Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Intel NUC NUC8i7BEH (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Barebone-chassin (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Utmärkt liten maskin. Kör min med en 512GB SSD M.2 från Samsung och 16GB RAM-minne. Fungerar klockrent.

  Anslöt en eGPU som avlastar den interna grafikkretsen, så den här maskinen är nästan helt ljudlös eftersom fläkten inte behöver jobba speciellt hårt. Tänk på att värmeutvecklingen är skyhög med den här modellen. De flesta klarar sig minst lika bra med den billigare Core i5-varianten. Den är dessutom tystare och blir inte lika varm.

  Montering av de interna komponenterna är väldigt enkelt. Bara skruva av bottenplattan (fyra skruvar) och lyft försiktigt av den. Notera att det sitter fast sladdar i delen du lyfter av, så försök att lossa på åtminstone den ena för att bara lägga undersidan lite åt sidan innan du monterar allt.

  Det finns hyggligt gott om portar att använda. Tyvärr bara en enda PCIe 4x Thunderbolt 3-port, men har du inga stora krav är det lätt att leva med.

  Intel NUC NUC8i7BEH får (än så länge) full pott från mig. Helt klart ett bra köp, även om det nu finns nyare modeller med senare generationens Intel Core-processorer att tänka på.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Den dog. Ofattbart.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Kör 22 docker containers på Ubuntu 18.04 med 32 gb minne och 1 TB SSD. Håller kylningen jättebra, trots den står i ett skåp. Stabiliteten är 100% och har bara haft nedtid under uppdatering annars helt felfri