Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vívosmart 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Aktivitetsarmband (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Vill man börja motionera eller att man reda är igång så är detta en bra aktivitetsband för att hålla lite koll på läget så att säga. Man tar trappan lite oftare, man kanske går ett extra varv osv. Går man med i några grupper eller lägger till kompisar så kan man lägga upp lite utmaningar och "tävla" mot varandra vilket gör att man kör lite extra.

  Jag tycker den registrerar steg bra, har kört några cykelpass och promenader ute och då kör den GPS via mobilen och får då se efteråt var man gått osv, funkar bra tycker jag.

  Bra batteritid helt klart, jag har laddat den 2 ggr och det är 2v sedan jag köpte den :)

  Den känner av vilka aktiviteter du håller på med och startar automatiskt den aktiviteten, t ex jag körde Crosstrainer och då registrerade den automatiskt den aktiviteten och tiden stämde så när på sekunden när jag startade och slutade. Likaså promenader!
  Cykel har den inte känt av. Inget annat har jag prövat.

  Det som är dåligt är:

  Sömnregistrering är inte den bästa, jag jobbar skift så för mig funkar den inte alls då man måste ställa in den "när brukar du sova och vakna", jag som jobbar natt ibland då står det att jag inte sovit alls, dvs den känner inte av automatiskt att nu sover du och börjar regga det. Har du sagt till den att du brukar somna kl 23 då startar den automatiskt och tror att nu sover du, sitter du då i soffan och ser en film så börjar den registrera att du sover, då kan det blir så att du enligt klockan sovit 10 tim i natt men själva verket sov du bara 7 för du var uppe lite längre och tittade på TV.

  En gång när jag skulle starta GPS:en för att cykla så vägrade den att starta igång fast vädret var toppen och jag stod mitt på vägen.

  Synkningen har hängt sig och jag fick inte igång den, jag löst det genom att hämta hem Garmin Express till PCn, synkade där 1 gång därefter funkade synkningen igen till mobilen, dock har jag ett jobbigt meddelande som ligger kvar ( Connect synkningstj.) står det och jag får inte bort det även om nu synkningen fungerar.

  Jag är nöjd och gillar klockan, dock några saker som gör att den inte får 10/10
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  I am disappointed that the touch screen is not so responsive and the menu not so intuitive. I wish the app would be a little better, compared to other apps. Huawei has a better app, in my opinion.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Problem med synkningen under en längre tid innan sommaren 2020. Nu verkar allt vara fixat och klockan fungerar utmärkt. Lång batteritid och en väldigt bra app med mängder av information och träningsutmaningar. GPS med synk via telefonen fungerar bra och jag använder den på alla rundor. Man kan "levla" och tjäna poäng vilket jag tycker är kul.

  Nu väntar jag på nästa version vilket är ett givet köp för mig.

  Jag är mycket nöjd
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt trevlig bekantskap som ger bra koll på hälsan. Puls-, sömn-, stress-, steg-, syremätning. Har många finesser och en mycket välgjord app. Dock buggar klockan ut ibland: synkronisering vägrar fungera, vädervisning slutar fungera, klockan säger att du sover fastän du är vaken m.m. Trots felen ändå en bra och smidig produkt. Ofta löser sig problemen när du stoppar klockan i batteriladdaren.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Smidig och bra för ändamålet. Jag ville ha data om puls, steg & sömn. På köpet får man massor av annan data och detta dygnet runt med lång batteritid. Smidigt att den vibrerar och visar vem som ringer. Nyttjar ej träningsfunktionerna i den utan kör med dedikerad pulsklocka till det. Använder denna för att mäta allroundhälsa och det fungerar den väldigt bra till.