Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco GAM-040

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco TV-fästen & skärmfästen (121)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Använder detta fäste till en 24" + en 27" skärm. Fungerar bra, stabilt, inget gungande. Känns rejält och kraftigt. Inte det smidigaste att ställa in, speciellt på höjden men det går. Jag föredrar hellre en rejäl lösning med vanliga skruvar som fungerar (som på detta fäste), än plastrattar och annat lullull som går sönder efter kort tid. Prisvärt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Också mitt första stativ. Mycket enkelt att montera och sitter stabilt emot bordet. Skärmarna går att justera väldigt bra och enkelt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mitt första skärmstativ. Kör 2 st Dell 24" monitorer på den. Mycket välbyggd produkt med tanke på vad den kostar. Några skruvar lite svåra att hantera, bla. för att skruva fast Vesa-fästet i själva armen (behövde använda skiftnyckel).
  Vanligt skruvfäste för skrivbordsskiva funkar faktiskt väldigt bra. När allt är monterat blir det hur bra som helst! Rekommenderar starkt för att få ett renare skrivbord!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  För priset förvånansvärt bra å stabilt! Kör en 32" å en 24"
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag hade låga förväntningar, men såg den för 299kr och slog till då jag tänkte att den förmodligen var skräp, men det är värt att chansa.

  Men den överraskade mycket positivt. Känns väldigt robust och väldesignad. Enkelt att justera med lagom friktion och har ett stadigt grepp i bordet. Jag kan få skärmarna väldigt nära väggen, vilket är ett stort plus från mig.

  Förmodligen lite omständig om man vill ändra höjd ofta, men det är inget jag behöver så jag förblir supernöjd.