Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone XS Max 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Apple iPhone XS Max släpptes 2018 och har en 6,5-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror på 12 megapixel vardera, spelar in video i 4K-upplösning och är vädertålig med IP68-certifiering. Apple iPhone XS Max använder nya A12-processorn, stöder Face ID för snabbinloggning och släpps med iOS 12. Apple iPhone XS Max finns i storlekarna 64GB, 256GB och 512GB. Stäng
Apple iPhone XS Max släpptes 2018 och har en 6,5-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror på 12 megapixel vardera, spelar in video i 4K-upplösning ... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone XS. 5 produkter i generationen. 12 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (111)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra flyt, fin skärm, bra ljud
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Telefonen är utmärkt, lite klumpig ibland men än så länge värt det. Knappar ger ett gediget intryck och face ID fungera överraskande bra.
  Det är bara ett par saker som jag retar mig på och det har inget med hårdvaran att gör utan IOS. Alarmet, Varför kan man inte välja hur många minuter det ska vara mellan snozze omgångarna? varför kan man inte välja hur många gånger den ska snozza? Där ligger IOS efter Android. Tack vare appen G-board så blev SMS funktionen uthärdlig men inte mer, där ligger Android före.
  Om någon vet en BRA App som fixar larmet så tipsa mig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastisk moblen ren 10
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra telefon, fick en genom jobbet.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har nu hållit på och byta till denna ifrån min ca 2,5 år (lansering 3 år sedan) gamla Microsoft Lumia 950XL, i 6 dagar. Jag har nu flyttat över SIM-kortet, efter ungefär en veckas användning utan och SMS och ringa funkar, både med och utan headset, har ännu inte testat Face Time. När jag ännu inte fått hem den ännu så kontaktade jag Apple.com och frågade hur jag byter från min Windows till den här och lite annat. Jag fick då en länk till en anvisning för att flytta från Android till iOS med en app som heter Move to iOS, men Windows är Windows och appen finns inte alls på Windows. Så goddag yxskaft redan där alltså... Så jag fick ta alt. börja med ny iPhone när jag skulle installera den. Men MS är fantastiska som vanligt och så fort jag hittat App Store, inte speciellt användarvänligt att det finns både Apple Store och App Store.👎 Så kunde jag få tag i div. MS appar och så fort jag loggat in så går det ju att få mina Outlook kontakter att synas i iPhonens Kontakter, pust, så det digitala livet är nästan räddat. Hittade så klart en bugg och fick rapportera den - om man har en fysisk adress till någon och inne i Kontakter trycker på den lilla kartbilden så visar den miniatyren fel plats på kartan och när man trycker på den s på öppnar den Kartor och då har adressen ändrat sig. Good lucka att navigera till en adress 90 mil bort, när den i själva verket riktiga adressen är 4,5 mil bort...😰 Tacka gudarna för att jag har kvar inloggningsuppgifterna till mitt gamla Here-konto där appen numera bytt namn till Here we go (fast det hade jag råkat läsa någonstans så det visste jag faktiskt om), så jag kan navigera med den som vanligt till Apple fixar buggen. Hade sett fram emot att få prova navigera med filanvisningar. På det positiva har Here börjat varna för fartkameror med talet så det var ett lyft. 👍 Jag har en Office365 prenumeration eftersom molnet blev fullt så vet inte om det är det som gör att inloggningar och kopplingar mellan appar, även Apple apparna och widgets funkar så bra. Jag har tagit ner bilder, Worddokument via OneDrive och jag har även ett medlemskap i Adobe Creative Cloud och de bilder som är nya ifrån iPhone kommer iaf in i OneDrive när jag dunkar Lightroom CC med molnet, både Adobe-moonet och OneDrive. 👍 Det som drar ner betyget för iPhone är att den är faktiskt drygt 1 cm högre än min gamla 950 XL, och den väger ca 40 gram mer, i övrigt är måtten exakt detsamma, men iPhonen utnyttjar alltså mindre yta av skärmen: provade TV appen och när den visar video så har jag två stora svarta fält på sidorna i liggande.
  När det kommer till att ta foton så visste jag redan att jag skulle tycka att det var sämre eftersom jag läst en jämförelse med min 950 XL och jag gillar naturliga foton. Oavsett om jag tar bilden med Instagram, Kamera eller Adobe Lightroom CC så stör jag mig ofantligt på artefakter och alla förinställningar för extra skarpa bilder och jag har inte lyckats stänga av det. Jag har försökt dra ner på skärpan i t.ex. Lightroom men det hjälper inte. Och formatet sedan 4:3?! Jag menar om inte jag är helt ute och cyklar så fick jag lära mig på uni för ca 15 år sedan att det är ett gammalt TV-format. Snacka om att den här telefonen är tillbaka till stenåldern.😱 Just det när man ska ta bild i Kamera är det samma sak här: det är en skitliten ruta på övre delen av den här jätteskärmen som visar själva bilden, sedan är det tomt och så kommer det något reglage på botten av skärmen. Den utnyttjar inte sin stora yta alls.
  Face-ID är snabbare än irisscannern på 950 XL så när jag förut brukade slå in koden istället för att jag inte orkade vänta så är det bra nu.👍
  Siri verkar konstig, jag hade använt timer och det fanns förslag på att Siri kunde skapa en genväg för den, så jag spelade in ett kommando "svarte" eftersom den tydligen inte förstår att svart och té är två ord, men skitsamma det funkade ju. Jag hade använt det någon gång och så helt plötsligt efter några dagar när jag säger det vad gör Siri?! Tar fram en bild på en svart katt och börjar prata om att svart är en färg...😂 Det gav ju hela familjen ett gott skratt iaf, men timern är fortfarande trasig!
  Edit* Timern för svart te funkar igen, så Siri verkar instabil. 🤷‍♀️
  Vilket påminner mig om att det är en irriterande grej till, på 950 XL hade jag uppåt 20 förinställda timers att välja på och jag kunde starta ytterligare timers när en redan var igång. Det tvärvägrar Siri, så hur ska jag nu kunna laga mat?!👎
  Hittills förstår jag inte vad det är Apple-användare betalar för och vad det är som är så fantastiskt?
  En sak till, jag anslöt mina nya Jaybird X4 på första försöket på 950 XL där det inte ens finns en app, i iPhone där det finns app tog det mig en halv dag och många försök. Sedan kan det ha varit en bugg, för nu är iPhone uppdaterad till iOS 12.0.1 och det löste sig problemet med att den inte satte igång och ladda när jag hade anslutit Lightningsladden, vilket den gör nu.
  Får väl uppdatera resencionen när jag provat att ringa. Men ett varningens ord är på sin plats, det var skithög volym när jag anslöt mina Sony-lurar över BT, trots att jag hade alt. för EU bestämmelser över ljudvolym valda i inställningar. 🙉
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otrolig telefon! Gick från en X till denna och det är inte bara skärmen som är en uppgradering, kameran är otroligt mycket bättre och Face ID är nu så snabbt som det borde varit från början. Priset var ju givetvis inget plus, men mig lyckades dom lura ändå! :-) Har inte riktigt vant mig vid storleken än, men det kommer väl.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Äntligen fick jag mobilen jag länge önskat mig, en Plus size storlek med full skärm.
  Ägde iPhone X, i knappt ett år, och gick då över från en iPhone 7 Plus, märkte jag snabbt en del saker jag inte trivdes med. iPhone X var alldeles för liten i storlek och batteritiden var som jag upplevde det sämre än 7 Plus.
  I nästan ett helt år önskade jag mig en Plus storlek i fullskärm och blev glad när XS Max släpptes.

  Storleksmässigt är XS Max i nästan samma mått till Plus, men med helskärm får vi en 6,5 tums skärm i jämförelse med Plus på 5,5 och X på 5,8 tum.
  Skärmen är i övrigt densamma som på X modellen.

  Kameran i X och XS Max är densamma med 12 megapixlar på baksidan och 7 megapixlar på framsidan. Även bländaren på vidvinkelkameran och telekameran är densamma mellan modellerna (1,8 resp 2,4), bara iPhone 8 Plus modellen har 1,8 i jmf med 2,8 i bländare.

  Nytt för XS och XS Max är förmågan att kunna ta en bild för att sedan ändra bländaren i efterhand. Fantastiskt tänkte jag, borde ju funka super enkelt genom att bara dra upp kameran och fota. Men nej. Du ska in på Portrait mode under kameran (telekameran) och sedan ska objektet vara 2,5m innanför, men inte alltför nära, för att du ska få en bild där du i efterhand kan justera bländaren. Det blir super bra när man ändrar bländaren, men man får vara försiktig med att fota objekt som är i vitt färg eller transparent, då kameran inte riktigt förstår vart objektet slutar och bakgrunden börjar.

  Videoinspelningsmöjligheterna är nästintill densamma på Max i jmf med X (4K i 24, 30 eller 60 bilder/s).
  Förbättrad videostabilisering i jämförelse med X. Vilket är toppen.

  Batteriet ligger på 3174mAh, vilket är det största batteriet någonsin i en iPhone. Har ännu inte prövat mobilen så pass länge för att skriva en utförligare recension om användningstiden. Men den tar längre tid att ladda upp, inte konstigt med tanke på det större batteriet. Ett knep är att köpa till 30W usb-c laddaren (MacBook laddare) tillsammans med usb-c till lightning, så funkar det gott för snabbare laddning.

  Har ej heller testat dubbla simkortet då det kräver att de svenska operatörerna stöder det.

  Köpte min XS Max i USA genom vän som bokat resa. Jag betalade ca 13,000 SEK (inkl skatt) för mobilen + Belkin InvisiGlass Ultra + silikonskal.
  Samma pris för ovannämnda i Svenska Apple store skulle landa på 15895 SEK för mobilen + 419 för invisiGlass Ultra + 495 SEK för silikonskal, totalt 16809 SEK. Sparade ca 22%.

  Rekommenderar högt XS Max om du som jag känner att X är för liten i storlek för dig. Det är en av de bästa iPhone modellerna jag ägt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Blixtsnabb och stor bra skärm. Enda negativa är att den är aningens tung. Trots det den bästa mobil jag någonsin ägt.