Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Charge 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Marginellt större än Charge 3, mycket bra ljud, väldigt snygg. Just nu är priset samma som Extrem (1), ca 1500, lite väl dyr. Vill man ha mer portabel hamnar valet på denna Charge 4, vill man ha bättre ljud blir det Extrem. Trivs man med ljudet och storleken men inte priset blir det Charge 3 på runt 1000 :) I en lite lägenhet eller för en stor rum är allihopa väldigt bra. Utomhus beror det på omständigheterna. 3 & 4 blir snabbt otillräckliga. Där gör Extrem än bättre jobb om det är några som skall lyssna och det är partystämning.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastisk högtalare. Låter avsevärt närmare hifi än de flesta jag lyssnat på. Och då är jag ganska kräsen. Känns och ser också ut som en kvalitetsprodukt. Praktiskt att den är vattentät även om det inte behövs i mitt fall. Mest intresserad av ljudet och där levererar den utan tvekan. För pengarna tror jag det är svårt att hitta något bättre oavsett aspekt.

  Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Har haft en Jbl Xtreme innan som tyvärr blev stulen. Var fruktansvärt nöjd med den då jag köpte den på black friday för 1500:- . Nu kostar den tyvärr ca 2000 så jag ville ha nått likvärdigt men inte lägga mer än 1500 så då föll ögona på denna modell efter att ha läst lite recensioner.

  Blev lika imponerad av ljudet i denna som jag blev av Xtreme. Och då är denna mindre! Som andra skriver är det inte samma tryck i basen som Xtreme men det kan man ju förstå men det är ändå bättre än väntat. Placerar man den bara rätt så kan man få riktigt disco ljud =D. Lite klarare ljud än Xtreme vid normal volym.

  Ända jag har att klaga på är att den verkar inte ha auto off Om man inte spelar nån musik på länge.

  Snygg och enkel design
  Bra ljud i liten förpackning
  Bra batteritid

  Kostar en del men man får kvalite för pengarna!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Så nära Xtreme du kan komma men i mer portabel högtalare. Perfekt storlek att resa med utomlands! Jag hade Xtreme men såldes då jag vill ha en mindre BT högtalare att ta med överallt men som ger lika bra ljud om inte bättre. (mindre bas än Xtreme men ändå är jag nöjd)

  Valde mellan denna eller Charge 3 på mellandags rea, fick denna för endast 1280:- vilket var ett PANG pris! 300kr mer än C3 men det var jag beredd att betala för mer bas och bättre ljud.

  Som många recensioner på Youtube beskriver, om du redan har Charge 3 så är det kanske inte värt att uppgradera (ekonomisk) men om du inte haft någon charge innan så är denna en MAJOR GO!

  + mer balanserad ljud
  + mer punchy bas än charge 3
  + IPX7
  + snygg design

  - återkommer :)