Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Azur GC4556

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (121)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador
  Säger bara WOW
  Har testat detta strykjärn nu ett tag och är helnöjd.
  Jag har företag i sy och brodyrbranchen och stryker mycket.
  Strykjärnet har en tyngd som gör att min hand inte behöver trycka så hårt vid strykning.
  Strykjärnet är lätt att ställa in och det är dessutom snyggt.

  Kunde önska längre sladd
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag möjligheten att prova denna.
  Jag är mycket nöjd. Den stryker enkelt och lätt och resultatet blir väldigt bra.
  Den blir varm fort.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna produkt enr hur bra som helst! Jag tycker att mina kläder blir stryka bättre än med de andra strykjärn jag testat stryka med. Smidig och lätt är den också. Jag har problem med min Axel men detta strykjärns smidighet underlättar mycket för mig:)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd. Snabb och enkelt att stryka kläder. Super fint resultat.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt lätt & smidigt strykjärn och man kan även ställa in vilket material man ska stryka vilket jag tycker är ett väldigt stort plus.

  Rekommenderas starkt!
 • Bra
  1 år sedan
  Ger fin och snabbt resultat! Lättförståelig men tyvärr lite stor och tung. Annars snygg design! Vi är nöjda!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med buzzador har jag haft äran att testa fetta strykjärn. Enligt mig så är detta ett super järn, snabbt uppvärmt & glider lätt över tyget. Enkel att avkalka dessutom. Ett minus är den något korta sladden.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat ångstrykjärnet från Philips och jag måste säga att det är bland det bästa jag testat! 😁 Jag är verkligen supernöjd med allt från den snygga designen till de smarta funktionerna. Det är lätt att förstå sig på alla olika funktioner, det är inte lika tungt som föregående liknande modeller och det är extremt användarvänligt - även för mig som kanske inte stryker så mycket i vanliga fall.

  Det är svårt att hitta något negativt men det skulle vara sladden som är i kortaste laget och det är något dyrt enligt mig men å andra sidan får du mycket för pengarna.

  Så är du på jakt efter ett snyggt, enkelt och pålitligt ångstrykjärn som funkar på i princip alla textiler - here you go! 👌🏼
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått testa detta strykjärn. Ett väldigt bra stryckjärn, värmer upp fort och håller värmen. Ger väldigt fint resultat alla olika tygmaterial. Tar bort stora och små veck.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat detta strykjärn. Jag hade länge funderat på att uppgradera mitt gamla strykjärn, och när jag fick hem denna förstår jag inte att jag väntade så länge! Otrolig skillnad mot min gamla, den här värms upp direkt och håller temperaturen stabilt utan problem. Ångan är jämn och effektiv och järnet håller värmen även när ångan används frekvent.

  Jag stryker ofta skjortor och det klarar denna galant. Glider lätt över olika material och kommer åt bra runt knappar. Väldigt lätt att få ett bra resultat på en gång.

  Det enda minuset är längden på sladden, hade hoppats på att sladden skulle vara längre än min gamla, men den är lika lång och jag måste därför stå precis rätt vid uttaget för att inte bli begränsad.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I sammarbete med buzzador fick vi använda detta snygga och smidia strykjärn. Strykjärnet blev snabbt varmt och fungerade utmärkt på små veck som stora och djupa.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador. Alltså jag måste bara säga wow! Jag trodde att jag hade haft bra strykjärn innan men detta var ju över all förväntan. Jag syr mycket och använder därmed strykjärnet mycket nästan dagligen, det är viktigt för mig att det är smidigt att använda och att det funkar bra. Jag har tidigare fått stå en bra stund för att få kantband att ligga slätt och fållar att vikas snyggt men med detta strykjärnet så gick det hur snabbt somhelst. Det värms upp snabbt och är redo att användas direkt. Jag ställde in det på automatisk ånga och det funkar jättebra. För mig är det viktigt att det är enkelt, smidigt och automatiska inställningar. Snabbt ut och snabbt in. Jag är jättenöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Till en början tyckte jag att strykjärnet var något tungt men blev överraskad över hur smidig den gled. Den klarar av alla vek och värms upp snabbt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett ovanligt stort och rejält strykjärn som stryker med extra kraft. Värms upp riktigt snabbt och är därför smidigt att använda utan att behöva vänta. Ett extra plus för avkalkningsfunktionen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Lätt och smidigt att använda trots att det kan upplevas som stort och kanske klumpigt vid första anblick. Men det var som sagt väldigt lätt att använda och upplevdes inte som klumpigt. Stryker kläderna väldigt bra! Blev även varmt snabbt och svalnade även snabbt efter användning. Positivt överraskad!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Varmt snabbt och plättlätt att stryka med. Glatt överraskad! Stort plus från mig att det svalnade av jättesnabbt efter användning så jag slapp nojja mig över att det stod framme varmt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett härligt strykjärn som gör strykningen lättare, stor platta som glider lätt. Ångan gör att svåra veck blir lättstrukna, önskar jag köpt detta tidigare. Avkalkningen är ett plus, jättelätt att skölja av. Designen är dessutom fräck och det gör ju inget. Helt klart en favorit
 • Bra
  1 år sedan
  Philips Azur är ett riktigt bra strykjärn, som har en ganska stor yta att stryka på och som enkelt glider på plagget. Ångfunktionen fungerar bra och designen är modern, vilket är ett extra plus i kanten för mig. Bra med avkalkningsfunktion.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Detta strykjärnet är relativt stort och tungt men ändå lätt att använda.
  Vi hade redan en strykbräda så ett strykjärn var det som saknades.
  Har många gånger tänk köpa ett strykjärn då det skulle underlätta för mig när jag syr. Provade det med en gång när jag fick hem det, gick snabbt och lätt att stryka en skjorta, påslakan samt en klänning i känsligt tyg.
  Detta kommer att användas mycket här hemma. Ett strykjärn är något alla behöver.