kan höras från den när den ska vara tyst, oavsett inställd volym. Dock knappt hörbart.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har inte mkt att jämföra med, endast använt den någon dag, men är mkt nöjd!
  Enkel att ansluta till wifi med hjälp av Google Home appen. Fylligt och bra ljud, räcker gott och väl till vårt kök. Stilren och snygg.
  Enda minuset är väl att det inte är några tydliga knappar på, utan endast markeringar på toppen av högtalaren som man trycker på, hade önskat ett rejäl reglage att vrida/trycka på.
  Får se om det blir en till att ha i andra rum!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har haft Harman Kardon One i lite mer än en månad nu. Jag är supernöjd med högtalaren hittills. Trots den lilla storleken så levererar högtalaren ljud i toppklass. Dessutom är designen på högtalaren estetiskt tilltalande.
  Att installera högtalaren går på bara några minuter vilket är ett stort plus.
  Integrationen med Google assistant fungerar bra. Allt man behöver är ett google-konto och en enhet med Google home-appen. Högtalarens mikrofon som fångar upp ljud fungererar förvånadsvärt bra. Jag tycker den personligen uppfattar kommandon bättre än min Google home mini även när hög musik spelas.
  Här hemma används röststyrningen mestadels till olika streamingtjänster som Spotify, Netflix, Viaplay. Fiffiga funktioner som "rutiner" är något som också används flitigt.
  Något som saknas i Google home-appen är dock equalizerinställningar. Denna möjlighet finns dock för Googles egna högtalare och är kanske något som kommer läggas till i framtiden även för tredjepartstillverkare. Ett annat plus är att intergration med airplay 2 kommer ske under 2019.

  Pro
  + Supersnabb, enkel installation.
  + Grym ljudkvalitet
  + Snygg design
  + Mikrofonens upptagning är bra
  + Google assistant fungerar

  Cons
  - Viss diskrepans i Google home-appen när det gäller ljudinställningar versus Googles egna högtalare. Exempelvis saknas equalizerinställningar för Harman Kardon One. Men det är något som kan ändras i framtiden.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, grymt ljud, superlätt installation och användning!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  För att vara en sådan liten högtalare är ljudet häpnadsväckande. Jag kan enkelt säga "hej google" och sedan vad jag vill att hon ska göra. Till exempel spela upp musik eller fortsätta titta på min serie på Netflix (serien startar sedan från min chromecast). Jag kan till och med be Google att starta bluetooth och koppla till min telefon eller dator. HUR SMART?!

  Det var enkelt att installera högtalaren med hjälp utav Google Home appen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra högtalare med bra ljud för den lilla dimensionen. Enkel att koppla upp med bara en strömkabel och sen är bara att köra, ingen fjärr följer med utan man använder sig av mobilen för att starta upp det på google home appen. Sen är det bara att styra den via sin röst med google assistant. Den kopplas upp mot wifi så spelar man musik så bryts det inte som när man köra via bluetooth när man lämnar rummet. Vill man hellre köra på Bluetooth så finns den möjligheten.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En liten, smidig och riktigt snygg enhet med ett otroligt ljud för dess storlek.
  Snygg och passar in i alla rum och enkel att hantera.
  Enkel att para ihop.
  Google assist funkar utmärkt men behöver lära sig lite mer, stort plus att google har svenska som språk.
  Supernöjd med alla funktioner, ställa in alarm, starta och stoppa låtar, höra nyheterna och kolla väder, tid och kalender utan ett enda knapptryck utan enbart genom att använda rösten.

  Rekommenderar starkt för smarta hem lösningar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En sanslöst bra högtalare rent ljudmässigt. Lätt att placera och ger ett mustigt och fint ljud i såväl hårdrockslåtar som julkladsiker. Väl inkopplad i mitt Wi-Fi och smarta hem så är det avsaknaden av svenska språket jag saknar. Därav 8 av 10.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt nöjd med denna! Sålde av mina Sonos Play 1 då jag började känna mig lite för inlåst och ville inte vänta längre på implementeringen av Google Assistent. Den spelar minst lika bra som Sonos och är i mitt tycke dessutom snyggare. Dock är den lite lite större men inget som stör mig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Bra högtalare!
  + Ljudet, bra tryck i basen, bättre än både sonos one och samsung m5 som jag har lyssnat på.
  Känns rejäl.
  Transformatorn är inbyggd i högtalaren.

  - Det går inte att ställa in bas och diskant.

  vill man ha extra tryck i högtalaren så funkar det fint att köpa till en chromecast audio och koppla in till en vanlig subwoofer.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Fina och titta på. Bra ljud. Enkel installation och lätt att manövrera
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har den här talaren för tre veckor sedan och jag har ett bra intryck av det. Ljudkvaliteten är acceptabel för priset, men inte helt perfekt. Högtalaren spelar i en riktning, i motsats till 360 grader som några andra alternativ. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att prova med en annan talare för att bättre fylla rummet. Kvaliteten på materialet är bra, och enligt min mening ser det bra ut. Ett undantag är att knapparna och beröringssystemet kunde ha varit mer intuitiva.

  Det fungerar bra som en smart högtalare. Det kan höra ord även om musik spelar högt, eller du är i ett annat rum. Den kan användas som en radio, med spotify eller google musik, men äppelmusik fungerar inte. Det är fortfarande inte kompatibelt med Airplay2 och det är en stor minus om du använder ett äpplesystem. Harman Kardon säger att detta borde uppdateras gradvis.

  Jag rekommenderar det, men hoppas att uppdateringen med Airplay2 kommer snart.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevligt och rikt ljud. Hade varit ännu bättre med flera högtalare. Önskar att det var laddningsbart
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Efter mycket och men då blev jag ansluten till Googles startsida, men det gick inte smidigt. Det var 3 försök, varefter det fungerade nästan utan problem. Ibland kan Google Home app inte känna igen att min telefon och högtalare är i samma nätverk och därför inte låter mig kontrollera det via telefonen. I framtiden kommer systemet att bli stabilt och få mer användbara funktioner. Högtalaren fungerar bra för att styra både ljus och tv i hemmet, så länge det finns enkla kommandon.
  Ljudet i högtalaren är bra att vara så liten gadget, och designen är utmärkt. Jag tycker verkligen att detta kan passa i de flesta vardagsrum utan att vara fult.
  Min erfarenhet antyder att denna högtalare tycker om bäst i ett hörn eller nära en vägg, där subwoofern stängs av. Då låter det mer än tillräckligt högt för en lägenhet eller ett stort vardagsrum, och även om du spelar så högt att dina grannar hör det är ljudet fortfarande kristallklart, detaljerat och vackert. Faktum är att priset är mer än tillräckligt bra när det gäller kvalitet och vad dess närmaste konkurrenter är i pris.

  Den faktiska högtalaren jag ger full poäng (ljud och design), skulle rekommendera detta till alla som har ansett att börja på sitt smarta hem. Google Assistant / Google Home-apps hindrar tyvärr högtalaren från att få toppresultat från mig, men både appar och högtalare uppdateras regelbundet så jag tror att de kommer att bli smartare i framtiden.
 • Bra
  2 år sedan
  Denna högtalare är entrébiljetten för den nya "citationsserien" från Harman Kardon, jag var nyfiken på den här serien redan när det tillkännagavs när jag gillade designen och letade efter en smart högtalare. Nu när jag har "citation ONE" i huset, svika inte designen. Det glider bättre in i hemmiljö än andra högtalare med ett mer traditionellt utseende, och bättre matchar andra möbler.

  Det fungerar bra och är lätt att använda, här har samboaren också fallit för google-hemfunktionalitet och röststyrning. En annan cool funktion har röststyrningsljus om du har smarta glödlampor.
  Ljudet är fullt och bra även vid låga volymer. Eftersom högtalaren är ganska kompakt är den mer lämplig för användning som sovrumsradio eller en modern variant av den klassiska köksradio

  Se bort från det faktum att det i framtiden kan finnas en större talare i "citation" -serien. Rekommendera att du tittar närmare på den här om du letar efter en liten smart högtalare med Googles hemfunktion.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag har turen att testa denna högtalare i 4 veckor och överväger att köpa denna högtalare.

  Den har Google Assistant och är ett bra alternativ till Googles egna högtalare.
  Jag har också haft Sonos under en längre tid, och det går inte på något sätt i förhållande till dem.

  Designellt är det också "uppe" och gör det bra i vardagsrummet, såväl som i köket.

  Bra högtalare, med bra ljud.