Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Charge 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har haft en Jbl Xtreme innan som tyvärr blev stulen. Var fruktansvärt nöjd med den då jag köpte den på black friday för 1500:- . Nu kostar den tyvärr ca 2000 så jag ville ha nått likvärdigt men inte lägga mer än 1500 så då föll ögona på denna modell efter att ha läst lite recensioner.

  Blev lika imponerad av ljudet i denna som jag blev av Xtreme. Och då är denna mindre! Som andra skriver är det inte samma tryck i basen som Xtreme men det kan man ju förstå men det är ändå bättre än väntat. Placerar man den bara rätt så kan man få riktigt disco ljud =D. Lite klarare ljud än Xtreme vid normal volym.

  Ända jag har att klaga på är att den verkar inte ha auto off Om man inte spelar nån musik på länge.

  Snygg och enkel design
  Bra ljud i liten förpackning
  Bra batteritid

  Kostar en del men man får kvalite för pengarna!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Så nära Xtreme du kan komma men i mer portabel högtalare. Perfekt storlek att resa med utomlands! Jag hade Xtreme men såldes då jag vill ha en mindre BT högtalare att ta med överallt men som ger lika bra ljud om inte bättre. (mindre bas än Xtreme men ändå är jag nöjd)

  Valde mellan denna eller Charge 3 på mellandags rea, fick denna för endast 1280:- vilket var ett PANG pris! 300kr mer än C3 men det var jag beredd att betala för mer bas och bättre ljud.

  Som många recensioner på Youtube beskriver, om du redan har Charge 3 så är det kanske inte värt att uppgradera (ekonomisk) men om du inte haft någon charge innan så är denna en MAJOR GO!

  + mer balanserad ljud
  + mer punchy bas än charge 3
  + IPX7
  + snygg design

  - återkommer :)