Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Withings Steel HR Sport 40mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Withings Pulsklockor & sportklockor (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra klocka med funktioner som gott och väl räcker för mig, superbra batteritid. Har aktiverat det mesta men laddar 1 gång varannan månad, känns det som, och laddningen går riktigt snabbt. Det som drar ner betyget är glaset, hur tänkte man där? Repkänsligt... T o m hundrakronors klockor har "repfritt" safirglas. NU har dom dock släppt en "exklusiv de lux modell" med denna future, helt astonishing enl Withings PR folk, och för detta glas (som följer med på köpet, när du köper billiga klockor) så tar dom typ dubbelt betalt för samma klocka.

  Jag kommer ha denna sålänge jag ser urtavlan och displayen hyggligt, har kostat på mig ett schysst läderarmband till klockan som inte var direkt billigt, så... Men det blir ingen ny Withings om dom inte gör repfritt glas till ordinarie glas för samma pris (1490 max)

  Just ja, klockan buggade ur vid något tillfälle, och hjälpen jag fick från tech-gänget var snabb och bra. Funkat bra sedan dess.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk produkt! En snygg klocka som mäter puls, sömn och träning på ett enkelt och bra sätt. Batteritiden är grymt imponerande.
  Något svag display i fullt dagsljus.
  Är inte en renodlad träningsklocka så man kan inte ställa pulszoner, intervalltider osv. För en simpel motionär som ändå vill följa utvecklingen så är den helt rätt. Kräver som sagt var telefonen för gps funktion. Inga synkkablar osv utan en superenkel installation i en app och allt har rullat på. Har inte haft problem med tappad pulsmätning förutom en gång. Man måste nog vara noga med att dra åt den hyfsat hårt och placera den en cm ovanför knölen på armleden
  Otroligt prisvärd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En perfekt "smartklocka" om du som jag vill ha en klocka med bra batteritid som även är vattentät till 50 meter vilket gör att du kan bada och simma med den. Du får även notifikationer (som du själv väljer) på den lilla lcd-skärmen vilket för mig är alldeles tillräckligt då det är främst det och att logga träning som jag använt mina tidigare smartklockor till.

  När det gäller hur klockan uppnår sin suveräna batteritid så gör den det genom att inte ha en stor lcd/oled skärm eller en gpsmottagare som drar batteri (den använder en koppling till din telefons gps för att logga träning). För mig är detta inget problem utan definitivt något som jag kan leva med då batteritiden för klockan är minst två veckor trots att jag har använt den för att logga ca en timmes träning varje dag.

  En nackdel som jag har upplevt är dock att du endast kan ha tre alarmtider inställda vilket jag tycker är lite snålt i och med att detta sköts från Health Mate appen som du installerar på telefonen.

  Sammanfattningsvis så är det här den bästa "smartklockan" för mig just nu då den fyller alla de behov jag har, dvs. bra batteritid, vattentät (till 50m) och den ger mig de notifikationer som jag behöver.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekt om man vill ha en klocka med vissa funktioner istället för en dator med klockfunktion. Springer alltid med podcast och använder klockan för att starta rundan vilket är sjukt smidigt. Jag skall byta ut länken till metall när jag hittar någon bra men silikonbandet ser ändå okej ut. Notifikationerna är lite svajiga men jag har knappt några på så för mig fungerar det fint. Jag har avstängt whatsapp men ibland släpps det igenom ett meddelande... Vibrationen fullt tillräcklig för att väcka mig varje morgon och klockan har snooze-funktion. Dessutom batteri i upp till månaden, vattentät och snygg. För 1500:- var det ett givet köp!
 • Dålig
  2 år sedan
  + Snygg
  + Bra batteritid
  + Mäter puls ok med lagom åtdraget klockarmband

  - OBS! Detta är viktigt, vid full sol ute så är det helt omöjligt att läsa notifieringarna eller tider vid löpning etc på displayen! (Köpte klockan i december 2018 och då var det förstås inget problem men nu i vårsolen är det helt omöjligt att se vad det står.)
  - Appen: Den fungerade bra i december men sedan januari har inte Sleep Smarter- och Better Body-programmen fungerat alls, vilket jag påpekat för Withings. De har dock inte lyckats fixa detta trots flera påstötningar.

  Sammanfattning: Jag gick ifrån att vara supernöjd till att nu vara rätt missnöjd. Så kommer du ha stora förhoppningar om appen och tycker att det är viktigt att kunna läsa displayen i solljus så ska du nog överväga en annan klocka.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Klockan är snygg och lättanvänd, men när det kommer till funktionen så är den begränsad. Om det inte är min arm som är problemet så fungerar denna pulsmätare riktigt dåligt.
  Vid långdistans-temp med pulsspannet 135-142 under första timmen visade klockan 85-89
  Vid gymträning med puls 85-130 visade klockan 85-89 i puls
  Vid sömn visar klockan ett span på 45-85 där verkliga (pulsbandsmätt) pulsen ligger 48-60 men ganska stabilt förutom några spikar.

  I praktiken går ingen puls att mäta på ett bra sätt, men produkten är ju inte helt oduglig med tanke på batteritiden. Kör man utan notifieringar så får man en snygg klockan man knappt behöver ladda, men i det syftet skulle jag hellre köpa en analog.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Nästan perfekt klocka för mina ändamål. Går inte in på detaljer kring alla funktioner och så vidare, men det som kan nämnas speciellt är: snygg! lång batteritid. Bra integration med appen. Withings (ej Nokia längre) support har varit suverän med! Sedan är ju "Connected GPS" något man måste ta ställning till, men det speglas väl även i priset, och för egen del så har jag ändå alltid med mig telefonen ändå så.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna med vit urtavla och är mycket nöjd. Klockan är snygg, lätt och smidig.

  Batteritiden är helt suverän, men det är viktigt att ha i åtanke att de utlovade 20 dagarna bara gäller så länge du inte registrerar träningsaktivitet, dvs att den "bara" mäter puls 1 gång/10 minut, registrerar antal steg och släcker displayen.

  När du registrerar en aktivitet som i mitt fall, spinning 30 min, mäter den pulsen kontinuerligt och har displayen tänd under hela hela passet, då drar den ca 15 procentenheter under 30 minuter. Har du sedan bluetooth aktiverat för gps i telefonen är det troligt att den drar ytterligare batteri.
  Sömnregistreringen funkar bra, känner av när jag somnar, mäter djup, lätt och avbrott . Räknar ut poäng för sömnkvalite.

  Anledningen till den "bara" får 8 av 10 är att jag saknar "aktiviteten" "indoor cycling" som finns hos några av konkurrenterna. Jag väljer idag "other" för spinning. Väljer jag "cycling" försöker den räkna ut sträcka och det blir inte bra :).
  Vidare saknar den av någon konstig anledning "idle alert", dvs påminnelse om att du skall upp och röra på dig. Den har en massa andra alerts men inte just denna.

  Lägger till två stjärnor när tillverkaren har lagt till de två funktionerna i appen Health Mate som för övrigt är riktigt bra, intuitiv med massor av funktioner och guider/tips .
  Har också vågen Body+ (mäter kroppsfett, muskler, vatten etc..) från samma tillverkare och samkör datat från klocka och våg, dvs träning och framsteg ;) i samma app.

  Till några av recensenterna här, ta reda på fakta innan ni köper klockan! Era betyg blir inte rättvisa och därmed missvisande för andra.
  - Det står klart och tydligt att den har "Connected GPS" vilket innebär att den använder GPS:n i din telefon.Tror du verkligen att det är möjligt att komma i närheten av den batteritiden med GPS i en så liten klocka?
  - Den mäter puls kontinuerligt enbart under aktivitet, precis som alla andra klockor jag har testat. Varför vill man ha kontinuerlig puls utanför aktivitet? Vill man spara ner pulsen för varje sekund under tiden man ligger och sover eller kollar på tv? Den kommer ju isf spara samma värde flera gånger, känns helt meningslöst att sampla oftaren än 10 minuter utanför träning. Du kan närsomhelt mäta din nuvarande puls genom 1 klick på klockan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha läst många recensioner om ett antal s.k. Smarta klockor föll valet på denna klocka från Withings (vit urtavla). Jag letade efter en diskret smart klocka som som ska se ut som en analog klocka, men även klara av att mäta puls, steg och hantera olika former av träningspass. Batteritid var viktigt eftersom jag inte vill behöva ta av mig och ladda klockan flera gånger i veckan.

  Länk till en recension: https://www.digitaltrends.com/smartwatch-reviews/withings-steel-hr-sport-review/

  Efter en veckas användning är jag riktigt nöjd. Förväntningarna, baserat på de höga betyg denna klocka fått i många tester, infriades. Jag går fortfarande på fabriksladdningen och ligger, efter en veckas lekande och användning, på 56% (från 75% när jag startade klockan). Det blir nog inga problem att nå de utlovade 25 dagarna (+ 20 extra dagar med endast klockan). Fantastiskt! Skönt att slippa ladda i tid och otid. Den kontinuerliga pulsmätningen fungerar bra och GPS spårningen via länk till mobilen är helt ok (ingen GPS inbyggd, vilket ger den fantastiska batteritiden). Sömnmätningen fungerar också väl och ger intressant data samt ett sömn ”betyg”.

  Klockan är snygg i den vita utformningen. Jag har fått positiva reaktioner på klockans utseende. Inga problem att utläsa tiden, vilket verkar vara fallet med den svarta modellen. Bytte armbandet mot ett brunt kalvskinns armband på Ur och Penn (standardmått).

  Notifieringarna fungerar bra och det är skönt att inte behöva titta i telefonen hela tiden. Notifiering samt väckning sker med en eller fler vibrationer. Den lilla displayen har dock sina begränsningar på grund av storleken och kan t.ex. inte jämföras med en Apple Watch, men det är fullt tillräckligt för mig
 • Usel
  2 år sedan
  Köpte denna klocka för att den hade bra batteritid, GPS, och pulsmätning på handleden.

  Vad jag inte förstod var att klockan använder telefonens GPS genom blåtand, så utan telefonen i fickan så har du ingen GPS i klockan.

  Pulsmätningen funkar fantastiskt DÅLIGT, tappar puls och mätar fel.

  Har man fått ett samtal på måndag, så kan klockan vibrera för det samtalet på torsdagen, flera ggr.

  Nää jag känner mig verkligen lurad, den borde säljas som en vanlig klocka när alla funktioner funkar skit dåligt.

  Rekommenderar verkligen inte denna till nån som ska ha den som träningsklocka.

  Garmin here I come.
 • Dålig
  2 år sedan
  Hade in fitbit innan som gick sönder hela tiden bytade till denna.

  Snygg klocka, lätt att byta rem till vanliga klock armband. Helt otrolig batteritid. Har den för att den är snygg...och vill inte lägga pengar på en ny klocka. Notifieringar funkar hyfsat.

  Helt värdelös app: Visar fel sömn tider, visar medelpuls vilket är helt meningslöst vilopuls är något man kan ha nytta av. Svårt att se datan i appen. Helt totalt värdelös som smart klocka. Kalender påminnelser kommer en gång per minut tills man stänger på mobilen.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  # TL;DR #

  Är det viktigt för dig med (1) notifieringar från smartphonen, (2) att använda klockan som väckarklocka eller (3) se tiden på den analoga urtavlan så skall du inte köpa denna produkt.

  # DÅLIGT #

  - Klockans vibrationsförmåga är extremt svag och väckarklocksfunktionen saknar helt snooze/repeat-funktion, vilket gör att man missar 50% av alla notifikationer och 100% av alla väckningslarm.

  - Både tim- och minutvisare samt urtavla och dess siffror är i olika nyanser av grått samt saknar helt fluorescens vilket gör det omöjligt att se tiden på den analoga urtavlan i annat än starkt ljus. Kanske är detta ett mindre problem på den vita modellen.

  - Glaset är extremt glansigt och lätt sfäriskt istället för platt och matt (som på de animerade marknadsföringsbilderna) och reflekterar därför väldigt mycket ljus, vilket gör det riktigt svårt att se den analoga urtavlan även i bra ljus.

  - Använder du "auto brightness" på den digitala displayen blir även den extremt svår att urskilja även i mörker. Med "full brightness" som default i alla lägen funkar den pyttelilla skärmen bättre men batteriet laddar ur snabbare.

  - Kommer det flera meddelande från tex messenger eller liknande i följd så får du enbart se det sista på klockans lilla skärm. Ibland visas enbart app-ikonen och inte själva meddelandet även vid ett meddelande.

  - Sömnläsningen avviker starkt från min tidigare aktivitetsmätare (Mi Band 2). När den ena säger djupsömn säger den andra raka motsatsen. Dock är det omöjligt att säga vilket som har mest rätt.

  - Räckvidden på klockans blåtand är extremt kort jämfört med andra trackers jag ägt. Går du några meter från telefonen under laddning (tex till ett angränsande rum) så slutar klockan helt att leverera notifikationer.

  - Klockans konkava baksida gör att den ser ut att sväva några millimeter ovanför handleden på ett mysko sätt. Inget stort estetiskt problem dock.

  # BRA #

  - Klockan är tunn och lätt samt armbandet mjukt och följsamt vilket gör att klockan sitter skönt på armen. Man glömmer snabbt bort att man har den på sig.

  - Klockan känns relativt välbyggd på alla vis (förutom minut- och timvisaren som ser rätt billiga ut både i material/design/färgval samt rör sig ryckigt) och designen funkar estetiskt till både träningskläder och kostym.

  - Klockan är relativt liten och passar även personer med smala handleder utan att det ser ut som att man går runt med ett litet rymdskepp eller en hockeypuck tejpad på armen.

  - Health Mate appen (iOS) är väldesignad och logiskt uppbyggd. Dessutom är det trevligt att se mätresultatet från andra Withings-grejor i samma gränssnitt om man har sådana.

  - Batteritiden verkar vara rätt OK även om jag kört slut på 20% av batteriet på under 24 timmar utan att ens träna med den. Men en veckas batteritid kan man nog klämma ur den ändå.

  # SAMMANFATTNING #

  Jag har bara ägt klockan i ett knappt dygn och kommer att fortsätta provköra den några dagar till men troligen sälja eller skänka den vidare till någon mindre nogräknad individ pga vibrationsproblematiken samt den mycket svårlästa urtavlan beskriven ovan.