Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 55OLED903

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (198)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Mycket bra bild, äntligen en TV där svart är svart och inte mörkgrått. Betraktningsvinkeln, magiskt att kunna stå bredvid TVn (istället för att sitta exakt mitt i soffan) och faktisk se en perfekt bild. Och ljudet, klart och tydligt 2.1 ljud från den inbyggda soundbaren. Det går att höra dialogen i filmer utan att höja volymen, vilket är ovanligt! 903:an har dessutom en förbättrad inbyggd subwoofer jämfört med 803:an, klart värt de extra pengarna.

  En del klagar på långsamma menyer, men jag tycker det fungera snabbt och smidigt (jag kör på uppdateringen som kom i slutet på juni 2019, kan bero på det). En sak som många kommenterar är att TV:n alltid startar med den HDMI ingång som var aktiv senast. Min startar alltid på HDMI 4, eftersom jag hade en extern Chromecast ansluten där en gång för en vecka sedan - jag funderar faktisk på att göra en factory reset för att slippa detta, varför har inte Philips gjort så tvn startar på det senaste man såg på (i mitt fall den inbyggda chromecasten). När vi ändå är inne på mjukvara så är den inbyggda google assistenten som vanligt lite småkorkad - det går fint att be den visa kattvideor, men inte att be den spola fram 45 sekunder. Och den kan inte tända husets smarta belysning etc. Trist.

  Designmässigt så bidrar den tygklädda soundbaren till att TV:n ser snygg ut. Tyvärr så är baksidan ganska plastig och ful, och precis som andra OLED TV är den rejält tjock (5cm) förutom den översta tredjedelen som bara är 5 mm. Den medföljande lilla fjärrkontrollen är snygg och fungerar utmärkt, den stora fjärrkontrollen är som TV:ns baksida - plastig.

  En nackdel (som inte är TV:ns fel) är att det är svårt att få tag på material som har samma kvalitet på bilden som TV:n. Google movies HD material ser ok ut, men inte perfekt.
 • Bra
  1 månad sedan
  Överlag är jag nöjd med köpet framför allt är det en markant förbättring av ljudet från min tidigare tv. Min primära anledning till att betyget inte blir höre är för att tn:n har vissa ganska tydliga problem med hudtoner fram för allt, kontrollen kan vara lite "buggig" och tv:n tenderar till att starta min Apple TV varje gång jag startar tv:n. I övrigt är jag nöjd med mitt köp som sagt, är inte riktigt säker på att jag skulle göra samma köp igen men jag ångrar mig inte häller.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Vilken bild alltså.. har haft philips tidigare och fastnat för ambilight det är en så grym effekt.
  Startade min ps4 och spelade god of war i 4K, behöver man säga mer.
  65 tum i all ära men nöjer mej med 55 själv.
  Min föra philips va seg i menyerna men det slipper man med den här.
  Löve it=)
  Haft tvn i några månader och är lika nöjd från dag ett.

  Man kan nästan tro att rosecarryer jobbar på samling eller nå🥴
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bildskärmen är värd tio stjärnor men på grund av följande är TV:n inte värd mer än en stjärna.

  Man måste vara två personer för att få ur den ur kartongen, påsen och sedan helst tre för att montera fötterna.

  TV:n kan bara starta på den kanalen man tittade på när den senast stängdes av, oavsett vilken knapp man trycker på för att starta.

  Hjälpmeny, Om man scrollar ner till sista textraden i någon hjälpmeny avsnitt och sedan byter till ett annat ämne så är även den menyn ner scrollad i botten så man måste själv scrolla upp när man lämnar varje fält.

  TV Guide, Visar kanalnumret ENDAST på den valda raden, sedan försvinner det trotts att utrymmet finns kvar.

  TV Guide, Den uppdaterar inte kanalinfo om man inte tittar i listan, så när man byter kanal med upp o ner knapparna blir det en gammal kanalinfo efter några timmar.

  TV Guide, Den har massa totalt ointressanta ”Viste du att”-rader som tar upp utrymme.

  TV Guide, Scrollning upp och ner markerar ett program på varje rad, när den raden blir vald men den markeringen graviterar inte mot ”pågående program” längst till vänster i listan utan hoppar sporadiskt runt om man scrollar en stund.

  TV Guide, Blir man stående still med en markering i några sekunder kommer en större info ruta upp helt av sig själv och täcker över en större del av listan även om man inte vill se den.

  TV Guide, TV1, TV2 och TV3 visas ALLTID i botten av listan och går inte att ta bort, så man får dubbla om man själv har lagt dom i listan.

  TV Guide, Man får ibland trycka två eller tre gånger på OK-knappen för att den ska fatta att man har tryckt, och ibland gör den något helt annat som t.ex. startar netflix eller far iväg okontrollerat högst upp i listan.

  TV Guide, För att stega till senare eller tidigare program trycker man på < eller > men om man trycker < en gång för mycket byter man från TV Guide till Kanallistan och tvärt om från den, trotts att dessa har helt egna knappar man kan trycka på på fjärren om man nu vill komma dit.

  Knapparnas kontur på fjärren är mindre än 1mm höga så dom är omöjliga att urskilja i mörker.

  Inkommande HDMI-port byter inte källan automatiskt på TV:n om man t.ex. startar extern källa.

  Det finns ingen volymkorrigering för var enskild kanal så TV:n har ett ojämn ljudnivå när man zappar runt.

  Ambilight är ca ½-1 sekund efter bilden i bästa läget.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Strålande bild
  Mycket bra ljud (och framför allt gör det sig även bra vid lägre volym).
  Gillar faktiskt en enkla designfjärren som gör det den ska med endast ett fåtal knappar. Behöver man spola i viaplay eller någon av apparna måste dock den större fram.
  Gillar utseendet som känns exklusivt.

  På stora hela så är jag helnöjd och apputbudet är bra. Kostar lite mer än billigaste OLEDsen men klart värt det såvida du inte ska ha externa högtalare (då fungerar 803 lika bra).