Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Charge 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft en Jbl Xtreme innan som tyvärr blev stulen. Var fruktansvärt nöjd med den då jag köpte den på black friday för 1500:- . Nu kostar den tyvärr ca 2000 så jag ville ha nått likvärdigt men inte lägga mer än 1500 så då föll ögona på denna modell efter att ha läst lite recensioner.

  Blev lika imponerad av ljudet i denna som jag blev av Xtreme. Och då är denna mindre! Som andra skriver är det inte samma tryck i basen som Xtreme men det kan man ju förstå men det är ändå bättre än väntat. Placerar man den bara rätt så kan man få riktigt disco ljud =D. Lite klarare ljud än Xtreme vid normal volym.

  Ända jag har att klaga på är att den verkar inte ha auto off Om man inte spelar nån musik på länge.

  Snygg och enkel design
  Bra ljud i liten förpackning
  Bra batteritid

  Kostar en del men man får kvalite för pengarna!
 • Alla omdömen

 • 2 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Grym högtalare med riktigt bra bas. Lite råddigt att få till äkta stereo när två högtalare används. Trots att det står stereo mode hamnar de oftast i party mode med samma signal till båda högtalarna. Efter några försök brukar de till slut hamna i äkta stereo, vilket kan bekräftas genom att växla höger/vänster och lyssna om ljudet dämpas eller kort försvinner i växlingsögonblicket. Om det gör det är de i äkta stereo, annars är de i party mode.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Köpte den för 990:- och för dom pengarna är den riktigt prisvärd. Batteriet räcker så länge dom säger att det ska räcka, byggkvalitén är bra och ljudet är bra. Inte så mycket bas som alla verkar tycka att den har - men för pengarna absolut helt ok.
  Rekommenderas absolut om budgeten är 1000:-!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Otroligt bra högtalare sett till priset!

  Köpte en JBL Charge 4 efter att ha läst alla positiva recensioner och jag kan själv hålla med om att detta är en högtalare som verkligen presterar sett till priset! Charge 4 är tillräckligt portabel men packar samtidigt med ett fylligt nog ljud att njutas av både inom och utomhus-i alla miljöer! Ljudet är riktigt fylligt, finns gott om bas och bra med diskant, musiken låter otroligt bra!

  Eftersom Charge 4 är vattenresistant så behöver man inte oroa sig om det kommer någon skvätt regn när man är ute på äventyr, högtalaren klarar miljön oavsett! Den är också relativt kompakt, vilket är jättebra eftersom den får plats i både väskor och ryggsäckar. Designen är också enligt mig väldigt snygg och diskret.

  +MYCKET ljud för pengarna!
  +Kompakt & portabel
  +Billig
  +Snygg & diskret design
  +Lång batteritid
  +Tål alla miljöer

  -Lite kort Bluetooth-räckvidd (ca 15m)

  Om du letar efter en portabel och smidigt högtalare som klarar av alla miljöer och samtidigt har ett djupt, fylligt och högt ljud som du kan ta med dig överallt, så ska du definitivt köpa JBL Charge 4. Det är helt klart en av mina bästa köp och jag ångrar ingenting! Helt enkelt en fantastisk högtalare som presterar högt över priset!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bara bra upplevelse såhär långt.

  Ljudet över förväntan även i utomhusmiljö. Bra tryck i bas utan att det tappat allt för mycket i övriga registret.
  Känns väldigt robust. Att man kan ladda mobilen från en är ju en bra bonus.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Har hunnit testa högtalaren några timmar och är överlag väldigt nöjd. Hade något högre förväntning på basljudet men för priset, vikten, utseendet och ljudkvalitén så var det ett bra köp.
  Fick min för 1000 kr med benifyrabatt på JBL:s hemsida. =)
  Riktigt klart och skarpt ljud. Man tänker inte på att det är en monohögtalare vid vanlig rumslyssning.
  Dubblerar som en långsam laddare till mobiler (ej quick charge) vilket är praktiskt. Dessutom är detta en av få bärbara högtalare som har USB-C som ingång. Perfekt så man slipper rådda med adapter till mikro-usb då vi inte har några mikrousb-grejer kvar i hushållet.
  Synd men måste dra av en stjärna för att JBL inte bjöd på Bluetooth 5.0, LDAC codec-stöd, samt en mikrofon för högtalarsamtal men för övrigt är detta en kvalitetsprodukt som vi kommer ha i många år.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har testat högst en handfull mobila högtalare och senast erfarenhet från Jabra Soulmate, som är helt OK.

  Behovet har varit en högtalare i arbetsrummet och främst anslutning via Bluetooth till en liten NUC på skrivbordet. Att ha en 3,5 mm kabel utstucken på framsidan av NUC:en var inte ett alternativ (det räcker med andra kablar såsom bildskärm etc.

  Efter googling landade jag i JBL, men var osäker på om jag skulle gå på JBL Xtreme 2 eller JBL Charge 4. Jag var mest orolig för ett djup i ljudbilden och att ljudet skulle låta burkigt med avsaknad av bas.

  Oj, så glad jag är att jag valde JBL Charge 4! Jösses, vilket ljud! Den räcker till och blir över och jag är riktigt, riktigt nöjd med ljudbilden. JBL Xtreme 2 hade varit alldeles för stor och varit - ett extremt val.

  Den går inte på eldrift - men - jag har trots det satt den i en USB-laddare så - den står nu ständigt på laddning. Case closed.

  Köpt på Black Friday för 1 333 kr och för den summan är högtalaren ett kap. Har inget negativt att anmärka på än så länge. Ska bli intressant att ta med den till stranden i sommar. Får nu bara hoppas att den håller länge, länge.

  EDIT: Blev precis ännu gladare över att det går att stänga av på/av- samt anslutningsljud (som är höga och kan störa på kvällen för andra i närheten). Ladda bara ner "JBL Connect" som app i mobiltelefonen (Appstore eller Google Store) och stäng av den funktionen. Guld värt!
 • Usel
  1 år sedan
  Köpte två av dessa i enda syfte att köra dem i stereo, vilket enligt både JBL/Harman och de flesta återförsäljare är möjligt med hjälp av appen JBL Connect. Då appen inte direkt fyller någon annan funktion än att antingen mata ett större antal JBL-högtalare med samma signal i så kallad "Party mode", eller att köra två likadana högtalare i äkta "Stereo mode" så verkade tillverkarens och återförsäljarnas marknadsföring att stämma.
  Men ack vad man bedrog sig. Trots att jag under två dagar nu testat alla möjliga (och några omöjliga) sätt att få högtalarna att spela upp höger resp. vänster signal var för sig i stereo är det bara Party mode som fungerar. Det har dock inte fått mig i någon party mode alls, tvärtom :(

  För mig är högtalarna just nu inte värda mer än en 1;a då de inte går att använda till det som både tillverkare och återförsäljare påstår ska vara möjligt.

  För er som inte har behov av äkta stereo kan jag varmt rekommendera dem. Lyxigt förpackade, gedigna och med ett ljud som är helt makalöst med tanke på hur små de är. Det backas även upp av en rejäl bas, även vid låga volymer.

  Eftersom jag har två stycken högtalare kan jag även jämföra dem ljudmässigt, och något som kan vara värt att notera är att den ena helt saknar bakgrundsbrus. Något som är märkbart närvarande och störande hos den andra högtalaren, då enbart vid mycket låg volym. Krämar man på lite lägger man inte märke till det.

  Något annat som irriterar är när man lyssnar via kabelanslutning. Då verkar högtalaren gå in i någon slags sleep-läge så snart det nlir tyst i mer än en eller två sekunder. Detta inträffar dock hela tiden när jag lyssnar på lugna klassiska stycken vid låg volym. Eftersom det tar någon tiondels sekund för den att vakna upp igen blir musiken outhärdligt hackig vid lyssning på låga volymer via kabel :(

  Sammanfattningsvis en ljudmässig fullträff i de flesta lägen.
  Behåller dock minimibetyget eftersom det enda jag ska använda högtalaren till verkar vara en marknadsföringsbluff då det inte alls fungerar. När detta är fixat kommer betyget att justeras.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk högtalare. Låter avsevärt närmare hifi än de flesta jag lyssnat på. Och då är jag ganska kräsen. Känns och ser också ut som en kvalitetsprodukt. Praktiskt att den är vattentät även om det inte behövs i mitt fall. Mest intresserad av ljudet och där levererar den utan tvekan. För pengarna tror jag det är svårt att hitta något bättre oavsett aspekt.

  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så nära Xtreme du kan komma men i mer portabel högtalare. Perfekt storlek att resa med utomlands! Jag hade Xtreme men såldes då jag vill ha en mindre BT högtalare att ta med överallt men som ger lika bra ljud om inte bättre. (mindre bas än Xtreme men ändå är jag nöjd)

  Valde mellan denna eller Charge 3 på mellandags rea, fick denna för endast 1280:- vilket var ett PANG pris! 300kr mer än C3 men det var jag beredd att betala för mer bas och bättre ljud.

  Som många recensioner på Youtube beskriver, om du redan har Charge 3 så är det kanske inte värt att uppgradera (ekonomisk) men om du inte haft någon charge innan så är denna en MAJOR GO!

  + mer balanserad ljud
  + mer punchy bas än charge 3
  + IPX7
  + snygg design

  - återkommer :)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag har använt det här över ett år nu. Det är verkligen kraftfullt. Greats låter!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte högtalaren via computersalg.no. Perfekt levererad och inom rimlig tid. Som förväntat levererar detta lilla kraftpaket från JBL till priset. Rekommenderas! :-)