Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo Switch (inkl. Fortnite)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Spelkonsoler (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Fick hem min Nintendo Switch igår efter att ha uthärdat CDON:s långa leveranstider.

  Jag köpte denna bundle i tron att det var ett spel inklusive min irritation blev total när jag upptäckte att Fortnite är ett gratis DLC spel via Nintendo e-shop och det som ingår i detta paketet är en nedladdnings-kod för "double helix" ETT SKIN (kläder till gubben man spelar)! Därför höjer jag ett varningens finger för ovetande föräldrar som planerar att köpa detta till barnen. Spelet Fortnite är gratis och därför rekomenderar jag orginalversionen av Switch för att spara några hundralappar (jag kände mig dock rätt cool när jag startade mitt första Fortnite game och kom in i arenan med min nya outfit). Man kan också göra som en del andra som valt att sälja koden via ebay, eftersom "double helix"-skinnet är exklusiv för denna bundle har jag sett flera auktioner där den går för mellan 600 - 900 kr vilket gör att man kan tjäna en hacka om man orkar lägga ner tiden.

  Jag har i övrigt ingenting att klaga på när det gäller själva konsolen. Den går snabbt att starta upp och komma igång, kontrollen ligger skönt i handen och svarar när man trycker av (dock lite liten). Det går snabbt att växla mellan TV och bärbart läge. Stor marknadsplats med diverse nedladdningsbara titlar och för 200kr fick jag ett årsmedlemskap i Nintendos online multiplayer-tjänst detta inkluderar förutom möjligheten att spela vissa titlar online (Smash bros. Ultimate släpps 7/12) bland annat en NES emulator där man kan avnjuta gamla godingar som Super Mario Bros., Legend of Zelda mm..

  Nu väntar jag med spänning på att SSB U dimper ner i brevlåda.

  +Möjligheten att växla mellan bärbart och tv-läge
  +Marknadsplats med förvånansvärt bra priser (jämfört med många titlar via prisjakt och det ligger relativt lika)
  +Möjligheten att spela NES retrospel

  -INGET SPEL INKLUDERAS (gör inte mitt misstag och läs noga vad som ingår)
  -Joycons (handkontrollen) går ej att ladda medans man spelar i TV-läge
  -Orimligt lite lagringsminne (32 GB) Går dock att utöka med ett vanligt SD-kort om man är villig att lägga ut några hundralappar extra.