Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.95

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Espressomaskiner (107)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 dagar sedan
  Till användare Analogaxel - Jag har denna maskin och jag har en Android-telefon (Samsung S9+) och till den fungerar appen utan problem.
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Efter 250 koppar är det dags för omdöme! Fantastisk maskin, från hela bönor till kopp på en minut. Har fungerat klanderfritt och med gott kaffe hela vägen.

  Valet stod i princip mellan DeLonghi, Jura och Melitta. Till den som klagar på plastighet: samtliga helautomatiska maskiner är gjort i plast. Plasten DeLonghi använder känns som bra kvalitet. Så hur har denna maskin varit? Först lite pill att få justerat kvarnen exakt (får endast ske när kvarnen går, vilket ger en fördröjning till nästa kopp). Men sen, gott kaffe! Ca drygt 10 g kaffe per enkel espresso, fina puckar, jämt flöde, vilket är bra. Skummaren används flitigt, den är enkel och fungerar bra. Tekniken väl genomtänkt, t.ex att vattenbehållare dras ut i framkant, att den varnar för vatten innan den tar slut, etc. Sköljer med rätt bra mängd vatten, vilket är bra, före och efter, så vattenslasken blir snabbt full. Löser det genom att låta det gå i en kopp istället. Enkel att göra ren. Allt vatten går dit det skall. Kompakt på köksbänken. Kompakt känsla i plasten.

  Kan du få bättre espresso av en helt manuell maskin? Troligtvis, men jag är inte så säker. Lika bra eller bättre än kapsyl? Definitivt!

  Inget negativt att prata om, förutom bagateller som att appen är mest onödig. Inget annat jag kan komma på. Inom 1-2 år har maskinen tjänat in sig själv.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Har haft maskinen i 8-9 månader utan bekymmer. Gör kanonkaffe!

  Det enda att klaga på är appen som inte fungerar alls på android, hittar maskinen men går inte att ansluta. Inga problem i iOS.

  Några detaljer är lite plastiga och displayen känns lite billig, men helhetsintrycket är bra.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Maskinen har efter 6 mån sparsam användning börjar läcka vatten under... Får skicka på reperation.