Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Miele Dammsugare (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Efter mer än 2 års användning känner jag att denna dammsugare är klumpig och irriterande. Den fastnar lätt i hörnor, går inte lätt över kanter, välter också. Hänt mig många gånger att slangen slår i knappen för att veva in sladden....
  Den blir riktigt repig på ovansidan då det är av blank plast.
  Förutom dessa irriterande problem fungerar den felfritt efter nästan 3 år.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med dammsugaren, haft den i 2 månader nu och använder veckovis. Bra sugkraft på både hårda golv och matta. Smidigt munstycke som har mittmonterat hjul som gör manövrering lättare. Själva dammsugaren har också tre stycken hjul som alla roterar i 360 grader vilken gör den lekande lätt och följsam. En liten nackdel som är irriterande ibland är att hjulens något mindre storlek gör att maskinen inte kan rulla över sin egen sladd vilket medför att man får lyfta den över sladden.

  Elastisk slang som inte är för hård med bra längd. Också pluspoäng för lätt teleskoprör och munstycke. Ägde tidigare en Electrolux som hade både tyngre rör och munstycke vilken gör att man snabbt blir trött i armar och axlar.

  Smart förvaring av tillbehörsmunstycken i enheten, under ett lock, och som inte har kombinerats till ett och samma multitillbehör (3 i 1) som vissa andra tillverkare envisas med.

  Ljudnivån är varken klassledande tystast eller för den delen inte heller högst. Rimlig nivå som kan anpassas beroende på vad som ska dammsugas. På golv och matta använder jag näst lägsta läget vilket fungerar utmärkt och då är ljudnivån också väldigt låg.

  Rekommenderar köp!