Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Arctis 3 2019 Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 6 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt okej. Ljudet känns lite tunt och "instängt" i basen och mellanregistret (men jag jämför med betydligt dyrare Sony lurar). Högre toner låter klara och rena. Lurarna har skön passform och mikrofonen är bra nog för chatt och gaming.
  Helt enkelt bra headset för priset. Är man ute efter perfekt ljud kanske man vill kolla på lite dyrare lurar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har länge haft ett SteelSeries Siberia som gett upp efter 6-7 år av användning. Köpte detta nu under black friday, och är mycket nöjd.
  Jag använder mina headset mest för spel och film, och vill ha ett bra all-round ljud. SteelSeries' headsets är inte nödvändigtvis gjorda för basig dunka-dunka musik, utan lägger större fokus på ett realistiskt mellanregister. Tycker detta har ett klart och trevligt ljud som passar mina behov.
  Basen i headsettet är dock helt okej, och vill man ha mer bas kan man justera det i SteelSeries' programvara.
  Framför allt sitter headsettet väldigt mjukt och skönt på huvudet, och det var största anledningen till att jag sökte mig till SteelSeries igen. Grym komfort. Mikrofonen är inget att klaga på, heller.

  EDIT: Har precis som recensionen under märkt att Arctis 3 INTE är kompatibel med SteelSeries' programvara. Så man kan inte finjustera ljudet. Låter mitt betyg vara kvar på 5 stjärnor, dock, för jag är nöjd med standard-ljudet.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Headset i sig är grymt bra. Ljudet är tydlig och klar, dock ingen monster bas. Något som drog ner betyget var att det inte gick att använda Steel Series Engine för att använda headset fullt ut med bättre ljud. Efter timme med google som hjälp hittade jag på officiell hemsida info om att de haft strul med att få mjukvaran att funka just ihop med Arctis 3 och därför inte skickar med någon aktiveringskod (som jag letade efter i kartongen) trots det helt ok headset från mitt favo märke, men under förutsättningen att man betalar under 400kr för den, köpt på blackfriday för 350kr så därför ganska nöjd. Men för 500kr och högre finns bättre, till exempel dyrare Arctis 5, eller massor med alternativ.