Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Apple Watch Series 4 släpptes 2018 och använder en retina OLED-skärm med Force Touch-teknik. Smartklockorna använder en uppgraderad S4-processor, har andra generationens pulsmätare och en ny elektrisk hjärtsensor. Batteritiden är upp till 18 timmar. Apple Watch Series 4 finns i storlekarna 44mm och 40mm, med eller utan 4G-stöd. Stäng
Apple Watch Series 4 släpptes 2018 och använder en retina OLED-skärm med Force Touch-teknik. Smartklockorna använder en uppgraderad S4-processor, har andra generationens pulsmätar... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Har nu bytt ut min gamla Suunto Ambit3 pulsklocka mot denna. Då jag tränar iprincip varje dag och inte enbart springer utan även gymmar väldigt ofta så kände jag att denna var ett solklart alternativ.

  Så vad är då skillnaden mellan en pulsklocka med 2-3 år på nacken och en Apple Watch? ENORM!

  Till att börja med kan vi kolla på tränings funktionaliteten som är det som jag har kommit att förvänta mig mest ifrån en klocka i dag. Min Apple Watch gör allting som min pulsklocka gjorde och även mycket bättre! Distansen som uppmäts då jag springer samma slinga är mycket mer precis och skiljer bara ca 100m på 10km. Med min pulsklocka kunde detta vara ca 500m i genomsnitt, medans de dåligaste gångerna så tappade den helt GPS'en och gav mig ca 2-3km extra... Borta är även väntetiden för att hitta sateliterna till GPS'en. Jag går bara ut genom dörren och kan springa iväg direkt.

  Det finns även ett flertal appar för att registrera gym pass och som kan hjälpa en att hålla räkningen i antalet set, reps och vilotid. Förvånansvärt användbart om man är lite slö någon dag men ändå vill hålla en kort vila mellan set på gymmet!

  Som aktivitetstracker är den även betydligt bättre än min pulsklocka. Enligt dem mätningar jag har gjort så är den väldigt precis i antalet steg som registreras och även det beräknade kaloriantalet verkar stämma bra. Bra/kul funktion med de tre ringarna för rörelse, stående tid och träning som ska fyllas varje dag, känns som att dessa kan ge en lite extra motivation att röra på sig mer!

  Sedan kommer vi till möjligheten att ha musik nedladdat på klocakn, helt udnerbart! Kan nu lämna telefonen hemma då man är ute och springer eller i skåpet på gymmet. Däremot så finns det ingen Spotify app till Apple Watch än, vilket verkligen är något jag saknar. Har startat ett 3 månaders test av Apple Music för att ladda ner musik till klockan vilket fungerar bra. Vill dock ha kvar Spotify då jag använder det på flertalet andra nehter som Samsung TV, Windows dator osv. Får hoppas på att det släpps snart då Apple verkar ha släppt utvecklings API till app-utvecklare för att strömma musik i bakgrunden från Apple Watch!

  Sedan så kommer vi till den delen som jag var lite osäker på om det verkligen var nödvändigt då jag även köpt en ny iPhone. Vad ska man göra med Apple Watch då man inte tränar? Jag måste säga att även detta område har överträffat mina förväntningar. Jag använder Apple Watch för att styra musiken som spelas på mobilen(går att byta låtar, höja/sänka ljudet i Spotify om man använder mobil appen samtidigt). Jag använder Siri för att styra hembelysningen då jag har flertalet lampor ifrån IKEA's serie TRÅDFRI och det fungerar hur bra som helst! Allt jag behöver göra är att höja armen och säga ett par ord så kan jag tända/släcka eller ändra ljusstyrka på alla lampor hemma. Då jag bor i Stockholm så använder jag också appar som Res i Sthlm för att kolla då nästa tunnelbana går.

  En sak till som jag verkligen gillar är möjligheten till att svara på meddelanden via diktering, har fungerat hur bra som helst för mig! Använder det dock bara då jag är ensam, då man lätt ser ut som en idiot då man står och pratar med sin klocka... Hade önskat att det fanns ett smidigt sätt att även få in smileys då man dikterar ett meddelande till någon, men verkar inte fungera för tillfället.

  Till slut så kommer vi till den enda punkten som egentligen är sämre än på min pulsklocka, batteritiden. Den är inte på något sätt dålig, har inte lyckats förbruka mer än 50% på en dag hittills så håller ungefär lika lång tid som mobilen vid flitigt användande och ett träningspass per dag. Saknar dock att slippa tänka på att ladda klockan varje natt och kunna använda den i upp till två veckor per laddning som med min pulsklocka. Men jag antar att detta är väl det pris man får betala om man vill ha mer funktionalitet i klockan.

  Så sammanfattningsvis, en fantastisk produkt som gör träningen roligare och tycker även den ger mer motivation. Finns många användningsområden och jag tror att dem bara kommer växa. Får dra av en stjärna då batteritiden är godkänd, men inte mer än så. Så glöm inte laddaren om du åker hemifrån mer än en dag!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  En smartwatch är lite udda. En vanlig klocka kan jag tänka mig att betala riktigt mycket för, om det är rätt märke och framförallt om den är snygg och andas riktigt bra kvalité. Men då förväntar jag mig att den ska hålla i evighet, precis som morfars gamla klocka från 60-talet. Den bara går.

  Så tillbaka till nutid, smartwatch. Efter att ha testat lite billigare alternativ konstaterade jag att det i princip bara är Apple Watch som har vad jag vill ha. Problemen för mig är då att den dels är aningen dyr, dels troligen inte kommer att hålla så länge som jag skulle vilja, och slutligen så tycker jag faktiskt inte att Apple Watch är speciellt snygg. Den påminner mest om en Casio från 80-talet, då de försökte trycka in miniräknare i sina armbandsur.

  Men, här sitter jag till slut ändå med en Apple Watch, och jag älskar den. Rätt udda, eller hur?

  Precis som alla andra Apple-produkter så andas Apple Watch trots allt kvalité, hela vägen från att man hämtar ut den från en Apple Store, till uppackning och slutligen faktiska användandet. Gränssnittet är genomtänkt och flyter fint (dock inte alla 3rd party appar), och den gör det den ska till synes utan effort. Vissa funktioner avaktiverade jag direkt, tex att den tycker att jag ska andas. Andra funktioner är än så länge ganska trevliga, tex en diskret skakning på handleden som påminner om att jag suttit för länge.

  Just den diskreta skakningen, puffningen, eller vad man nu vill kalla det för, är egentligen klockans paradgren i mitt tycke. Jag behöver inte längre ha en hög signal på telefonen, den diskreta signalen på handleden räcker gott. Funkar faktiskt förvånansvärt bra även för att vakna på morgonen, om man väljer att sova med klockan.

  Det enda egentliga negativa så här långt är att batteritiden i mitt tycke är ganska dålig. Efter en dag och en natt så är den oftast nere på 60%, och då tycker inte jag att jag använt den speciellt mycket. Det medför att jag inte vågar lita på att den håller 2 dagar. Iaf inte än så länge. O andra sidan laddar den väldigt snabbt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Som vanligt från Apple. Genomgående hög kvalitetskänsla, snyggt och proffesionellt inpackat. Har sedan tidigare en version 3 och var lite skeptisk om jag skulle ta detta ”lilla” kliv. Men, vilken skillnad. Hela enheten är förändrad i både formen och skärmens storlek (+ ca 30%). Nu kan man se all info tydligt och bra och den lilla justeringen av formen får klockan att se mindre ”kantig” ut. Den ligger bättre mot handleden - märker det tydligt under skjortan och jackan - klockan ”glider” under på en bra sätt. Som sagt, ett ordentligt kliv upp från 3:an och dessutom skippade jag 5:an, inte värt 1000 kronor till för always on. Tycker det fungerar bra med att den tänds upp när man tittar på klockan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Brukar använda min apple watch när jag springer och det fungerar hur bra som helst!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tycker det är en otroligt häftig klocka med många funktioner, perfekt träningsklocka men även för vardagligt bruk. Roligt med puls och stegmätare, klockan motiverar mig att motionera då man får dåligt samvete när man inte uppnått dagens mål.
  Har successivt ökat mina dagliga mål sedan jag skaffade klockan och känner att konditionen blivit bättre.

  Många vill spana in klockan när jag visar den, inte alla som verkar veta att Apple även gör klockor. Priset kanske inte är motiverat då det finns klockor för 2500kr som gör ungefär samma sak.

  Men en sak jag tycker är otroligt bekvämt är att man öppnar Macbook Pro med hjälp av klockan och så känner man en liten vibration i armen när datorn låses upp, behöver alltså inte skriva in lösenordet.

  Häromdagen hade även min robotgräsklippare fastnat och då fick jag meddelande på klockan via appen.

  Apple watch 4 är helt klart en klocka som väcker uppmärksamhet och som många blir nyfikna på, har inget direkt att anmärka på den ännu.

  Med esim så slipper jag även att ta med mobilen överallt, väldigt praktiskt. Känner bara att jag måste skaffa ett hyfsat BT headset.

  Battertiden är helt okej, har aldrig fått slut på batteri på dagtid. Det är lätt att komma åt flygplansläget också och även att ställa in den för träning i vatten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Tycker det här är en bra träningsklocka. Pulsmätaren är stabil och verkar exakt. Bra display, sitter komfortabelt. Det enda jag verkligen saknar är nog att kunna köra Spotify off-line så jag slipper ta med telefonen på löpturen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdatering: 28 april
  Den 27 april släpptes watchOS 5.2 och nu finns EKG funktionen för oss svenska användare.

  Apple Watch S4 är en fullpott!
  Jag gick från S1 till S4 och vilken skillnad i hastighet och skärmrespons. Apple har verkligen lyckats med maxa skärmen. Nu är det lätt att trycka på olika knappar.

  De nya urtavlorna som är anpassade för S4:an är riktigt fina.

  Har man en S1 eller ingen Apple Watch alls, så rekommenderar jag varmt att köpa en AW4. Du kommer inte att ångra dig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min första Apple Watch, och den har suttit på min handled 16 timmar om dygnet sedan jag köpte den – en fantastisk pryl!

  Lätt att kolla notiser utan att behöva ta upp telefonen, samt att hålla koll på träning och rörelse gör klockan till en pryl som både är för nytta och nöje!

  Jag hade uppskattat fler watch faces såklart, och ber till satan att Apple kommer lägga till fler i watchOS 6.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snygg som fan ooo yeah
 • Bra
  2 år sedan
  Jag bytte från Series 2 till Series 4 och skillnaden är enorm! Det är en helt ny klocka! Där Series 2 kändes slö och långsam så är Series 4 blixtsnabb. Appar och komplikationer startar direkt när du startat dem.

  + Skärmen är otroligt bra! Ljusstark och skarp.
  + Även om Series 4 är aningen större än förra generationer känns den smidigare med sitt tunnare chassi.

  - Pulsmätningen är fortfarande ett skämt! Har sprungit två gånger med nya modellen och pulsmätningen avbryts under 15-35% av träningen (=ingen mätning alls). Med tanke på att den lanseras som en hälso-/träningsklocka så tycker jag det är helt underkänt. Därav det låga betyget.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Passar fint med min xs max, bättre skärm än dom äldre modellerna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket snabbare än gen 1 som jag hade tidigare. Äntligen går det att använda Siri utan att bli frustrerad. HomeKit kommandon fungerar nästan lika snabbt som på iPhone X.

  Jag gick upp till den större storleken också vilket känns helt rätt. Den större skärmen och rundare designen gör att den ser mycket mindre klumpig ut, trots att måtten inte skiljer så mycket.

  Jag chansade på en "gold" vilket tyvärr blev lite fel för min smak. Den var mer rose än gold än jag hade tänkt mig. Bytte därför till en svart.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt nöjd med denna klocka! Hade gen 1 innan och oj vilket lyft.