Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-N860

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Bra ljud som nästan kan mäta sig med "riktiga" högtalare, men den har en del tillkortakommanden.

  Denna soundbar är för övrigt exakt samma enhet som den som är med i Samsungs HW-N960-modell. Skillnaden är att den modellen även inkluderar ett par trådlösa surroundhögtalaren. Detta paket, HW-N860, innehåller endast en soundbar och en subwoofer. Observera att den i andra länder heter HW-N850. Detta är samma modell, men med annat namn.

  - Endast 2 HDMI-portar in. (Och 1 ut.) Endast enheter kopplade DIREKT till soundbaren kan spela upp Atmos-ljud. Alla enheter stödjer inte heller Atmos.
  - Basen är bra, men den kickar inte alltid i. När den väl är där, så är den där till 150%.
  - STOR. Väldigt stor. Enormt paket.
  - Sidohögtalarna har nämnvärt mindre "oomph" än de 3 frontarna. Frontarna har 3 element var medan sidorna har endast 1 var.
  - Hade stora problem med att få Apple TV 4K att komma överens med soundbaren. Var till slut tvungen att koppla in Apple TV:n genom min TV först och sedan till soundbaren via ARC, då fungerade allting utom Atmos (som kräver en direktkoppling till soundbaren).
  - Hade gärna sett någon form av automatisk EQ i den här prisklassen. Man kan ställa nivåerna på varje högtalare i inställningarna, och det finns även en manuell EQ som man även kan nå genom Samsungs Smart Things-app via telefon/tablet.

  I det stora hela låter den rätt bra, men den är på tok för dyr för det man får. För 5-6000:- är den prisvärd, men över det priset så kan du hitta bättre. Riktiga högtalare låter alltid bättre än soundbars, och kan även vara mer ekonomiskt.