Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oculus Quest 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oculus VR-glasögon (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 14 tim sedan
  KÖP! nu är rätt tid att upptäcka VR. Om du inte vill ladda ner många filmer på enheten så räcker 64GB långt. Har laddat ner 10 spel och har fortfarande 40GB ledigt.

  Underbar hantering av hur man sätter upp ytan man kan spela på.

  Enda minuset är det den ”head strap” som följer med. När jag insåg hur mycket jag skulle använda min Quest moddade jag den med en överlägset bättre strap med hörlurar från HTC Vive. Sök på ”frankenquest” på Youtube. Nu kan jag ha på den länge utan nackproblem och med riktigt bra ljud.

  Uppdatering 1a: Ändrade från 4 till 5 stjärnor efter uppdateringen som fixade problemet med tracking av handkontrollerna när man höll dem nära ansiktet.
  Uppdatering 1b: Ny uppdatering som fixade upplevelse över förväntan utanför det markerade spelområdet.

  Uppdatering 2: I vår kommer stöd för tracking av händer utan kontroller. Det kommer stödjas av samma hårdvara, så ingen idé att vänta. 😀

  PS
  Jag kan tipsa om att träna med BOXVR. Känns som det är bra träning. Lägg gärna till gummiband från handlederna runt äyryggen och 5kg viktväst så är det en väldigt bra träningsform, även i klaustrofobiskt små hotellrum.

  Uppdatering 3: Ändrade träningsrådet från handledsvikter till gummiband pga risk för ledskador i armbågen.
 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  The next step to what will be the future but not quite there yet

  A great device. It is better on almost everything compared to competitors and its predecessors. It is untethered, the battery lasts for long and the graphics are on par with pcvr.

  Unfortunately, VR is still not quite there. The headsets are big, very warm and heavy. The lenses have to be positioned at exactly the right height or they will get blurry. The image quality blurs and degrades on anything except the very center of the screen and of course, the screen door effect is very very obvious. Most of the games are great to showcase the experience but you lose interest after 1 hour and even beautiful games like Moss are still too short compared to console based games which cost about the same.

  Mind you these are not oculus quest only issues they are the current state of VR and the quest is pretty much the best that exists in the consumer space right now.

  If you want the VR of today and money is not an issue then the quest is the best you can get. In my opinion, we will have to wait for at least 2-3 generations before VR can become a mainstream, easy to use product.
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Själva enheten är bra. Jag kunde inte lägga till ett betalsätt till Oculus-kontot trots att jag testade tre olika betalkort och PayPal. Oculus support var väl som förväntat, en massa amerikanska standardsvar. "Har du kollat att enheten är påslagen" typ, den nivån.

  Jag lämnade tillbaka den på öppet köp. Det går säkert att lösa men jag tänker inte leka bollkalle mellan banker och Facebook för den stora äran att kunna betala för mina spel.

  Om allt lirar för dig så rekommenderar jag produkten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Haft min ca en vecka och det är en magisk upplevelse än så länge.
  Har varit sugen på VR länge men har inte velat lägga dom summorna det kostar för PC versionerna som finns och de enklare lösningar har inte känts tillräckligt bra.
  De omdömen och recensioner jag tagit del av för den här är övervägande positiva och jag kan bara stämma in i hyllningarna. Det här är en fantastisk teknikpryl som verkligen tar spel och upplevelser till en ny nivå. Svårt att förklara utan det måste upplevas för att förstå.

  Plus:
  - Enkelheten, hur lätt som helst att komma igång. Behöver man komma tillbaka till verkligheten så tar man bara av brillorna så går dom ner i viloläge och startar upp på samma ställe när man tar på dom igen.
  - Rent visuellt är det väldigt imponerande vad man lyckas få ut av hårdvaran. Spel som "Vader imortal" är ett bra exempel.
  - Finns ett rätt stort utbud av roliga tittlar nu vid lansering och jag hoppas det växer framöver.
  - Batteritid är ca 2-3 timmar vilket räcker gott för mig, vi får se hur batteriet mår efter ett gäng laddcykler.
  - Ljudet i dom inbyggda högtalarna tycker jag låter bra, visst inte så mycket bas men tillräckligt bra för att jag ska leva mig in i spelen. Jag spelar sent på kvällen och som småbarnsföräldrar uppskattar jag att jag kan höra omgivningen om någon skulle vakna till.
  - Kontrollerna är verkligen intuitiva och med en bra feedback.

  Minus:
  - Kan bli något tröttsamt att ha enheten på huvudet under ett par timmar men det är nog bra att ta en paus med jämna mellanrum.
  - Blir ganska dyrt om man köper många spel på en gång och många är rätt korta men jag tycker det är värt det med tanke på vilken upplevelse jag får.

  För mig är det här ett solklart köp just nu och jag hoppas det här blir ett större genombrott för VR.
  Alla som prövat än så länge har svårt att slita sig och det är väldigt kul att se människor uppleva detta första gången.

  Vi får se om det känns likadant några månader framåt så jag uppdaterar min recension då.

  Mvh Richard
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Underbar liten maskin. Otroligt överraskad vad den är kapabel till. Ångrar inte köp.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Det är här en banbrytare på VR-fronten. Att kunna röra sig fritt med så bra upplösning och trevligt utbud är fantastiskt. Detta är en helt ny konsol på marknade och det kommer att bli en hit.
  Får du tag på en så köp!
  Sen att prisjakt missat att de säljs på fler ställen än Elgiganten är ju bara sorgligt.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Riktigt bra!

  Har bara haft den en kort stund men är överväldigad av hur "emersive" den är.

  Har Oculus Go innan och detta är av naurliga skäl med 6DOF bättre.

  Möjligheterna med kontrollrarna är också så mycket bättre än Go.

  Har inte kört Rift eller annat med sladdar av just den anledningen att jag inte vill vara bunden vilket man slipper med denna.

  + trådlöst
  + 6DOF
  + emersive

  - tunt utbud än så länge
  - kunde ju vara nyare hårdvara men det är helt ok och går ju inte att jämföra med Rift som använder PC-hårdvara
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har HTC Vive och två äldre Oculus, men detta är faktiskt en ny start för VR. En stor anledning är att detta är fristående och att du inte har några begränsningar i programvaran om du laddar sidlastare. Du kan köra många Android-appar som inte är designade för VR, men för mobil eller surfplattor och det fungerar bra. Om du vill ha en paus från en hektisk eller tråkig dag är det här frågorna. Från när du tar på det är du i önskat program / spel på några sekunder, inte som många andra mobila VR eller PC VR, där det är rent projekt att ansluta för att komma igång. Rekommenderas!