Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

GoPro Hero7 Black

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla GoPro Videokameror (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Det här är kameran GoPro borde gjort för tre år sedan. Hero2 fick mig att tröttna - dåligt ljud, klumpigt skal, krångligt att lyfta över filer från kameran till redigering och hopplöst gränssnitt för att göra inställningar. Nu har GoPro fått ordning på allt, synd bara att företaget håller på att gå i konkurs efter att ha misslyckats med Karma Drone och en Hero5 som läckte in vatten.

  Hero7 har elektronisk bildstabilisering, även i 4K, som är helt otrolig - ingen gimbal/gyrohandtag behövs. 200fps slowmo i vissa format. Tochscreen. WiFi upload direkt till en molntjänst mot månadsavgift eller synk till mobilen. Redigering med Quick-appen som använder bildanalys för att sätta ihop filmer automagiskt. Röststyrning, dock ej på svenska, för att starta / stoppa inspelning och ta bilder. TimeWarp skapar timelaps-filmer med... helt overkligt mjuka åkningar direkt i kameran. GoPro-appen har preview över WiFi - man kan fjärrstyra Hero7 och göra alla inställningarna där. Livestream över WiFi till Facebook eller andra streamingtjänster - behöver ingen mobil. ProTune-läge med manuell kontroll över slutare, vitbalans, skärpa, färgrymd, ISO

  Krångligt är att 4K-video spelas in i HEVC-formatet, och den mobil man synkar med måste ha stöd för H.265/HEVC video, inte den etablerade H.264-standarden. Annars får man ansluta Hero7 över USB till dator och redigera där. Övriga format (1080/720) spelas in med H.264. Batteritiden är inte helt imponerande - funderar på en laddningsdocka med extra batterier.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Bra kamera, men den har några störande buggar som gör att GPS-funktionen med hastighet och position i filmen inte fungerar alls i många fall. Tyvärr har de inte fixat buggen på flera år. Den finns i flera versioner av GoPro, inklusive Hero 7 Black som jag har. https://community.gopro.com/t5/Cameras/GoPro-Hero5-black-and-telemetry-out-of-sync-in-Quick/m-p/347026/highlight/false#/M97323
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Mycket bra kamera för sådant litet format. Bildkvaliteten är superb både för video och foto. Använder kameran främst när jag cyklar MTB och då ställer jag stort krav på stabil bild eftersom man cyklar på så ojämn mark. De har lyckats väldigt bra trots att det inte är en optisk bildstabilisering, inte 100% gimbal-stabilisering men väldigt nära. Bra jobbat GoPro!

  Precis som alla actionkameror så måste man köpa till flera tillbehör för att få ut det mesta av kameran. Räkna med ca 1000kr extra utöver kameras pris. Minneskort, batteri, fästen etc.

  Smidigt och enkelt gränssnitt i kameran med mycket inställningar att ändra, speciellt i PRO läget! Går snabbt att överföra bilder och video till telefon via app (Använder iPhone appen).

  Rekommenderas verkligen!

  + Byggkvalite
  + Bildkvalite
  + Stabilisering
  + Vattentät utan hus
  + Smidig GoPro mjukvara till datorn

  - Någorlunda kort batteritid (köp extra batterier)
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra, prisvärd. Mkt bättre batteritid än 5:an jag också har.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tar riktigt bra film och still bilder för att vara så pass liten till formatet.
  Mycket tillbehör är ett klart plus för ex sport filmning.
  Bra bildstabilisator
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Var väldigt nöjd med Hero 4 men med denna....ytterligare ett klart lyft i bilden. Snäppet bättre färger, bättre stabilisator.
  Har inte utnyttjat GPS funktionen som vissa klagat på.

  Ända jag kan önska är bättre batteri tid (och lägre pris -finns billigare utomlands via nätet)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Är nöjd med den förutom batteri tid är inte långa. efter en timme inspelning med 64 gb minne. då dog den. Övriga tycker den är värd vad enda kronor bättre än dem andra action Kamera hittills jag har investerad.
  +++++
  - batteri tid för låg önska att den vara 8 timmar/dag
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Alla dessa kameror hero 5-7 black mm. Som står vattentät till 10 m.
  Tänk på att garantin inte gäller vattenskada. Och den tål sötvatten.
  Ska man ha den i saltvatten måste man skölja den i sötvatten om den inte ska
  paja.
  Dottern hade en som hon använde i havet och den slutade funka. Tar nu inte laddning och stänger av sig efter 3 sek när man slår på den. Så man hinner inte göra några resets eller annat. Går ju heller inte uppdatera eller annat då den bara är igång 3 sek åt gången.

  Go pro ville ha den i retur för att erbjuda 20% på en ny. Men då man kan köpa dessa billigare på webben än 20% på deras ordinarie så är ju det inte mycket värt.
  Kamerorna är ju annars trevliga och bra format.
  Men som andra säger köp ett UV hus om ni tänker ha den i vatten.
 • Bra
  2 år sedan
  Jag har bara testat kameran inomhus så ha det i åtanke då jag tror att det är just inomhus som kameran får det lite svårare att hålla toppkvalité i bilden/filmen. Jag jämförde videokvalitén mot min två år gamla samsung galaxy s7 och även om jag upplever GoPron som skarpare så tycker jag att det fanns mer störningar och skräp i bilden som framförallt blev uppenbart vid en beskuren och inzoomad bild. Den digitala bildstabiliseringen fungerar riktigt bra, t o m bättre än många optiska varianter. Det är ingen gimbal, men inte heller jättelångt ifrån. Jag gjorde en längre video där jag testar GoPron vid ett flertal olika inställningar jämfört med galaxyn. Videon finns här om någon är intresserad av en sådan jämförelse:
  https://youtu.be/5LYrPFFF1ZQ
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grymt grymt kameran en enkel 10
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Hypersmooth funktionen (fungerar dock ej i högsta upplösningen) gör film förvånansvärt stabil, blir överflödigt med motoriserade stabiliseringskamerastativ. Den bästa GoPro som någonsin tillvekerats! Tillbehör som följer med borde vara undervattenshus för dykning (30 meter) Kameran i sig är endast vattentät ned till 10 meter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Min första "actionkamera", men jäklar vad bra filmer och video den tar.

  Väldigt enkel att komma igång men och absolut inga konstigheter att synka över till dator eller mobiltelefon. Denna kommer användas flitigt.