Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Polar Vantage M

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Polar Pulsklockor & sportklockor (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Klassiskt polar-släpp... Har provat en mängd polarklockor senast 5-6 åren och alla har samma problem. Barnsjukdomar. De är grymma efter ett par uppdateringar men är helkassa att köpa nära släppdatum. Att jag aldrig lär mig! Vänta med att köpa denna något halvår eller så om du vill ha en klocka som är stabil och inte behöver startas om, fipplas med etc. Mitt exemplar tappar pulsmätningen ofta och en hel del funktioner är inte på plats ännu. Jag uppdaterat recensionen om något händer som är positivt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Alldeles ypperlig klocka för det som jag vill använda den till: logga mina löp- och orienteringspass. I och med senaste uppdateringen (april 2019) upplever jag att GPS-trackingen är väldigt följsam och utan "hack" vilket kunde uppstå enstaka gånger förut, men det kanske är tillfälligheter.

  Tycker dessutom att den är både snygg och smidig.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Gick från en M400 till denna då pulsbandet slutat fungera. Klockan känns gedigen och riktigt prisvärd. Notiser är inget jag vill ha så dom är avstängda. Gillar att man kan mäta pulsen kontinuerligt och slipper pulsbandet. Pulsmätningen upplever jag som långsammare i reaktionen, men för mig känns det helt ok på motionsninvå.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Byggkvaliteten är bra. Känns mycket mer robust än motsvarande klockor t.ex. Suunto Spartan. Sitter bekämt på armen. Ljusstyrkan tillräcklig för mig. Skärmen är jämförbar med andra klockor. Än så länge har jag inte haft några buggar.

  Det är inte en klocka med många funktioner. Tex kommer Strava Live Segments i en uppdatering först 2019. Just nu går det i princip att göra två saker: Registrera träningspass och mäta puls.

  Detta göra den dock riktigt bra. Utbudet av sporter är bra. Den har ett triathlonläge. Flera av Les Mills pass är med.
  Batteritiden är fantastiskt, har dock inte hunnit mäta om den klarar de utlovade 30h i GPS-läge. Pulsmätningen är riktigt exakt. GPSen skarvar lite i vissa kurvor men inte mer än andra enheter. Polar Flow fungerar bra för analys och loggning.

  + Batteritid
  + Exakt pulsmätning
  + Snygg och smidig

  - Begränsade funktioner
  - Avsaknad av inbyggd altimeter
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Några negativa saker om klockan

  *Saknar batteriprocent

  *Den helt runda designen med klockans 12,5mm ser konsig ut
  Samt bidrar till att den upplevs klumpig.

  *Går bara ha en "feature" utöver klockan och datum som standardskärm
  tex, hjärtslag, aktivitetsprocent, steg, osvv..

  *Största problemet: Svag allltid på skärmljusstyrka som inte går ändra
  går inte se vid inte perfekt dagsljus eller bra belyst rum om man inte trycker på en av knapparna(ingen touch) eller gör en rörelse som där man vrider klockan mot sig för att se tiden, vilket fungerar hälften av gångerna i verkligt användande.

  *bandspännet är väldigt pilligt och lite omständigt att justera och ta av och på.
  jobbigt om man snabbt vill justera från löst till åtsittande innan träning eller likande.

  *saknar några grundläggande features som borde dyka upp 2019
  Timer, tidtagarur m.m

  *Har man klockan lite löst på armen dvs inte träningsläge så är pulsmätarlamporna så starka och syns så väl så de stör, om de någon mm glipa mellan handled och klocka

  Några possitiva saker

  Bra batteritid
  väldigt lätt
  Bra och justerbar displayvisnign i aktivetslägena
  känns robust och verkar vara bra kvalitet
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  I skrivande stund innehåller den buggar, den bugg som gör att klockan för min del blir oanvändbar är att den har en förmåga att krascha under ett träningspass(löpning)...då sparas inte heller datat för träningen.

  Förutom att den har brister just nu för att lagra träningspass så finns det positiva saker som batteritiden, skärmen, kvalitetskänsla och givetvis alla sportprofiler. Jag har alltid haft polar-klockor så jag kommer hålla ut ett tag till i väntan på ny firmware. Den här klockan kommer bli bra tror jag.

  Min rekommendation just nu är att avvakta med att köpa klockan tills polar har åtgärdat kritiska buggar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  6 mån sedan
  Jag har haft klockan i två månader och har huvudsakligen använt den för löpning och daglig användning.

  Det verkar som om det är lite tjockt, så det är baserat på tröjor och jackor. Annars är det robust och snyggt (tror jag).

  Hanteringsknappar och menyer är mycket enkla och intuitiva. Saknar fler val till exempel. klockvisning. Från och med idag kan man välja mellan analog och digital.

  Varje dag som klocka och aktivitetsmätare är det toppklass. God skärm, lampan tänds och batteriindikatorn dyker upp när en handled vrids. Saknas för att kunna kontrollera batteriprocenter utan att behöva ansluta laddaren (vilket är det enda sättet per idag). Stegräkning, kontinuerlig hjärtfrekvensmätning, aktiv tid, sömndetektering mm fungerar bra och översikten över Polar Flow-appen är bra.

  Så vad är bäst för: träning. Under loppet är det absolut toppen! Du kan välja mellan många träningsprofiler och du kan välja vilka parametrar du vill se i de olika vyerna. Jag älskar pulsdisplayen med zonindikatorn. Hjärtfrekvensmätningen fungerar bra och verkar vara överväldigande korrekt. Med ett undantag: stora variationer i intensitet, t.ex. vid intervallintervaller. Då stör det inte alls. Jag känner fortfarande att min hjärtfrekvens minskar när jag ökar intensiteten innan den hittar den rätta puls efter en liten stund. Detta är sant när du går från mycket lugn till mycket hög intensitet. På resor utan mycket stora variationer i intensitet, fungerar det bra. Sammanfattningen av sessionen i Polar Flow innehåller allt jag behöver och det är automatisk överföring till Strava.

  Som alltid med Polar produkter finns det uppdateringar som kommer att ändra klockan avsevärt till det bättre. Bland annat med smartphone-funktioner i början av 2019.