Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic DP-UB9000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Blu-ray-spelare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Panasonic DP-UB9000 är en rakt igenom lyxig Blu-ray-spelare, fullproppad med de senaste finesserna, stöd för de mest aktuella videoformaten, avancerade inställningar och inte minst genomstabil byggkvalitet. Den kan massor av knep och gör det möjligt att optimera biostunderna – oavsett om det handlar om äldre filmklassiker eller toppmodern 4K-film. En tvättäkta drömspelare för biofantasten.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Om app systemet hade funkat bättre hade det blivit full pott.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är helt klart. Panasonic DP-UB9000 är en grym Blu-Ray maskin.
  Så gott som knäpptyst och startar upp skivor supersnabbt. Bild och ljudkvalitet på topp.Tung och välbyggd. Helnöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  lever upp till alla förväntningar
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Full Panasonic Blu-ray-skiva som fungerar med min LG OLED-TV (65 "E8) Efter en översyn av inställningarna, kommer en mycket bra kvalitet även från DVD. Filmer med" vanlig "HDR är ännu bättre med Panasonics proprietära bildbehandling Skåpet är verkligen premium, uppspelningen är tyst och fjärrkontrollen har upplyst nycklar. Mycket bra! Men det är priset då. Jag valde att återvända spelaren tillbaka till fördelen med lilla bror DP-UB820 som kommer att jämföra bildkvaliteten till en betydande mängd tusentals mindre bitar. .

  Denna spelare, Panasonic DP-UB9000, är idealisk för dem som vill ha den bästa kvaliteten på skåpet, upplysta nycklar på fjärrkontrollen och villiga att betala för priset. Men det är först och främst möjligheterna till analog ljudbehandling av hög kvalitet som räknas med detta. Detta skiljer väsentligen UB9000 från den billigare och "enklare" UB820.