Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DJI Drönare (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Fantastisk! Men väldigt dyr... Beror ju på vad man jämför med. Men lite mycket brus under mörker. Saknar 4k, medan Air 2 har det... Men denna är ju lite äldre. Skulle inväntat Pro 3, men den blev fördröjd av Corunja.

  Jobbigt dock det där med licens och att det känns som att man alltid är olaglig och stör folk oberoende av vart man är. Däremot så låter den inte så mycket när man flyger en bit bort.

  Batteritiden borde vara 45 min tycker jag. Nu krävs det mycket planering och att man ständigt har de två reservbatterierna på laddning i bilen.

  Skulle jämföra kamerans kvalitet med en väldigt bra mobilkamera. Är dock bäst under guldtimmarna, men kameran kan man ju alltid ställa in ganska bra oavsett hur starkt ljuset är, däremot behöver man filter om man ska filma mitt på ljusa dan.

  Däremot öppnar detta upp för en helt ny värld av möjligheter. Men som sagt, man måste läsa på en hel del inför varje plats man ska till och de finaste platserna (naturreservat) får man i Sverige inte flyga i (om man nu inte får tillstånd osv...). Hur som, det är upp till var och ens samvete.

  Köptes av familjemedlem för 20 000 kr från Webhallen juli 2020.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grym!