Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Azur GC4556

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (150)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna produkt enr hur bra som helst! Jag tycker att mina kläder blir stryka bättre än med de andra strykjärn jag testat stryka med. Smidig och lätt är den också. Jag har problem med min Axel men detta strykjärns smidighet underlättar mycket för mig:)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd. Snabb och enkelt att stryka kläder. Super fint resultat.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt lätt & smidigt strykjärn och man kan även ställa in vilket material man ska stryka vilket jag tycker är ett väldigt stort plus.

  Rekommenderas starkt!
 • Bra
  1 år sedan
  Ger fin och snabbt resultat! Lättförståelig men tyvärr lite stor och tung. Annars snygg design! Vi är nöjda!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Till en början tyckte jag att strykjärnet var något tungt men blev överraskad över hur smidig den gled. Den klarar av alla vek och värms upp snabbt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett ovanligt stort och rejält strykjärn som stryker med extra kraft. Värms upp riktigt snabbt och är därför smidigt att använda utan att behöva vänta. Ett extra plus för avkalkningsfunktionen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Lätt och smidigt att använda trots att det kan upplevas som stort och kanske klumpigt vid första anblick. Men det var som sagt väldigt lätt att använda och upplevdes inte som klumpigt. Stryker kläderna väldigt bra! Blev även varmt snabbt och svalnade även snabbt efter användning. Positivt överraskad!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Varmt snabbt och plättlätt att stryka med. Glatt överraskad! Stort plus från mig att det svalnade av jättesnabbt efter användning så jag slapp nojja mig över att det stod framme varmt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett härligt strykjärn som gör strykningen lättare, stor platta som glider lätt. Ångan gör att svåra veck blir lättstrukna, önskar jag köpt detta tidigare. Avkalkningen är ett plus, jättelätt att skölja av. Designen är dessutom fräck och det gör ju inget. Helt klart en favorit
 • Bra
  1 år sedan
  Philips Azur är ett riktigt bra strykjärn, som har en ganska stor yta att stryka på och som enkelt glider på plagget. Ångfunktionen fungerar bra och designen är modern, vilket är ett extra plus i kanten för mig. Bra med avkalkningsfunktion.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Detta strykjärnet är relativt stort och tungt men ändå lätt att använda.
  Vi hade redan en strykbräda så ett strykjärn var det som saknades.
  Har många gånger tänk köpa ett strykjärn då det skulle underlätta för mig när jag syr. Provade det med en gång när jag fick hem det, gick snabbt och lätt att stryka en skjorta, påslakan samt en klänning i känsligt tyg.
  Detta kommer att användas mycket här hemma. Ett strykjärn är något alla behöver.