Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xplora 3S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xplora Smarta klockor (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Köpte en klocka till dottern i våras. Vi har varit nöjda med funktionerna, fungerat bra och som förväntat helt klart. Men redan efter några månader slutade högtalaren fungera, och fick lämnas in för serviceundersökning några veckor. Fått en ny klocka på garanti nu och får se hur länge denna håller. Vi har en del vänner med samma klocka och i stort sett alla har haft någon form av problem och garantiärenden. Kvalitén verkar alltså låg. Xplora kundservice kan bara kontaktas via mail och har haft långa svarstider.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Jag köpte en xplora klocka för ca ett år sedan. Sedan dess har jag lämnat in den två gånger prövat ett 20 tal förslag till åtgärder de rekommenderat klockan är fortfarande trasig. köp för en annan klocka den enda service de erbjudit är att skicka räkningar på abonnemanget de vet inte är fungerande.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fick hem produkten för några dagar sedan, efter att har sett bilder på den så tyckte jag den såg "plastig och otymplig ut" men efter att ha fått hem den så är den verkligen inte det. Min dotter är supernöjd med den och skickar meddelande till mig hela tiden, hon tar även bilder med den och skickar det till mig. Nästa vecka åker vi iväg i 2 veckor, då ska vi testa att bada & simmar med den, se om den verkligen klarar av vatten och lek :) Ändå "negativa" skulle kunna vara att det skulle vara lite lättare att få upp laddningsluckan, är lite bökig men gissar att det har att göra med att den ska vara tät under vatten.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Håller med omdömet från 14:e juni, många av omdömen här måste vara skrivna av tillverkare/distributiören... Helt klart överdrivna, inget barn kan någonsin välja denns klocka över en smartphone.

  Nu har min dotter haft sin klocka några dagar och här är hennes / våra reflektioner

  Plus
  Otroligt lättanvänd, hon förstod direkt hur den fungerar
  Kul med stegräknare, tidtagarur och att kunna ringa
  Skönt att kunna hålla koll på var hon håller hus
  Hyffsat bra app i telefon

  Minus
  För stor och tung. Denna väger in på strax över 50 gram.
  Pga detta är min dotter inte jätte sugen på att använda den.
  Dumt utformat armband / boett

  Förstår inte vitsen med att boetten ska gå ner runt armen. Det gör ju att barn, som min dotter som har smala armar inte kan ha klockan på ett bekvämt sätt.
  Displayen hade gott kunnat vara mycket större.

  Hoppas på att dottern kommer använda klockan, men med dessa minus är jag rätt tveksam tyvärr...
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Frun och jag är så oerhört nöjda med vår XPLORA klocka till vår son, vi köpte våran nu under påskkampanjen billigt och bra :)
  Vi har använd den nu i cirka 3 veckor & vi använder produkten för allt. Vi ringer vår son när det är middag, han ringer även farmor och farfar och frågar hur deras dag har varit. Vi rekommenderar starkt XPLORA till alla våra vänner och redan nu har vi fått med oss 3 familjevänner :) Som sagt vi är supernöjda och alternativt först var att köpa en Samsung till honom men när vi fick höra om denna produkten så är den både billigare och den har funktionerna vi som föräldrar faktiskt vill ha. Två stora tummar upp.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Min dotter är supernöjd med att få ha sin egna telefon, hennes storasyster är lite avundsjuk då hennes klocka ligger i fickan medans systerns sitter på handen. Jag och min fru är supernöjda då vi kan se vart hon är genom appen samt att vi kan kontakta henne enkelt när det är mat etc :) Men det bästa utav allt är att hon överhuvudtaget inte tänker på att ha en Iphone (som många andra i hennes klass har) vi är nöjda med att hon inte utsätts för sociala medier och youtube ännu.

  Varför telefonen inte får 5/5 är då jag hade velat ha den i grön färg ;)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Älskar denna klocka. Lätt att använda och den nya gpsfunktionen är kanon. Barnen älskar att leka med den. Rekommenderar alla föräldrar att köpa denna klocka och begränsa barns användande av telefon.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Min son har nu haft sin Xplora klocka i 2 månader och både han och vi är supernöjda! Riktigt mysigt att få samtal under dagen när man är på jobbet och även att han kan skicka emoji till en :)
  Sen är det enkelt för mig och frun att ha koll på vart han är i appen.
  Vi rekommenderar denna produkt till alla föräldrar som går i mobiltankarna för sina småbarn. Denna tar bort socialamedier och internet och låter barn vara barn!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Har haft klockan om ett par månader nu och har gjort följande åsikter:

  * Positiva:
  - Klockan och appen är lätt att använda.
  - Det är otroligt snyggt när barnet leker och du vill få tag på dem för att ge ett meddelande eller be dem att komma hem.
  - Barnet tycker att klockan är cool och vill använda den.
  - Klockan ger lugn och ro för både föräldrar och barn genom att enkelt kunna komma i kontakt med varandra.
  - Snabb kundvård om du har frågor eller problem.
  - Roligt med pedometer som visar barnets aktivitet.
  - Enkel att styra vem barnet kan ringa eller skicka meddelanden med.
  - Skolan är väldigt snäll, så klockan distraherar inte barnet under skoltiden.

  * Nackdelar:
  - GPS-noggrannheten är ibland mycket felaktig med stor radie. Vill du se om barnet har kommit till skolan i tid, men med en noggrannhet på över 3000 meter, går det inte.
  - Dålig batterilivslängd. Klockan måste debiteras varje natt. Detta är inte helt optimalt.
  - Laddningslösningen är ganska besvärlig.
  - Det finns väldigt liten information och användarhandledning om klockan online.
  - Skolan tillåter inte användningen av sådana klockor i skolan, trots skolläget.
  - Barnevakten.no rekommenderar att sådana klockor används.
  - Klockan är svår att återställa till fabriksinställningarna.
  - Det är ganska rumlande ljud när man pratar med barnet dygnet runt.

  Sammantaget är vi väldigt nöjda med klockan. Den har förbättringspotential, men om huvudfokusen på att köpa den här klockan är att kunna ringa varandra är det plats på. Trevligt att få tag på barnet och säkerheten för att barnet ska kunna ringa föräldrar.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Tummar upp Har både XPLORA 2 och XPLORA 3 i familjen. Klockan är en smart klocka som används som mobiltelefon och passar perfekt med vår lilla tjej eftersom den är något mindre än XPLORA 2. Allt styrs via XPLORA 3S-appen. Klockan är även vattentät. Detta är något som kommer att bli allmänt använt på sommaren :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har haft den tidigare modellen för Xplora och valde nu att uppgradera till den nya modellen. Många nya funktioner går bra med vår dotter och klockan fungerar som beskrivet. Bra med röstbrevlåda och emoji - lätt att använda.