Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Delta

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  26 dagar sedan
  - Glappar i micken
  - Måste ta loss usb för att "starta om" varje dag
  - Funkar mycket dåligt med Teams
  - Ingen mute-integration från knapp till windows, du kan "dubbel-muta" dig av misstag
  - Känslig stel, tjock sladd: Alla rörelser hörs i vänster öra

  + Bra storlek för dig med större huvud
  + Högre kvalitetskänsla än Rog Theta 7.1
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  +Satt mycket bra på mitt ovala huvud ;)
  +Bra ljud!
  +Bra kvalite!
  +Snygga!
  +Man kan muta mic'en om man trycker in volymknappen på headsetet. En röd lampa lyser då på själva mic'en. Mycket bra!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Läste recensioner samt provade dem själv ett par ggr innan jag bestämde mig, använder dem mest för spel primärt och inte för musik. Har haft dem i två månader nu.

  Ljudet är typ nästan lika bra som mina Sony Hi-Fi lurar och mikrofonen är väldigt bra med (alla säger att jag hörs klart och tydligt och utan problem). Ett stort plus är att micken går att vrida bort om man tex ska äta (och den går att ta bort helt om man vill)

  Sitter ganska skönt på huvudet även efter flera timmar. Väldigt snygga med RGB (som går att stänga av).

  Har inte hittat något negativt än.

  Kanske att jag kan höra ljudet från sladden om den råkar nudda armstödet på stolen så ljudet fortplantar sig via sladden till lurarna.

  Köpte mina på rea för 1495 kr på webhallen.
  https://www.youtube.com/watch?v=IMhz1ITgG8o
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Väldigt sköna med bra mic och väldigt bra ljud. De är också väldigt snygga med rgb
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Headset med kvalité och funktion i Fokus. Med Asus Programvara Armoury II. Så har du dom möjligheterna att skapa dina egna perfekta ljudbilder på ett enkelt sätt och att alltid ha den rätta för det aktuella spelet som ska spelas. Själva micken och Headsetet är av hög kvalité och sitter bra. Det enda som jag upplevde som lite minus är att bågens minsta läge, skulle behövt va lite mindre för att passa mig 100%. För ergonomin blir lite missanpassad och tyngden blir fel och headsetet rör sig. Men det är ett litet problem om man ser till den totala helheten av funktion, kvalite i en snygg förpackning. Med RGB ljus inställningarna så får man ett riktigt snyggt headset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra ljud ifrån dessa lurar och stänger ute ljud okej.
  Otroligt snygg RGB och design överlag.
  Har testat ett flertal headsett och jag är otroligt nöjd med Rog Delta! Helt klart värt prislappen! rekomenderas varmt till alla som funderar på att skaffa nytt headsett för både gaming och till paddan/mobil. stort plus är USB-C utgången! 5/5!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Headsettet känns exlusivt och osar kvalité. Sitter bra på huvudet utan att trycka på.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har testat hörlurarna under ett par dagar nu.

  Jag tycker att hörlurarna är extremt sköna att ha på sig, även med glasögon funkar dom. Det finns 2 olika typer av kuddar, ett par av läder och det andra av tyg. Båda alternativen är väldig sköna och stänger ute oönskat ljud.

  Utseendet är snyggt och stilrent, väldigt robusta hörlurar som inte känns "plastiga".

  Ljudet är väldig bra när man spelar och det är lätt att höra vart fienden håller hus i olika fps spel.
  Jag är dock inte jätte imponerad över ljudet när man lyssnar på musik (kan va så att man får till det bättre med lite inställningar).

  Micken är bra och mina kompisar är säger att jag hörs tydligt och bra.

  Positivt att det finns usb C samt en förlängning sladd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Dessa lurar satt verkligen jättebra på mitt huvud och ljudet är bra.
  Polarna på Discord säger att det var riktigt bra ljud via micken.
  Många valmöjligheter och inställningar genom mjukvara. Sen att dem är hur snygga som helst gör ju bara allt mycket bättre, inte nog med att man skall höra och prata som en kung, man skall se ut som en också.
  Jag är duktigt nöjd och detta är det bästa jag testat hittils.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Under dem senaste dagarna har jag spenderat tid med ROG Delta från Asus.
  Nåt att tänka på här är att jag har väldigt hög standard när det kommer till ljudkvalitet och att recensionen kan spegla detta.
  Vid första anblick så är hörlurarna väldigt snygga, dem sitter bra på huvudet och har en löstagbar mikrofon som ansluter genom mini-tele.
  Väldigt sköna att ha på sig under längre gamingpass och stänger ute oönskad ljud på ett mycket bra sätt.
  Ljudet håller en bra standard som lämpar sig väl om man bara använder dem till att spela, dock så känns det som att dem saknar något när man lyssnar på musik eller liknande.
  Dem tappar även ljudkvalitet på högre volymer.
  Men som sagt, till gaming håller dem hög standard och gör alltså exakt det som ett par gaminglurar ska göra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra lurar, isolerar ljudet utifrån bra.
  Bra inställningar i programmet.

  Kanon passform!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lyxiga, med läder och stål och sitter väldigt skönt.
  ¨Jag gillar ljudet, funkar både för gaming och att kika på film, mina kompisar säger att micken låter bra så får lita på dem =)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Underbara lurar sitter bra på huvudet, mjuka och lätta att bära helt klart prisvärda skönt ljud micken jätte bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  ROG DELTA

  Rog Delta är ett headset med snygg design, mycket imponerande kartong och självklart ett prisvärdt alternativ mot konkurrenterna. Det börjar med att jag öppnar kartongen , luktar ny elektronik och imponeras över hur de har tänkt ut designen på lådan, det märks att du ska behålla kartongen för transport och liknande , bra , smidigt och enkelt att paketera kartongen mot att trycka ner headsetet I en väska.

  Du får med diverse tillbehör till den alldeles perfekta längden sladd till ditt headset, ni vet när man köper ett headset och sladden känns som 30m? Inte här inte , utan du får istället med en förlängare och konverterare från Type-C till vanlig USB perfekt för mig som har type-C uttag.

  Men nog om den väldigt imponerande förpackning och genomtänkta designen , passformen är något jag inte trodde skulle passa när jag såg dom , men de imponerar med sin passform (passform är 100% personligt) så det är tyvärr inget jag kan rekommendera någon utan att testa dom själva.

  Över till det som spelar roll, ljudet. Jag börjar med att dra igång några klassiska Spotifylåtar I diverse olika stilar , Hardstyle , EDM , ROCK och även vanlig radiomusik. Det märks ganska snabbt att detta är ett gamingheadset då EDM slår igenom stort och att headset har vad man kallar en varm profil för att framhäva vissa frekvenser som fotsteg och vapenljud. För att definera hur mycket “Oomf” dessa lurar har så sitter jag på 30% och är nästan både döv och helt borta från ljudet omkring mig här på Dreamhack, jag hör ingenting förutom musiken.

  Till det kanske viktigaste området , spel och kommunikation så imponerar headsetet kontra andra headsets som Xtrfy , HyperX , Corsair och även Steelseries. Spelet som testas är Player Unknonws Battleground där headsetet lyckas klart och tydligt särskilja olika ljud som fotsteg , skott , fordon och miljöljud. Headsetet lyckas även utan “Virtual Sorrund” berätta för mig vart fotstegen kommer ifrån. Detta testas genom att en kompis och jag går in och kör training mode där jag får blunda och han springa runt. Jag lyckas pricka rätt på distansen relativt korrekt och lyckas pricka alla omringande ljud.

  En sak som är väldigt viktigt när man börjar komma upp I de högre prisklasserna är mikrofonen och här är den löstagbar och även “OK”. Den presterar varken dåligt eller väldigt imponerande utan den bara funkar. Discord som är det primära kommunikationsverktyget filtrerar redan bort och förbättrar ljudet. Om jag jämför de andra mikrofonerna på de andra headsetet I jämförelse så ger jag endå denna samma betyg som XTRFY H1.

  Efter att ha spelat ett par timmar med detta headset så kan jag sammanfatta såhär:

  -Bra och imponerande ljud även utanför Gaming för “Varm” musik

  -Okej Mikrofonen som varken glänser eller är negativt utan den bara funkar

  -Snygg design, passande om du har andra ROG produkter och kreativ förpackning

  -Enda negativa jag kan hitta om headsetet I denna prisklass är att det ej är löstagbar sladd för vem vet när olyckan är framme?

  -Imponerar för sin prisklass och rekommenderas kontra konkurrenterna