Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 65OLED903

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (197)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd efter lite meckande med bildjusteringar.

  Det enda som krånglar är att ljudet inte kommer via min receiver när jag startar efter standby. För att det ska fungera måste jag starta receiver först och sen TVn.
  Felet kan bero på receivern, inte TVn.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra bild när man kör HDR och 4k.
  Rätt ok bild vid vanliga SD sändningar.

  Högtalarna låter bra och tydligt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Toppen TV, ej testat ljudet då jag har koplett ljudsystem från Sonos.
  Min första gick dock sönder efter 24 dagar men fick en ny samma dag så tycker inte det behöver dra ner omdömet något.

  Absolut et bra köp om man vlll ha en riktigt bra TV!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Haft den nu i 2 månader. Helt super nöjd. HDR gamling är en fröjd för ögat. Ljudet 5/5*

  Köp!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Mycket jämn OLED panel vid 5% grått. Iallafall på mitt exemplar. Snygg TV även då den är avstängd. Inbyggda soundbaren från B&W ser exklusiv ut.

  Rörelser är mycket naturliga vid 24p utan någonsomhelst interpolation. Ambilight är trevligt. Lite slö i menyer men det blev bättre efter senaste uppdateringen. Jag använder inte smart TV funktionerna särskilt mycket. Tittar via Apple 4K och Ultra HD sändningar från Viaplay är så jäkla bra.

  Rekomenderas!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Har haft min TV i några månader nu och jag är mycket nöjd med den.

  Detta är min första OLED, så jag har inget att jämföra med i det segmentet, men bilden är kort och gott helt fantastisk jämfört med alla LCD-apparater jag gått igenom tidigare.

  Ljudet från det inbyggda soundbaren är också mycket bra.
  Med det menar jag att detaljrikedomen är hög och ljudet ganska fylligt (för att komma ifrån en TV).
  Det är dock inte kraftfullt, vilket också är förståeligt.

  Jag är lite besviken över Smart-funktionerna som erbjuds.
  4K-klipp på Youtube hackar, casting-funktionen är sämre än hos en vanlig chromecast och gränssnittet känns överlag ganska slött.
  Mitt intryck är att hårdvaran är lite för klen för att orka med allt, vilket i sammanhanget känns lite löjligt för en produkt i den här prisklassen.

  Jag drar av en stjärna för SMART-funktionerna, men i övrigt så tycker jag att detta är en fantastisk produkt, rekomenderas!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  En tv som lever upp till förväntningarna. Knivskarp skärm och bra bildkvalité. Väldigt tunn och amibilight är ett stort plus i kanten. Rekomenderas!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Riktigt bra TV med sjukt bra ljud. Något långsam att starta och att det inte går att byta ut skärmsläckaren.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Fantastisk bild både till film och sport.
  Även ljudet imponerar så till den grad att jag inte ens kopplat in min externa ljudanläggning.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har nu haft TV:n i lite mer än en månad och har hunnit testa den ordentligt. Nedan har jag skrivit ner mina intryck.

  Bilden:
  Fantastisk skärpa och färger. Svärtan är oerhört bra. Att se på film är en fröjd. TV:n skalar upp Blu-ray filmer på ett väldigt bra sätt. 4K material (från tex NETFLIX) ser fantastiskt bra ut!

  Ambilight:
  Väldigt intuitiv och bra funktion . Skönt för ögonen speciellt när rummet i övrigt är mörkt. Förhöjer upplevelsen.

  Ambilight + HUE:
  Häftig funktion att koppla ihop TV:n med HUE-lampor. Följsamt och ett bra komplement till Ambilight.

  Ljud:
  Den inbyggda soundbaren från Bowers and Wilkins levererar ett bra, om än inte spektakulärt ljud. Bra för att vara TV-ljud men hade förväntat mig mer från en sådan välrenommerad tillverkare.

  Gaming:
  Tillsammans med en PS4 PRO blir spelupplevelsen makalöst bra. 4K och HDR kommer här till sin fulla rätt och spelen ser smått fantastiska ut.

  Smartfunktioner
  Den inbyggda NETFLIX-appen med snabbåtkomst från fjärrkontrollen funkar bra. I övrigt är jag inte särskilt imponerad över Smartfunktionerna men de är ok.

  Sammanfattning:
  En mycket bra OLED TV med fantastisk bild. Lätt att använda med bra menyer. Bra anslutningsmöjligheter och ett bra ljud (för att vara en TV). Värt att nämna att OLED skärmar kan få inbränningar vid statiska bilder. Dock har jag inte upplevt detta som ett problem men det är bra att ha det i bakhuvudet och undvika det i mesta möjliga mån och regelbundet köra TV:ns inbyggda funktion för att rensa skärmen från inbränningar.
  Kan verkligen rekommendera TV:n både för att titta på Film och spela TV spel.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  En fantastiskt snygg TV med otrolig bild och ljud-kvalitet!
  Det som drar ned betyget något är smart-tv funktionen där det borde finnas fler appar. Även röststyrningen har sina brister när man använder den stora fjärrkontrollen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  TV: n har många fina funktioner som blandning av fjärrkontroll av Philips Hue-lampor om du har en. Dessa kan då också kopplas till Ambilight-lampan på TV: n för utökad Ambilight! Google Assistant rösthantering fungerar väldigt bra. En otroligt kraftfull videoprocessor ger utsökt bild. Bra ljusfördelning, sömlösa rörelser och god synvinkel. Bra färgåtergivning och svart nivå, som förväntat av OLED. Du kan bli lite bättre, men då till det högre priset. Hanterar utmärkt sport och spel. Mycket bra på film. TV-ljudet är mycket bra, B & W-högtalarna behöver inte ljudkort. Erfaren kristallklar och kan spela högt utan att störa förvrängning. Men kan inte kombineras med surroundljud, så om du vill, kanske Philips-modell utan B & W-högtalare är bättre. Samma TV annars. Allt som allt, en mycket bra OLED-TV, kan definitivt rekommenderas.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Ljudet av denna modell är ett av de bättre av det medföljande ljudet. Det är vad pengarna går till. Bilden på sidan är vad man förväntar sig av Philips och en OLED. Användargränssnittet läggs väldigt lågt, vilket kan göra det svårt att se om du vill närma dig inställningarna. TV: n levereras med inbyggd Chromcast. Detta var tricket för att hitta inställningen för. Och det säger också att det ska vara med på Google Home, något jag tänker på för att komma till jobbet. Sammantaget är jag nöjd med TV: n