Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-N860

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra ljud som nästan kan mäta sig med "riktiga" högtalare, men den har en del tillkortakommanden.

  Denna soundbar är för övrigt exakt samma enhet som den som är med i Samsungs HW-N960-modell. Skillnaden är att den modellen även inkluderar ett par trådlösa surroundhögtalaren. Detta paket, HW-N860, innehåller endast en soundbar och en subwoofer. Observera att den i andra länder heter HW-N850. Detta är samma modell, men med annat namn.

  - Endast 2 HDMI-portar in. (Och 1 ut.) Endast enheter kopplade DIREKT till soundbaren kan spela upp Atmos-ljud. Alla enheter stödjer inte heller Atmos.
  - Basen är bra, men den kickar inte alltid i. När den väl är där, så är den där till 150%.
  - STOR. Väldigt stor. Enormt paket.
  - Sidohögtalarna har nämnvärt mindre "oomph" än de 3 frontarna. Frontarna har 3 element var medan sidorna har endast 1 var.
  - Hade stora problem med att få Apple TV 4K att komma överens med soundbaren. Var till slut tvungen att koppla in Apple TV:n genom min TV först och sedan till soundbaren via ARC, då fungerade allting utom Atmos (som kräver en direktkoppling till soundbaren).
  - Hade gärna sett någon form av automatisk EQ i den här prisklassen. Man kan ställa nivåerna på varje högtalare i inställningarna, och det finns även en manuell EQ som man även kan nå genom Samsungs Smart Things-app via telefon/tablet.

  I det stora hela låter den rätt bra, men den är på tok för dyr för det man får. För 5-6000:- är den prisvärd, men över det priset så kan du hitta bättre. Riktiga högtalare låter alltid bättre än soundbars, och kan även vara mer ekonomiskt.